Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Ehe hala oynamadım. Ya bi kere evdeyim, evdeki tv hd değil, kıyamıyorum normal tv de oynamaya da birazdan sanırım dayanamayacağım, gecenin bir vaktinde ilk izlenimlerimi aktarırım size. Bir de kadıköy'de oyun 100 ytl diyen arkadaş gibi birileri keşke oyunların bazı yerlerde daha ucuz olduğunu söyleseymiş. İlk defa tr'den aldım oyun, mgs4 olmasa verdiğim 190 milyona baya acırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse önemli değil, install ediyorum şu anda %13'ü doldu. Çatlayın.

Install ederken sağlık uyarıları veriyor da, hani kötü hissederseniz kapayınları falan anladım da, sigara için kültablası alın falan demişler ne iş anlamadım.

Cigarette somoke has detrimental effects to you and people around you falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu dün aldım, kendime babalar günü hediyesi olarak. Diğer tüm seriler hem PS'de hemde PSP'de oynamış birisi olarak söyleyebilirim ki, gerçekten güzel bir oyun gibi gözükmekte.

Ben oyunu oynarken eşim ve oğlum'da yanımda sanki film izliyormuşcasına seyrediyorlar dı, hatta eşim oyunu başlattıktan sonra salona geldiği için bana "hangi film'i seyrediyorsun" dedi. Bende "oyun oynuyorum" diye cevapladığımda epey şaşırdı.

İlginç iki nokta var, oyunun arkasında 1080p desteği yazmıyor 720 olarak basmışlar kutuya, yinede evdeki fullHD LCD televizyonumda görüntüler hayet hoştu.

İkinci ilginç nokta ise, bursa'da elektroworld'de oyunu 139 ytl ye aldım ve diğer her yerde oyunun satış fiyat etiketi 189YTL yazmaktaydı. Hatta carrefour bimeks'de durumu açıkladığımda böyle geldi bize paketler dediler ve deneme amacı ile barkodu okuttular kasa da da oyun fiyatı 160YTL yazdı.

Anladığım kadarı ile oyun birden fazla değişik fiyatta satılmakta. Alırken dikkat etmenizi salık veririm.

İyi pazarlar
Sosyal ağlarda paylaş

cok nadir oluyo o, dun aldim gayet guzel kutusunda hic acilmamis kitapcigiyla beraber, diger aldigim 4 oyun da oyle. bir tek drake's uncharted da olmustu oyle bisi. koleksiyon yapcaksaniz playasiadan alin zaten oynayip takas falan yapcaksaniz feza gibi yerler en iyisi. bu arada oyunun ortasinda gene install etmeye basladi, pc oyunundan daha cok install ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cutsceneler o kadar uzun değil şu ana kadar gördüğüm kadarıyla da çok az oynayabildim yani, hatta yeni tv gelene kadar oynamamayı bile planlıyorum oyuna saygımdan dolayı. Bi de haritadaki şeyleri falan adam gibi göremiyorum, adamların üstünde çıkan yazılar kırmızı mı mavi mi ayırt etmekte zorlanıyorum, bunların da önemi var tabi fdsg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...