ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Spoiler vereni evini bulup gebertirim! Sakın spoiler vermeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 snake ölüyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yilanin basini eziyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 170 ytl, yuh http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000257763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 http://www.amazon.com/gp/product/B000FQ2D5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 spoiler adanaya gelebilirmisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çıkmış bugun gordum kadıkoyde 100 yetele ama almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 snake niye ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Aldım ben dün dayanamadım, daha oynama fırsatım olamadı ama, duruyor yanımda boş boş. Şimdi tekrar çıkıcam, yarın falan oynarım heralde. İzlenimleri aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Fazla söze gerek yok oyun hakkında ...gereğinden fazla iyi ve detaylı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 MGS4 almış ve hala oynamamış adam var forumda! Saldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ehe hala oynamadım. Ya bi kere evdeyim, evdeki tv hd değil, kıyamıyorum normal tv de oynamaya da birazdan sanırım dayanamayacağım, gecenin bir vaktinde ilk izlenimlerimi aktarırım size. Bir de kadıköy'de oyun 100 ytl diyen arkadaş gibi birileri keşke oyunların bazı yerlerde daha ucuz olduğunu söyleseymiş. İlk defa tr'den aldım oyun, mgs4 olmasa verdiğim 190 milyona baya acırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ohh.. gta nin topicinden bi kaç sayfa fln okusaydın yazıyodu orda arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Neyse önemli değil, install ediyorum şu anda %13'ü doldu. Çatlayın. Install ederken sağlık uyarıları veriyor da, hani kötü hissederseniz kapayınları falan anladım da, sigara için kültablası alın falan demişler ne iş anlamadım. Cigarette somoke has detrimental effects to you and people around you falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ipod var oyunda be hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyun baya iyi ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyunu dün aldım, kendime babalar günü hediyesi olarak. Diğer tüm seriler hem PS'de hemde PSP'de oynamış birisi olarak söyleyebilirim ki, gerçekten güzel bir oyun gibi gözükmekte. Ben oyunu oynarken eşim ve oğlum'da yanımda sanki film izliyormuşcasına seyrediyorlar dı, hatta eşim oyunu başlattıktan sonra salona geldiği için bana "hangi film'i seyrediyorsun" dedi. Bende "oyun oynuyorum" diye cevapladığımda epey şaşırdı. İlginç iki nokta var, oyunun arkasında 1080p desteği yazmıyor 720 olarak basmışlar kutuya, yinede evdeki fullHD LCD televizyonumda görüntüler hayet hoştu. İkinci ilginç nokta ise, bursa'da elektroworld'de oyunu 139 ytl ye aldım ve diğer her yerde oyunun satış fiyat etiketi 189YTL yazmaktaydı. Hatta carrefour bimeks'de durumu açıkladığımda böyle geldi bize paketler dediler ve deneme amacı ile barkodu okuttular kasa da da oyun fiyatı 160YTL yazdı. Anladığım kadarı ile oyun birden fazla değişik fiyatta satılmakta. Alırken dikkat etmenizi salık veririm. İyi pazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 feza elektronik 99 milyona satiyo almak isteyenelrin bilgisine. takasta yapiyolar eski oyununuzu gotururseniz, gerci takasa biraz fazla para aliyolar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fezada dvd kutusunda satılyolar ve kitapçıksız ayrıca kendileri jelatinliyolar oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cok nadir oluyo o, dun aldim gayet guzel kutusunda hic acilmamis kitapcigiyla beraber, diger aldigim 4 oyun da oyle. bir tek drake's uncharted da olmustu oyle bisi. koleksiyon yapcaksaniz playasiadan alin zaten oynayip takas falan yapcaksaniz feza gibi yerler en iyisi. bu arada oyunun ortasinda gene install etmeye basladi, pc oyunundan daha cok install ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2 saatlik cut-scene'e gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 act 2 nin basindayim daha gormedim 2 saatlik ama gayet uzun cutsceneler arada save bile ettiriyo ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2 saatlik cutscene O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Öyle bir efsane vardı 4chanda vakti zamanında Xenosaga da "O KADAR UZUN Kİ VIDEOLAR ARADA SAVE ATABİLİYORSUNUZ LOL" diye demek gerçekmiş >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Cutsceneler o kadar uzun değil şu ana kadar gördüğüm kadarıyla da çok az oynayabildim yani, hatta yeni tv gelene kadar oynamamayı bile planlıyorum oyuna saygımdan dolayı. Bi de haritadaki şeyleri falan adam gibi göremiyorum, adamların üstünde çıkan yazılar kırmızı mı mavi mi ayırt etmekte zorlanıyorum, bunların da önemi var tabi fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar