Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

ps3 kırıldı bu arada yukarıda biri yazmış kırsalarda oynasak falan diye fakat alette overclock etkisi yaratıyo ve aletin ömrünü 1 seneye falan düşürüyo

nerde okudum hatırlamıyorum ama zaten vardı bikaç oyun oynanabilen resistance falan ama o ısınma problemini falan çözemediler daha
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen söyleşisini izliyorum. Şey diyo; ben MGS4 son olacak derken, benim elimden çıkacak son MGS oyunu olacağını söylüyordum. Eğer ki ekibim bundan sonrada MGS'yi devam ettirmek isterse, producer olarak daha arka planda kalmayı planlıyorum filan diyordu.

Hani Snake gider onun yerine farklı birileri gelir. Ayrıca Tom Clancy gibi bir Franchise'a dönüştürmeyi bile düşünebilirler. Zaten MGS Online çıkıyor, ilerde bir FPS'sisini yaparlar, TPS stealth değilde, action oyununu yaparlar(Hatta yeni Raiden ile manyak olur) filan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mgs1'de foxdie olayını gördük mgs2'de snake aradan zaman geçmesine rağmen o kadar yaşlanmamıştı ki mgs3 bu ikisi arasında bi zaman diliminde diil. mgs4'le mgs2 arasındaki tarihi bilmiyorum fakat mgs1-2 arasındaki tarih kadar bi fark yok anladığım kadarıyla. niye bi anda yaşlandı onu ben anlayamadım. foxdie öncedende yaşlandırabilirdi ki

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...