Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 12 haziranda çıkacak oyun! Kojima dayı 'sonunda bitirdik allah belamızı versin oh be' şeklinde bir açıklama yaptı ayrıca 5 yeni video buyrun http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13658 mgs4>a4 bana ps3 aldıran oyunlardır heyecan var heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ::o::o::o . ::o . . ::o . ::o::o::o::o ::o . . ::o . ::o::o::o . ::o ::o . . ::o . ::o::o::o . ::o . . ::o::o ::o::o::o . ::o . . ::o . ::o::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 EarS said: ::o::o::o . ::o . . ::o . ::o::o::o::o ::o . . ::o . ::o::o::o . ::o ::o . . ::o . ::o::o::o . ::o . . ::o::o ::o::o::o . ::o . . ::o . ::o::o::o::o QFT >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hala kıramadılar su ps3 u de yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben 1 tane sixasis kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ppoyr said: hala kıramadılar su ps3 u de yahu. of harbi kırsalar da alsak doya doya oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hadi gözünüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oyunda 90dk bir cutscene varmış öyle diyorlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cutscene toplamı 90 dk desen bi derece anlasılır olur da, 90 dk lık cutscene nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 http://www.evilavatar.com/forums/showthread.php?t=51960 Ben bunların yalancısıyım. Belki interaktif filandır bilemiycem orasını. Şahsen MGS'nin en çok cut-scenelerini beyendiğim için bana koymaz vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ps3 kırıldı bu arada yukarıda biri yazmış kırsalarda oynasak falan diye fakat alette overclock etkisi yaratıyo ve aletin ömrünü 1 seneye falan düşürüyo nerde okudum hatırlamıyorum ama zaten vardı bikaç oyun oynanabilen resistance falan ama o ısınma problemini falan çözemediler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kojima mgs 5 den konusmaya basladi bile tarih tekerrur kojima bu son MGS olucak dediginde kac kisi saf gibi inanmisti acep xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 huzurevinde mi gecicek o da? flashback tarzı bisey yaparlar heralde mgs3 teki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Geçen söyleşisini izliyorum. Şey diyo; ben MGS4 son olacak derken, benim elimden çıkacak son MGS oyunu olacağını söylüyordum. Eğer ki ekibim bundan sonrada MGS'yi devam ettirmek isterse, producer olarak daha arka planda kalmayı planlıyorum filan diyordu. Hani Snake gider onun yerine farklı birileri gelir. Ayrıca Tom Clancy gibi bir Franchise'a dönüştürmeyi bile düşünebilirler. Zaten MGS Online çıkıyor, ilerde bir FPS'sisini yaparlar, TPS stealth değilde, action oyununu yaparlar(Hatta yeni Raiden ile manyak olur) filan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Anladıım Kadarı İle Oyunda "Gençleştiren" Bi Muhabbet Var...Hoşlanmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gençlik muhabbeti sadece reklam için de olabilir. foxdie muhabbetini bunca yıl kullanıp sonra "hoop işte gençleştirmeyi bulduk" diyeceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ginaly said: gençlik muhabbeti sadece reklam için de olabilir. foxdie muhabbetini bunca yıl kullanıp sonra "hoop işte gençleştirmeyi bulduk" diyeceklerini sanmıyorum. spospo evet reklamdada vardı fakat o 5 videoda 2 dklık olanlardan birinde gençleşen bi adam vardı benim kanım var öyle bi muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 1 nisan için mi ne dalgasına içine assassin's creed'deki characteri atmışlardı. bu oyun muydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 visual bişi bence o gençleştirme olayı kıyafetiyle ve görüntüsüyle alakalıve adamı karpuz gibi gösterebiliyosa gençte gösterir diyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Nano sistemlede alakalı olabilir. Adam yaşlıdır fakat sana genç gösteriyorlardır filan. Ahanda hatta öyledir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mgs1'de foxdie olayını gördük mgs2'de snake aradan zaman geçmesine rağmen o kadar yaşlanmamıştı ki mgs3 bu ikisi arasında bi zaman diliminde diil. mgs4'le mgs2 arasındaki tarihi bilmiyorum fakat mgs1-2 arasındaki tarih kadar bi fark yok anladığım kadarıyla. niye bi anda yaşlandı onu ben anlayamadım. foxdie öncedende yaşlandırabilirdi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 snake ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 [spo]Benim bildiğim kadarı ile klonlamadan dolayı ortaya çıkan bir sorun nedeni ile hücreleri birden yaşlanmaya başlıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 mgs snake bu oyunda oluor ama bu demek deilki mgs bitio... ilerleyen zamanlarda yeni bir mgs gelecek... farkli konu aynir evren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 12 haziranmıymış. ben sene sonuna doğru biliyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar