SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Dil kurumu "zap" kelimesini geçgeç olarak değiştirdi. Çok kullanışlı dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Geçgeç değil de sadece geç gayet güzel bi kullanım. Evde kumanda başkasının elindeyken yaav değiştir şunu demek uzun geliyo zap diyesim geliyor birden ama geç diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 geç olurda. Bi de ekli halini düşün. Zapla falan diorz hani, şimdi geçgeçle bakim demek kasar epey. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 örnek kullanım alanları: Geçgeçle Bu ne yaa geçgeçle geçgeç geçgeç atla bunu da geçgeçle ver şu kumandayı geçgeçleyelim biraz ne zamandır tv izlemiyorum biraz geçgeçleyeyim geçgeç geçgeç bi yere kadar bi yerde dur da izleyek birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ahahaha komalık ya yeter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tv => izlengeç. başarabildikleri tek kelime bu sanırım hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 otobüs vardı ne güzel çokoturgaçlıgötürgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 o da bişey mi tren wardı alttan ittirgeçli üstten tüttürgeçli çok oturgaçlı getirgeç götürgeç. yazarken yoruldum bu ne a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ahahah treni bende duymstm türk dili hocası sölemsti kopmstm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tren: Alttan yanmalı üstten tütmeli çok oturgaçlı götürgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tdk kim bilir nasıl takılıyordur orda esrar mı dersin kokain mi alkolünn dibine zaten vurmuslar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Günaydın! vazelin yoksa çekecek kullanırım. İyi Günler! büstün prensibiydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Evet ben de tdk yı öyle biyer olarak hayal ediyorum Dumanaltı biyer böyle, herkesin elinde fıçı dolusu alkollü içecek, hepsinin kafa bi dünya, alemin dibine vurmuşlar Birisi kenardan atlıyo: "olm bak süper bi kelime buldum acayip tutulur bu bakın... dinliyomusunuz olm hişt... çok oturgaçlı götürgeç... otobüse deriz, nasıl ama?" "süpersin abi, yazın bi kenara. trene de böyle afilli bi isim bulsak manyak olur tabi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar