Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Rakursi said: Peki çok ciddi bir sorum olacak tensel temas dediniz madem,çok samimi olmadığınız yeni yeni tanıdığınız bir kız sürekli kolunuzu tutmaya yelteniyorsa(başarıyor,bi süre tutuyor falan) nedir olay? 1-2 mesaj üstte anlatılan testi kız sürekli snn üzerinde uyguluyor o zmn. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 genelde arkadaş oluorlar evet.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bugün bişey farkettim, samimi olduğum kızlara canım diye hitab ediyorum. Barzoluğuma verip alt mesaj aramıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Şey kız arkadaşınız kaslarınızı yokluyorsa ne anlarsınız? ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ahahah aynı sorunun cevabını bende arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 size dokunmak istiyor dokunmayı seviyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Okudum da yanlış anlaşılmaya müsait post olmuş heh.Yoklamak deyince de taciz anlamayın tabi,hani arkadaşını yumruklarsın ya da oo iyi karın kasın varmış hacı,dersin.İşte öylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mutlu edicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bugün tensel temas tesini uyguladım anlatıldığı üzere :D Ortamdan ayrılırken öpüşme faslında(arkadaş öpüşmesi var ya görüşürüz olayı) omzuna dokundum o da kolumu tuttu. Ne oluyor şimdi? Ya bu bana saçma geldi,hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pathetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zaten bunu bir erkekler sorun ediyor kızlar canım diince hemen ilgilenmiş oluyorlarmışta... yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yanlış anlamışsın konuyu. Benim dediğim "canım" deyince arkadaş olarak görüyor olduğuydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 canım sözcüğü kızların erkekleri deli etmek için kullandığı sözcüklerdendir. sevgiliniz de canım der, en aptal arkadaşınız da canım der özellikle birine bir iyilik yapmışsanız sakız olur ağızlarında kudurursunuz. ikinci gıcık gelime de cım dır onu da ayrıca deli etmek için kullanırlar. -burakcım canım nasılsın? -!^'%&'^&'&'^+&'^&'^ım mutlu musun? -canım ya çok teşekkür ederim. -etme ulen etme, etme, etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 en sinirli animad biri bana canim dese vurabilirim. canim kelimesini pek de siniflandirmamak lazim ben sevgilime canim demeyi cok severim dostlarima derim kedilerime derim mustafa namik'a diyorum (bkz: elveda rumeli) yani kisacasi bi şekilde içte bişeler hissetmeniz lazim birine oyle demeniz icin, ama her canim arkadas demek değildir, kizin size hasta oldugu anlami da değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 1) canım kelimesini eskiden yavşadığım kızlara msj atarken kullanırdım bunun da tek sebebi onların da bana yavşarken kullanmasıydı. 2) sonra "ben herkese canım derim ya" triplerine girip herkese canım demeye başladım, bu sebepten sevgilime hiç canım demedim, sanki "sevgili arkadaşım"la aynı anlamdaymış gibi bir etki oluştu bende. 3) artık kimseye canım demiyorum, bi tek köpek severken falan kullanırım. ben üç evreyi de geçirdim, genelde insanlar birincide takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yok veremeyecek. Boşa didinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 `e`yi cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar