Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bkz. dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "canım" bence çok genişi kapsamlı bi sözcüktür kişiden kişiye göre değişir. sevgilil olduğun birisinide canım diye bilirsin, arkadaş olduğun birinide. o yüzden sana canım diosa heveslenme:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bir "canım"a bu kadar takılınabilirdi ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mortis said: kız sana canım diosa üzülme de olm, abi falna diosa üzül asdasd `Lan, abi, amk, yrrm.` diye konusurken kendimizi yatakta bulduk kac sefer... Hic uzulmeyin. Kelimelere takilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 senin de amma garip fetişlerin var be kardeşim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "abi napıosun abi a abi aaaaa" derken kız acımadım demiyosun da mesela. ahzhuauhzhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "olm bak acıtmak yok tamam mı?" ahahahaha ooof o ne öyle usta ya ahahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi ayaa got ayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sevdiğim adama da soyluorm(okuz hala anlamııyor),yakın arkadaslarıma da soylerim ehuehu ozellikle bişiler isterken.peki baska soru kızlara abi diyen erkek leri napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Vizyonunuz dar. *smh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dün içki masamda yaşadım ohanes oldum kız valla arkadaşına bebeim hayatım canım diyordu ulan dedim kızım sevgilinne nediyon çok merak ettim falan deedim yani rahatlık laçkalık başka bişye dğeik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 canım çok problem değil de şekerim diyosa ikileme vaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızın egosunu tatmin ettiği andır sana canım der ve seni istedigi zaman kendine yakınlastırabilip uzaklastırabileceğini ögrenmek ister verilen tepkilerden ki genelde basarılı cıkar bunun sonucu. arkadas ta olsa canım ve benzeri sözlerle oynayabilir yani dediğim gibi ego tatmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 @Emaleth şekerim diyosa neden ikileme vakti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Emaleth said: canım çok problem değil de şekerim diyosa ikileme vaktidir. niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Öle çok yerde kullanılırki bu canım. Kız aşık ama utangaçtır en minimum sadece canım diye hitap eder, sıradan bi arkadaşsın samimiyetten canım diye hitap eder, kendini senden büyük görür ezmek için canım der. :D yani düşünürsek daha çok çıkarabiliriz. tamamen yanlış bi teori :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Emaleth said: canım çok problem değil de şekerim diyosa ikileme vaktidir. evet bende merak ettim bunu.çevremde şekerim diyen çok kız var çünkü bi durum varsa bilelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 şekerim evet çok dostça bi laf, benim başıma o da gelmişti hehe. canımın içi falna tarzı böle bağrına basan laflar geliosa. kaçıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızlar birbirlerine şekerim derler, bir nevi arkadaşa seslenme formu gibidir. bir erkeğe diyorlarsa onu arkadaş görüyorlardır, iş çıkmaz pek. ama yani öyle bi üstüme gelmişsiniz ki, yazdığım her şeyi büyük bir "genellikle" parantezine alasım geldi. şimdi sevgiliniz filan diyodur, durup durupken arıza çıkarmayın kızcaaza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hahahaha "benim duyduğuma göre sen bana arkadaş gözüyle bakıyomuşsun ne iş" :D:D:D:D yoktur herhalde okadar salak pati dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mortis said: canımın içi falna tarzı böle bağrına basan laflar geliosa. kaçıcaksın Mortis ne yaptın???:( Bu günde söylenecek laf mı buu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Sekerim fena gercekten. Nonosum gibi bir sey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aşkım der atlarsın kollarına kimi zaman.. hiç tanımadığının bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 konuya bişi daha ekliyim. bir de böle lap diye koluna giren kızlar vardır. bazı erkekler de bunu "anam bana yazdı!!11" olarak düsünebilir. yanlıştır, öle dusunmemek lazım.. ama ya dogruysa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 o en azından meillidir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar