Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Canım" sözcüğü ve arkadaşlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"canım" bence çok genişi kapsamlı bi sözcüktür kişiden kişiye göre değişir. sevgilil olduğun birisinide canım diye bilirsin, arkadaş olduğun birinide. o yüzden sana canım diosa heveslenme:(
Mesaj tarihi:
Mortis said:
kız sana canım diosa üzülme de

olm, abi falna diosa üzül asdasd

`Lan, abi, amk, yrrm.` diye konusurken kendimizi yatakta bulduk kac sefer... Hic uzulmeyin. Kelimelere takilmayin.
Mesaj tarihi:
sevdiğim adama da soyluorm(okuz hala anlamııyor),yakın arkadaslarıma da soylerim ehuehu ozellikle bişiler isterken.peki baska soru kızlara abi diyen erkek
leri napıcaz?
Mesaj tarihi:
dün içki masamda yaşadım ohanes oldum
kız valla arkadaşına bebeim hayatım canım diyordu ulan dedim
kızım sevgilinne nediyon çok merak ettim falan deedim yani
rahatlık laçkalık başka bişye dğeik bunlar
Mesaj tarihi:
kızın egosunu tatmin ettiği andır
sana canım der ve seni istedigi zaman kendine yakınlastırabilip uzaklastırabileceğini ögrenmek ister verilen tepkilerden ki genelde basarılı cıkar bunun sonucu. arkadas ta olsa canım ve benzeri sözlerle oynayabilir yani dediğim gibi ego tatmini.
Mesaj tarihi:
Öle çok yerde kullanılırki bu canım.

Kız aşık ama utangaçtır en minimum sadece canım diye hitap eder, sıradan bi arkadaşsın samimiyetten canım diye hitap eder, kendini senden büyük görür ezmek için canım der. :D yani düşünürsek daha çok çıkarabiliriz. tamamen yanlış bi teori :D
Mesaj tarihi:
kızlar birbirlerine şekerim derler, bir nevi arkadaşa seslenme formu gibidir.
bir erkeğe diyorlarsa onu arkadaş görüyorlardır, iş çıkmaz pek.

ama yani öyle bi üstüme gelmişsiniz ki, yazdığım her şeyi büyük bir "genellikle" parantezine alasım geldi. şimdi sevgiliniz filan diyodur, durup durupken arıza çıkarmayın kızcaaza :)
Mesaj tarihi:
konuya bişi daha ekliyim. bir de böle lap diye koluna giren kızlar vardır. bazı erkekler de bunu "anam bana yazdı!!11" olarak düsünebilir.

yanlıştır, öle dusunmemek lazım.. ama ya dogruysa (:P)
  • Yeni Oluştur...