Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mirage said:
Oha oha OHA!

Patch bitti. CRC error, baştan yükle dedi. Patcher şimdi hiç çalışmıyor. PatcherSetup çalışmıyor.

Client açılıyor. Authentification çalışıyor. Server listesinden seçip create deyince hop client versiyonu yanlış diyor. Baştan yükleyip tüm patch'leri baştan mı yapcam şimdi? Ana avrat düz giderim ben bunlara.. Grrr.

verify files seçeneği çıkacak bir daha çalıştırdığında dosyaları kontrol etsin bozulanları bulup birdaha indiriyor
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:
Beyler ben 18mb birşey çekmedim hiç.
5mb > 63mb.
O arada 18 çekenler sıçmış olabilir. ^^

rastgele çekmezki.5 ten sonra 18 geldi.

edit:şimdi 13 oldu, 5 18 13 lost numbers gibi.
Mesaj tarihi:
bende hata vermedi 5mb'lıktan sonra, ama simdi de download server'a baglanamıyor... "Colud not connect to patch server. Can not continue." diyor...
Mesaj tarihi:
patlayan arkadaslar bi yolunu bulamassaniz son care olarak rdb klasorunu yedekleyip oyunu reinstall edin yedekledigini rdb yi replace edip patcher calistirin.onceki patchleri tekrar indirmeden halledebilirsiniz sanirim bu sekilde.bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
CRC hatası alanlar için:

ConanPatcher.exe.0.tmp adı altında yedeklemiş patcher'ı. İsmi ConanPatcher.exe olarak değiştirip tekrar indirin 5MB'ı. Belki bir dahaki sefere corrupt olmaz. Olursa verify hedesini denicem.
Mesaj tarihi:
kfg said:
bende hata vermedi 5mb'lıktan sonra, ama simdi de download server'a baglanamıyor... "Colud not connect to patch server. Can not continue." diyor...

restartla ben yaptım oldu.restart ile çözülüyor.
Mesaj tarihi:
Mirage said:
CRC hatası alanlar için:

ConanPatcher.exe.0.tmp adı altında yedeklemiş patcher'ı. İsmi ConanPatcher.exe olarak değiştirip tekrar indirin 5MB'ı.

CRC hatasını düzelttim bu şekilde. Şimdi 18MB'lik patch'e başladı.
Mesaj tarihi:
pwnbot said:

bunu diyen adam da.. sdfdsf

yok be oyle deme uzuldum adamlara
canli insan gormus mutant yamyamlar olur ya filmlerde
o halde bekliyorlar ama erisemiyorlar bir turlu o insana

aslinda samde olsaydi keske su bekleme listesinde
ne guzel eglenirdim
  • Yeni Oluştur...