Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: Oha oha OHA! Patch bitti. CRC error, baştan yükle dedi. Patcher şimdi hiç çalışmıyor. PatcherSetup çalışmıyor. Client açılıyor. Authentification çalışıyor. Server listesinden seçip create deyince hop client versiyonu yanlış diyor. Baştan yükleyip tüm patch'leri baştan mı yapcam şimdi? Ana avrat düz giderim ben bunlara.. Grrr. verify files seçeneği çıkacak bir daha çalıştırdığında dosyaları kontrol etsin bozulanları bulup birdaha indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 AUAHUHAUHAAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 200k ile indiriyor 63mb olanı, sonuncu ise yakındır girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Thebestfb said: Az sonra furydeyim dereyi gormeden pacayi sivama genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sunthewhich said: Beyler ben 18mb birşey çekmedim hiç. 5mb > 63mb. O arada 18 çekenler sıçmış olabilir. ^^ rastgele çekmezki.5 ten sonra 18 geldi. edit:şimdi 13 oldu, 5 18 13 lost numbers gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 of ben kurdum oynuyorum valla darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 lol yazik be nasil bir gazla dalmissaniz gidin yatin sabaha mis gibi oynarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oha oyunun yapımı durdurulmuş. çekilmişler sektörden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende hata vermedi 5mb'lıktan sonra, ama simdi de download server'a baglanamıyor... "Colud not connect to patch server. Can not continue." diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 patlayan arkadaslar bi yolunu bulamassaniz son care olarak rdb klasorunu yedekleyip oyunu reinstall edin yedekledigini rdb yi replace edip patcher calistirin.onceki patchleri tekrar indirmeden halledebilirsiniz sanirim bu sekilde.bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 CRC hatası alanlar için: ConanPatcher.exe.0.tmp adı altında yedeklemiş patcher'ı. İsmi ConanPatcher.exe olarak değiştirip tekrar indirin 5MB'ı. Belki bir dahaki sefere corrupt olmaz. Olursa verify hedesini denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 login oldum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: bende hata vermedi 5mb'lıktan sonra, ama simdi de download server'a baglanamıyor... "Colud not connect to patch server. Can not continue." diyor... restartla ben yaptım oldu.restart ile çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hadi gogo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Popeye said: lol yazik be nasil bir gazla dalmissaniz gidin yatin sabaha mis gibi oynarsiniz bunu diyen adam da.. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 funcom patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oyuna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Olmuyor öyle işte, sonra istediğin isimi alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: CRC hatası alanlar için: ConanPatcher.exe.0.tmp adı altında yedeklemiş patcher'ı. İsmi ConanPatcher.exe olarak değiştirip tekrar indirin 5MB'ı. CRC hatasını düzelttim bu şekilde. Şimdi 18MB'lik patch'e başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bu ne be hakkaten sefalet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Beyler ; Önce 5mb > 63mb > 13mb > ve şuan 712mb bir patch çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aoc = fail bu topic legendary khaldun was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sunthewhich said: Beyler ; Önce 5mb > 63mb > 13mb > ve şuan 712mb bir patch çekiyor. tahmini bekleme süresi 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oh be up-to-date oldum sonunda. bakalim gireyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pwnbot said: bunu diyen adam da.. sdfdsf yok be oyle deme uzuldum adamlara canli insan gormus mutant yamyamlar olur ya filmlerde o halde bekliyorlar ama erisemiyorlar bir turlu o insana aslinda samde olsaydi keske su bekleme listesinde ne guzel eglenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar