Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Sami Yen'e getirilen aslan bunalımda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence gayet müthiş bi gösteriydi.
aslanla daha da coştu taraftar..
ee bunalıma girmesi de normal tabi hayvanın gürültü ışık.
yine de getirilmeseydi diyemiorm.. (:
Mesaj tarihi:
Bile bile lades yapmışsın,
Sonra gelip şikayetçiyim diye ağlamışsın,
Ne hakkın vardır sen daha ne yapacağın konusunda kararsızsın,
Ben bilmem kimin altına yatacaksın,
Ama kimden ne yersen ye buranın huzurunu bozmicaksın.
Mesaj tarihi:
tellos said:
bu allah diyen aslan tanıdım ben:P
bende gsliyimde aslan saçma yanlz hakkten:D gerek yok böle saçma bişeye

allah diye kükreyen aslan videosu geldi benimde aklıma direk. ulan izledikçe gülüyorum o videoyu asdasdasd
Mesaj tarihi:
Hindi getirelim demiş bi arkadaş iyi olur bence hayvan bunalıma girerse girsin şampiyonluğun üstüne ii bi ziyafet olur :D

Aslan getirmek ilk bakışta güzel bi olay gibi gelse de gerçekten hani kafes de duran bi aslanın bi esprisi yoktu hani hayvan için özel alan yapsalar orada aslanlar gibi koştursa kükrese neyse de kafesteki hayvanın hiç bi esprisi yok şahsi kanaatimce

En iyisi fb zamanında yapmıştı stad da oyuncuların girdiği yerde kocaman böyle yahşi bi kanarya balonu vardı o güzeldi hem balon depresyona da girmedi zaten fener kanarya getirse kutlamalarda ezilir zavallılarım :(
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:
Adnan Polat'ın Cayman adalarında akladığı kara paraların hala konuşulmuyor olmasına sinirlenmiş, kameralara "gör ulan rezaleti" demiştir kanımca.

Bunu söyleyen bir fenerliyse yalnız g.tümle gülerim...

Faso fiso dedikodulardan gidiceksek kimin daha pis işler yaptığını tartışmaya bile gerek yok
Mesaj tarihi:
asdasfasf hıncal'dan gidiyorsan hiç konuşmayalım bence fener altta kalır... Oftaş maçı öncesi Aziz Yıldırım kara çantayı hazırlamıştır gibi birşey dedi inanalımmı yani.... Hıncal'ın Aziz hakkında söyledikleri saymakla bitmez

edıt: edıtlamıssın ama......
  • Yeni Oluştur...