Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Requirem, Horror MMORPG

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar bir MMORPG patlaması yaşıyoruzki zaten (Ki bu iyi birşey) aha bu da gelmiş, ben yakında Şirinler online fln bekliyorum. Gargamel'e Raid'e gideriz, sporcu şirin tanklar vs.

Neyse ciddiyete dönelim.

Oyun ilginç. Mesela karakteri DNA mızı değiştirerek geliştiriyoruz ama bence ortalama bir durum söz konusu herhangibir artı yada eski puan vermiyorum;

Oyundan karelerde şöyle. Neresi Horror anlamadım. Sadece daha bir "canavar" canavarlarımız ve bol bol kan var...

Grafikler şuanda release olan benzerlerine göre vasat, eksi puan.

Yaratık sistemi gündüz yarayıkları, gece yaratıklar ve bazen geceleri çıkan Nightmare yaratıkları olarak 3'e ayrtılıyorki bunu yaratıcı buldum, artı puan.

Şimdilik benden bu kadar, isteyen ötesini araştırsın =)
Bana pek hoş gelmedi genel olarak ama zevkler ve renkelr diyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kendim yaratmadım o terimi, sitelerinde öyle yazıyor :p

DNA olayı var, uygun kombolar ile, yeni bir feat seçeneği açılıyor.

Possess Beast olayı var, bir nevi crafting. Yaratıklardan düşenleri topluyorsunuz ve kendinize bir "possess beast" olayı yaratıyorsunuz (scroll sanırım) ve bunu equip ediyorsunuz.
Combat sırasında dolan bir Hardcore bar var. Full olduğunda Beast'e dönebiliyorsunuz. Abartı statları, skilleri ve kendilerine özel Beast Armor'ları var.
Hardcore bar, Beast olduğunuz sürece azalıyor (sürekli combatta kalmak gerekiyor) Hardcore bar bitince, normal humanoid oluyorsunuz.
Casterlar, Melee Beast olabiliyor (veya tam tersi)

Hoş bir seçenek olmuş.

Quest falan var ama çok kapsamlı değiller(miş)

Bir de işte yukarıda bahsedilen, night cycle mobları var.

F2P farklı bir MMO isteyenlere göre biraz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...