Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Traviandır ogame'dir yada sağda solda everwars falan diyor.Rica etsem o tip web tabanlı boş vakitte oyalayacak bildiğiniz oyunları yazar mısınız ? teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ikariam pek moda bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 klansavaslari biraz travian ın çakmasi gibi ama zaman geçirmek için oynanabilir birde ikariam var nasıl birşey bilmiyorum denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 popomundo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yok ya popomundo da savaş aksiyon yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hso.mynet.com hükümran senfoni güzel baya "heroes'in ogame gibi"sini yapmışlar. beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Black-ice said: hso.mynet.com hükümran senfoni güzel baya "heroes'in ogame gibi"sini yapmışlar. beğendim baya. e hani bu oyun cıktımı ki? sayfada bir tek resim acılıyor ben ne zamandır bunu bekliyordum Edıt: İlginç internet exp. da acılmadı firefoxta acıldı Bu oyun yeni bir başlık hak ediyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok esas çıkaracakları oyun bu diil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yugi-oh yu sevenler bunuda sever.Online action kart oyunu lvlli ederon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Palantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 wildguns yeni cikmis travian tarzi onun disinda menejerlikler var , goalunited.org dugout-online.com footstar.com falan transfer piyasalarında takılıp zaman gecirebiliyorsun güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 POPOMUNDO ROCKS :) zevkli eylenceli rekabetci bi oyun :D rpde yapiliyor walla :D mesela ben evleniyorum yakında cocuklarımda olcak inşallah zevkli yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Baya gecmis topicin üstünden ama, söyle büyülü müyülü bi oyun bilen varmi tu tarz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pox nora var turn based büyülü müyülü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 xhodon aslında süper bir oyun brwoser için , tam büyülü falan, ama ne yazıkki almanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İkariam guzel bir oyuna benziyor (ogame kadar olmasada yani en azindan savas sistemi) travian gibi ama bence cok daha guzel traviandan. Turkce oynamak isterseniz www.ikariam.net adresinden oynayabilirsiniz (ama bazi ozellikler simdilik kapali mesela isgal gibi- evet gerekli arastirmalarin ardindan yeterli askeri gucle baska oyuncularin sehirlerini isgal edebiliyorsunuz). Oyunun artilari + ogame gibi real time (turn base degil yada saldiri puaninin dolmasini beklemek zorunda degilsiniz). +isgal gibi bir secenegin olmasi ( turk serverlerinde simdilik aktif degil ama ingilizce oynanan serverlarda aktif olmasi lazim). +sirin bir menuye ve grafiklere sahip ( insanin sehir danismanlarinin basini oksayip seker veresi geliyor.) Oyunun eksileri - savas sisteminde bir belirsizlik var yada bana oyle geldi ogame kadar zevkli degil. - turkce cevirisinde bazi eksiklikler var. - kendini tekrar ediyor bir zaman sonra. 2 haftadir oynuyorum ( gunde 2 kere girip bakip cikiyorum aslinda :P) daha silmedim hesabimi, iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 GEd said: xhodon aslında süper bir oyun brwoser için , tam büyülü falan, ama ne yazıkki almanca. haha süper. Ben almanyadayim ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Marveloth said: GEd said: xhodon aslında süper bir oyun brwoser için , tam büyülü falan, ama ne yazıkki almanca. haha süper. Ben almanyadayim ztn :) oyna hocam ozaman :) dur bir kaç tane daha yazıyım. eu2 empire universe hehe eve online tarzında diyebilirim bide browser oyun listesi için gdynamite burayı kullanabiilrsin. yada burayı galaxy news Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 King of Chaos var. http://www.kingsofchaos.com/ ikariam,wild guns bi sure sonra sikar ben oynadim daha once. bu linkini verdigim guzel bir oyun ama,tavsiye ederim. buradan da kayit olabilirsiniz:http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=8z45nbu3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingsofchaos dede oldu be abi XD daha age 2 ye geçmemişti oynuyorduk seneler evvel xD bi süre sonra çok fazla tekrarlıyor kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar