Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 tabii asgari maaşın 45645645 katı sıradan :) öyle fiyatı olmasına rağmen sıradan denebilecek kadar çok işte o olayı anlamıyo millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 İstanbul'da böylesi aşırı lüks tüketim görmeniz normal bence, acaip bi taraf yok. 3 4 milyon nüfuslu bir şehirken 14 milyon oldu İstanbul ki 70 milyonluk ülkemizin %20'si sadece bir şehirde yaşıyor demektir bu. Anadolu'da para yapan herkes daha fazla kazanmak adına buraya geliyor, e onlar gelirkende arabalarını ve lüks tüketimlerinide getiriyorlar. Bazıları eleniyor batıyor ve geri dönüyor ama bazıları o lüks içinde burda kalmaya devam ediyor. Porsche jaguar bmw mercedes gibi arabaları çok görebilirsinizde Ferrari göremezsiniz, çünkü her parası olana satılmayan yegane arabadır Ferrari. Onu alabilmek için farklı şeyler lazım. Adamlar 2. elde giden arabalarını bile takip ediyor. Sözün kısası bir ülkenin %20 insanını doyuran bir şehirde bu kadar çok lükse görmeniz normal bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mr_Hand said: tabii asgari maaşın 45645645 katı sıradan :) öyle fiyatı olmasına rağmen sıradan denebilecek kadar çok işte o olayı anlamıyo millet... ya sadece audi a3 değil ki o segmentteki arabaların alayı satıyor, özel üniversite gençliğinin arabası oluyor genellikle sırf a3 değil bmw 1 serisi seat leon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 acaba o lüks otolarla gezenlerin kaçının Türkiyeye eğitim sağlık gibi konularda bir katkısı olmuştur.herşey gösteriş olmuş yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 öncelikle.lüks arabası olanları hepsi zengin değil. sonucta araba bi statu göstergesi gibi bişi bu devirde adamın belirli maaşı var.rahat kredi alabilio.dioki 3-5 ay bmwyle gezerim dio.arabayı alıolar.5 ay kullanıp satısa cıkarıoolar krediyi kapatıolar noldu 5 ay bmw yle gezdi olay bu yani.piyasada o kadar cok luks araba varki.hepsinin sahibinin zengin olması imkansız ztn. ayrıca kimse eğitime saglıga yardım yapmak zorunda diye bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Drakkahn said: Porsche jaguar bmw mercedes gibi arabaları çok görebilirsinizde Ferrari göremezsiniz, çünkü her parası olana satılmayan yegane arabadır Ferrari. Onu alabilmek için farklı şeyler lazım. Adamlar 2. elde giden arabalarını bile takip ediyor.matama bizi aydınlatsın bu konuda plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 herkes ferrari alamaz tabi.ama her 300bin euro su olan adam ferrari alabilir.ha kullanabilirmisin lpg takarsında ferrari el mi koyar bilemeyiz ama paran vars alabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ya kızın altında Cayenne S varsa babasının altında ne vardır ? Ben bunu merak ediyorum.. edik: o aracı kıza verenin aklından süphe ederim normalde de bi şekilde zengin olmuş walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 her zengin de ferrari almaz zaten. alamaz demiyorum bak; almaz. Çünkü büyük sorumluluk bu 1, ayrıca her yolda kullanılabilecek bi araç değil. Yol bozukluğundan bahsetmiyorum, porsche ile şehir içi kullanımı Ferrarinin, kıyaslanamaz. Ayrıca bi etken daha var, evli olup da almaya kalkanlar eşinin engeli ile karşılaşabiliyo :D Neyse olay Ferrari değil zaten. Cayenne, X5, Touareg, BMW 7, Mercedes S vs. gibi arabaların miktarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 gercekten, bakmıyorum porschelere kafamı cevirip artık :) sırf okulda zaten 15 tane vardır en aşağı onlar hadi tamam da, kendinde r8 olanın babasında ne var onu merak ediyorum ben asıl,kendisini burdan mal varlıgı beyanına cagrıyorum! BABAN NE İŞ YAPIYO SENİN LEAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o r8 banka kredisiyle alınmış diye duyumlar aldım ben =) onu geçtim, kıza niye z4 cabrio alırsın =P Madem paran var al jipine bin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o arabaların alayı banka kredisiyle alınmıştır. emniyetin sitesi var plaka yazıp durumuna bakabiliyosun ben antalyada gördüğüm bi kaç süper arabanın plakasını yazmıstım züğürt gibi, hepsi banka ipotekli falan gözüküyordu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Türkiyenin geri kalanına benzemeyen bir yerde oturuyorum 15-16 yaşındaki çocuklar her tür lüks arabayla vın vın geziyor arada kıl kapıyorum sonra düşüüyorum,madem burda yaşıyorum,zengin bi sarışın bulayım,diyim kadınpedere,baba bana cip al aaaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fistan said: emniyetin sitesi var plaka yazıp durumuna bakabiliyosun ben antalyada gördüğüm bi kaç süper arabanın plakasını yazmıstım züğürt gibi, hepsi banka ipotekli falan gözüküyordu =P ahah evet ben de bazen merak ettiklerime açıp bakıyorum. harbi güzel bi uygulama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 e a3 ler bmw 320ler 90ların şahini gibi heryerde var artk leblebi gibi gidio nerdeyse standart araba oldular tabi tt falan yada en son kasa mercedesler farklı bi sınıftalar ama atıyorum 70 milyarlık son model bi arabayı türkiyede biçok aile hemen alacak güce sahip zaten ultra zengin olmaya gerek yok. bide şahsi fikrim çok zengin olsam bile hemen son model diye yeni araba almam elit zengin olmak lazım bak hakan bilale adam 2yıdır değiştirmedi ferrarisini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Memlekette kaç tane 612 Scaglietti var aga =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fistan said: o arabaların alayı banka kredisiyle alınmıştır. emniyetin sitesi var plaka yazıp durumuna bakabiliyosun ben antalyada gördüğüm bi kaç süper arabanın plakasını yazmıstım züğürt gibi, hepsi banka ipotekli falan gözüküyordu =P ahaha linkini verebilir misin =), benim de merak ettigim bir kac arac var eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp# açılmıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 arabayi $irkete alip vergisini dü$üyosun stopajdan. olay bu.. krediyle aliyor, vergiyi du$uyor 2. yilda kredi taksitleri biterken satiyor. deger kaybetmemi$ oluyo cok fazla ve cepten trink 70k € cikmami$ oluyor. nice&easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 2 sene sonra araba 55k € ya iniyor diyelim, yeni kasa yine 70k € civarinda. yeni arabada aradaki 15k € farki 2 yilda, cocuguna süt alir gibi ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Quibble said: Ya kızın altında Cayenne S varsa babasının altında ne vardır ? Ben bunu merak ediyorum.. edik: o aracı kıza verenin aklından süphe ederim normalde de bi şekilde zengin olmuş walla.. cayenne en ucuz lüks cip. Q7 biraz daha pahali, X5 ondan da pahali, Range Rover en pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Esh said: 2 sene sonra araba 55k € ya iniyor diyelim, yeni kasa yine 70k € civarinda. yeni arabada aradaki 15k € farki 2 yilda, cocuguna süt alir gibi ödüyor. yani arabaya 2 yıllık 30 milyar kira odemiş oluosun öle mi = bu durumda ayda 2.5-3 bin ytl kazanan herkez zengin takılabilir? (araçla) hmm beğendim hemen yapıyım. 2.5-3 bin ytl kazanınca tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 eger sabit bir i$in warsa ve yilda 750k-1m ciron varsa neden olmasin. luks ya$am sadece arabadan ibaret degil, diger $eylere de para harciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 arabadan bahsediorz die öle söledim.. =) ben hayatımdan memnunum walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar