Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uğurlar olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ektiğiniz nifak tohumları yeni yeni yeşermeye başladı.
Ölçünüzü bilemediniz, gerektiği yerde duramadınız.
Çizgileri geçmek sizin için hobi haline geldi.

Yazıklar olsun burda geçirdiğiniz, büyüdüğünüz yıllara.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Eternal gençlik ateşi başına mı vurdu nedir evladım? Mesaj atmayacaksan da atmazsın nedir yani ülke battı sen mesaj atmayınca..

Gören de her saniye her konuda atılan mesajı okumakla yükümlüyüz sanıcak, hele bir dur ne oldu şikayet ettin yanıt mı gelmedi adam mı kayırıldı? Ozaman onun da oluru var mail atarsın özel mesaj atarsın ilgilenilir.

Şikayet eden de sütten çıkmış ak kaşık olsa gam yemicem onca yıllık pati moderasyonu bok olmuşmuş bir git hava al.
Mesaj tarihi:
"Ben, Atatürkçüyüm. Ben, cumhuriyetçiyim. Ben, laikim. Ben, antiemperyalistim. Ben, tam bağımsız Türkiye’den yanayım. Ben, özgürlükçüyüm. Ben, insan hakları savunucusuyum. Ben, terörün karşısındayım. Ben, yobazların, hırsızların, soyguncuların, vurguncuların, çıkarcıların karşısındayım. Dün sabaha değin araştırarak yazdığım hiçbir şeyi yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar doğacaktır!"

şu laf önemli bir laf cidden.herkes bonece yoğunlaşmış olsa da ben gene okuyup bu sözlere saygı duydum.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
"Ben, Atatürkçüyüm. Ben, cumhuriyetçiyim. Ben, laikim. Ben, antiemperyalistim. Ben, tam bağımsız Türkiye’den yanayım. Ben, özgürlükçüyüm. Ben, insan hakları savunucusuyum. Ben, terörün karşısındayım. Ben, yobazların, hırsızların, soyguncuların, vurguncuların, çıkarcıların karşısındayım. Dün sabaha değin araştırarak yazdığım hiçbir şeyi yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar doğacaktır!"

şu laf önemli bir laf cidden.herkes bonece yoğunlaşmış olsa da ben gene okuyup bu sözlere saygı duydum.

offff ne yaptin abi
aggro cekicen simdi
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
lol noluyo lan.

1) bone niye bonec diyince sinirleniyo (bana istediginiz kadar jadelithic diyebilirsiniz ;p)

2) mesaj mi silindi yoksa benim beyin kisadevre mi yapti.

uzun hikaye bu

bu bone un full nick bonecrusher ya
bırde bonepartımız var

simdi teee seneler once nicki bone la baslayın aktıf ıkı uye var bonepart a bone bonecrusher a bonec demeye basladı mıllet karısmasın dıye

sonra bu bonecrusher a bisey oldu heralde bana bonec demeyın dıye bır nefret kampanyasına basladı
kımı sorunlu dedı kımı bonepart a bone kendıne bonec denmesı populerıteye baglı o yuzden kıl oluyor felan dedı

ıkı topıcde bır BEN BONEC DEGIL BONE UM!!!! dıye bagırmaya basladı ama olay ınada binince millet sinir oluyor diye inadına bonec dedı bu gıttı nıck degıstırıp bonecrusher ın crusherını torpuledı

sonra ıyıce dellenıp topıc actı
"bana bonec demeyın ne dersenız dıyın!!!! bonec lafını bundan boyle kufur kabul edıcem!!!!!!" dıye

mıllette "pekı boneC" seklınde cavap verdı bu ıyıce delırdı fılan

o yuzden yapmayın etmeyın
hanı derlerya cocukla cocuk olmayın dıye
su adama bonec dıyıp uyuz etmeyın yok yere saatlerce olay cıkıyor

bone dıyın bonecr dıyın bonecrusher dıyın bonbon dıyın bonec demeyın
Mesaj tarihi:
iyide ben istediğim kişiye istediğimi hakaret(bonec ne be adam patolojik vakaysa banane) seviyesine varmadıktan sonra söylemiyosam, ya da söyledikten sonra ana avrat gidiyosa adam, üstüne herhangi bi yaptırım uygulanmıyosa

1 - o ana avrat sövülen kısımları yaptırım yapmayan kişilere yönlendiriyorum efendim afiyet olsun
2 - demek ki pati böyle bi yermiş öğrendiğim iyi oldu efendim teşekkür ederim diye algılıyorum uğurlar olsun
  • Admin
Mesaj tarihi:
temizlemeye gerek yok emacan zaten adam gibi mesaj atan da pek görmedim.
yenisini açayım ben bone un mesajı quote ederek ordan devam eder insanlar. geri kalanlar da nası bi despot yönetimiz göstermek için kanıt olsun yönetim düşmanlarına işte fena mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...