Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Rose! , evet sendit anlaşmalı sitelerden biri değil, bu sebeple sadece oyun çıktığı zaman normal posta ile yolluyor. Aral'a güvenmiyorsanız en ucuz seçeneklerden biri yinede, bizimkilerin ne yapacağı pek belli olmuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dur bakim Aral'da CE kaldıysa bi de ordan sipariş verim, aidsten beter bu virüs akıllanmayacaz hiç... edit: ı ıh CE kalmamış zaten Aralda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Play.com'dan key aldığım için gamersloot siparişimi iptal etmeye çalışıyorum. Sitede nasıl edeceğimi bulamayınca live support'a gittim. Browser bazlı chat yapıyorsun. 5 dakka bekledikten sonra biri geldi: Gamersloot Live Support said: James: Welcome to Live Help, one moment please. James: hello Ben: hello Ben: How can I cancel my order? I did not recieve any key yet. James: sorry, stocks will be arriving in less than 24 hours..you want to cancel? Ben: yes I do ... 10 dakka geçer ... Neyse sonra bir kaç dakika içinde cevap verdi. Order numarasını verdim. İptal edeceğini söyledi, çıktım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bitmis benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 BlackRose said: dur bakim Aral'da CE kaldıysa bi de ordan sipariş verim, aidsten beter bu virüs akıllanmayacaz hiç... edit: ı ıh CE kalmamış zaten Aralda Senin favori siten var rose =D gamestop! *elinde boşet hazır bekler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok valla almam gamestoptan bişe, eskidendi o, artık kişi başı gelirimiz 453213445 dolar olduğu için midir nedir alım gücüm düştü alamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mirage said: Hangi portun kullanıldığını bulamadım. Ama kullanılan portun nasıl değiştiğini buldum: http://funcom.solidstatenetworks.com/about/ Lexiy;2027133 said: someone posted that the beta was set to 7000 to 7999 so I tried that and my dl speed improved :) Saygılar şimdi ben yine anlamadım portu nası yapacağımızı :D al sana port yap bana bakim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cmd den AoC-EU-EarlyAccess oldugu klasore girip AoC-EU-EarlyAccess.exe /port 7999 yazion sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kısayol oluşturup ordaki target'a ekleyebilirsin /port xxx şeklinde. Ahanda böyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 buyrun bide burdan yakın çevirmenin bi yolu yokmu yahu ebay e report ettim satıcıyı mailleri de elimde duruyo works for both server diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Works for both demesinden belliymiş zaten. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paypal'dan ödediysen paypal'dan bi takım yolları vardı, ürünün parasını geri alma gibi çok iyi bilmiyorum ama araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 feedbacklere de baktım 100 ün üzerinde feedback i vardı hepsi pozitifti öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bi online oyuna başlarken başıma gelebilecek en sinir edici şeyler geldi ya... lotro ne güzeldi betanın açıldığı gün oynamaya başladım early access e girdim bi kere bile hata maili göndermek zorunda kalmadım falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abicim benim dl hızım 8kb ye kadar düştü. bu port ayarlama olayını da beceremedim.. ne ki lan bu? kısayol yaratıp targetlamayı deneyince de target is not valid diyor.. ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kısayol yaratıp target yazan yerin sonuna /port xxx ekliyeceksin sadece o kadar. Başka bir şey değiştirmen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 24 saattir sabit 110 kB/s ile geliyordu son bikaç dakikadır 8 kB'ye düştü. geçici bir sorun olabilir. biraz beklemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aynen. benim download hızı da 7-8 kb lerde. düştü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 6.9 bende officalde restart yapınca düzelir diyolar deneyim bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Clienti cekmeye baslayanlar vardir mutlaka. Sabahtan aksama kadar 200kb ile sorunsuz cekerken simdi 5kb civarinda dolanıyorum. Birazdan yatıcam, normal gitse sabaha kadar biterdi (%52 de). Baskalarinin nası gidiyo merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 funcom dan aldım direk geldi key. simdi salak downloader la urasiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?72,3228182,page=9 böyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 7,5 yaaa 95ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 GwindonSurion said: http://forum.paticik.com/read.php?72,3228182,page=9 böyle=) saol valla gormemisim :) herkes yakınıyo aynı sekilde bi sacmalik var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 duzelmedı hatta 7.5dan 6 a dustu hep senın yuzxunden pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cmd den AoC-EU-EarlyAccess oldugu klasore girip AoC-EU-EarlyAccess.exe /port 7999 yazion sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kısayol oluşturup ordaki target'a ekleyebilirsin /port xxx şeklinde. Ahanda böyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 buyrun bide burdan yakın çevirmenin bi yolu yokmu yahu ebay e report ettim satıcıyı mailleri de elimde duruyo works for both server diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Works for both demesinden belliymiş zaten. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paypal'dan ödediysen paypal'dan bi takım yolları vardı, ürünün parasını geri alma gibi çok iyi bilmiyorum ama araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 feedbacklere de baktım 100 ün üzerinde feedback i vardı hepsi pozitifti öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bi online oyuna başlarken başıma gelebilecek en sinir edici şeyler geldi ya... lotro ne güzeldi betanın açıldığı gün oynamaya başladım early access e girdim bi kere bile hata maili göndermek zorunda kalmadım falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abicim benim dl hızım 8kb ye kadar düştü. bu port ayarlama olayını da beceremedim.. ne ki lan bu? kısayol yaratıp targetlamayı deneyince de target is not valid diyor.. ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kısayol yaratıp target yazan yerin sonuna /port xxx ekliyeceksin sadece o kadar. Başka bir şey değiştirmen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 24 saattir sabit 110 kB/s ile geliyordu son bikaç dakikadır 8 kB'ye düştü. geçici bir sorun olabilir. biraz beklemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aynen. benim download hızı da 7-8 kb lerde. düştü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 6.9 bende officalde restart yapınca düzelir diyolar deneyim bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Clienti cekmeye baslayanlar vardir mutlaka. Sabahtan aksama kadar 200kb ile sorunsuz cekerken simdi 5kb civarinda dolanıyorum. Birazdan yatıcam, normal gitse sabaha kadar biterdi (%52 de). Baskalarinin nası gidiyo merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 funcom dan aldım direk geldi key. simdi salak downloader la urasiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?72,3228182,page=9 böyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 7,5 yaaa 95ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 GwindonSurion said: http://forum.paticik.com/read.php?72,3228182,page=9 böyle=) saol valla gormemisim :) herkes yakınıyo aynı sekilde bi sacmalik var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 duzelmedı hatta 7.5dan 6 a dustu hep senın yuzxunden pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar