DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha hiç mi yakışmaz lan bi forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 emre ali sami yen'e çıksın bakalım nası titreyecek bacakları.. bosna maçından önce bi demeci vardı "ali sami yen e gittiğimde hala içimde bir şeyler kıpırdanıyor, kendimden geçiyorum, böyle bir stat dünyanın hiçbir yerinde yok" şeklinde. buyursun gelsin göreceği şeylerden sorumlu değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cado said: emrede imzaladı antremanlara çıkmaya başlamış bu arada galatasarayda sevillalı kone ile ilgilenmeye başlamış koneyi daha sevilla bile oynatmadı dogru düzgün süper bi adam jet gibi eğer olurda gs ye gelirse :D harika olr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 galatasarayin kaleci olarak morgan de sanctis i aldigina dair iddalaar dolaşiyor. ayrica başka bi iddaa olarak meksikali bi kaleciyle anlaştigi onunda ochoa oldugu dedikodusu warmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 unK said: emre ali sami yen'e çıksın bakalım nası titreyecek bacakları.. bosna maçından önce bi demeci vardı "ali sami yen e gittiğimde hala içimde bir şeyler kıpırdanıyor, kendimden geçiyorum, böyle bir stat dünyanın hiçbir yerinde yok" şeklinde. buyursun gelsin göreceği şeylerden sorumlu değiliz. şimdiden hazır o mac :D 1 dolar pankartı yaptırılıcak ortada emrenin resmi olan :) ve altında al sana ekmek parası ( emre ekmek parası icin fenere gidiyorum demişti) herkes sahaya 1 dolar atıcak :) kesin bişi yok ama UA forumlarından cok konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 herkes atsa 20 bin dolar eder e ii para hacı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 supremeallah said: galatasarayin kaleci olarak morgan de sanctis i aldigina dair iddalaar dolaşiyor. ayrica başka bi iddaa olarak meksikali bi kaleciyle anlaştigi onunda ochoa oldugu dedikodusu warmiş. Aceto'dan mı okudun? Bülent abi pek yalan yazmaz gibi geliyor klübe baya yakın biri , Meksikalı gelirse çok güzel hareketler bunlar olu. De Sanctis biraz sorunlu bir eleman gibi.Meksikalı iyi tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ochoa fmden bildiğim kadarıyla gayet net bi kaleci yanlışlıkla alırsa uzun yıllar kafamız rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Morgan De Sanctis ve Oliveira'yı da alırsak lig subatta biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: Morgan De Sanctis ve Oliveira'yı da alırsak lig subatta biter. Morgan De Sanctisi hayatunda kaç defa izledin yada olivierayı ? rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sen daha agu bugu derken ben futbol oynuyordum genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: sen daha agu bugu derken ben futbol oynuyordum genc yazık valla, üzüldüm senin adına. sen kalk çoluk çocukla muhattap ol :) sallanmamak kötü bişi. demek ki o adamları hiç izlemeden yorumda bulunuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 valla burda sana kalkıp da bu adamları ne kadar takip ettiğimi anlatacak değilim ne kadar gereksiz bir adam olduğunu bütün futbol bölümü biliyor, yakında yolcu olursun zaten süresiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: valla burda sana kalkıp da bu adamları ne kadar takip ettiğimi anlatacak değilim ne kadar gereksiz bir adam olduğunu bütün futbol bölümü biliyor, yakında yolcu olursun zaten süresiz ;) takip etmedeğin adamlar cunku bunlar :D takip ediyorsan yazık sana valla. gereksiz bir insanım ben ve sen benimle 15 dkk dır sidik yarıştırmaya çalışıyorsun ama sürekli lafı yiyip sinirleniyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hadi mola kitlenmesin bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tamam füks çıkcam ben şimdi zaten, fazla zamanım yok .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: Morgan De Sanctis ve Oliveira'yı da alırsak lig subatta biter. iyi bari yiğit şampiyonlar ligi finaline hazırlanırsınız sevindim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 fener saolsun transfer çıtasını baya yükselttiği için şu adamlara bakıp da lig bitirecek demek komik kaçıyor doğal olarak :D iyi transferler orası ayrı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Apex said: khala said: Morgan De Sanctis ve Oliveira'yı da alırsak lig subatta biter. iyi bari yiğit şampiyonlar ligi finaline hazırlanırsınız sevindim. :P öyle abi napalım hedef yüksek ;) yeni bir avrupa şampiyonluğu gelmeden ister ceyrek final ister yarı final olsun başarıdan saymayız biz Galatasaraylıyız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 vay anasını bi uefa kupası nelere kadir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 100m dolar borç Stadızlık vb. şeylere kadir malesef. Ben gs nin yerinde olsam 2-3 sene transfer yapmam mali durumumu düzeltirim. Ama nerdeee. Sponsor bulunuyor nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aslantepe başlığına kopyaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bende fenerbahce yerinde olsam bu parayla bu basarısızlık kaparım futbol şubesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 2 sene onceki sampiyonluğumuzun kutlamalarından bir resim dikkatinizi çeken biri varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar