Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ayrıca carussca yı kiralamışız.deişik bi takım ismiydi unuttum kiralanması iyi oldu.o adamda yetenek var.bi yerlrede tecrube kazanması lzm.fiziğide yetersizdi.işallah ilerde saglam topcu olarak geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Red said: ayrıca carussca yı kiralamışız.deişik bi takım ismiydi unuttum kiralanması iyi oldu.o adamda yetenek var.bi yerlrede tecrube kazanması lzm.fiziğide yetersizdi.işallah ilerde saglam topcu olarak geri gelir 3 sene doldu mu caruscada ? kaç sene oldu bu adam geleli ? bence iyi oyuncu ama gs de tutmadı bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 seneye bidaha geliyor adamın çok göze hoş gelen bi oyun tarzı var aslında ama kadersiz çıktı oda arda parladı çok daha ciddi şekilde hala umutluyum ben carrusca dan seviyordum ben o adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 cruz azul mu ne meksika takımına kiralık vermiş gs carruscayı. satsa daha iyiydi ya neyse. yıldızı parlayacağını hiç sanmıyorum, o fizik gücü ve kondisyonu ile avrupada top oynaması cidden çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Real Betis'ten yapılan açıklamada, Mehmet Aurelio'nun yarın yerel saat ile 12.30'da Sevilla kentine geleceği ve doktor kontrolünden geçtikten sonra imzanın atılacağı açıklandı. A.A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 MacLeod said: cruz azul mu ne meksika takımına kiralık vermiş gs carruscayı. satsa daha iyiydi ya neyse. yıldızı parlayacağını hiç sanmıyorum, o fizik gücü ve kondisyonu ile avrupada top oynaması cidden çok zor. sponsorlarla alakalı satamaması Yoksa çoktaan şutlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Liverpool'da yedeklikten kurtulamayan uzun boylu forvetin Portsmouth'a transferinde sona çok yaklaşıldı. Portsmouth web sitesinde, kulüpten sonra oyuncuyla da anlaşıldığı duyrulurken, Crouch'un 48 saat içinde resmi imzayı atacağı belirtildi. Barcelona'nın, Arsenal'in Belaruslu orta sahası Alexandr Hleb ile anlaştığı, resmi sözleşmenin iki gün içinde imzalanacağı öğrenildi. Koltuğu tehlikede olan Laporta, bu transferle taraftarın güvenini tekrar kazanmayı umuyor. kaynak : goal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 GS Itandje ve Neill'i halletmiş anlaşmış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Belarus'tan da futbolcu çıkmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 aurelio'nun transferi ligimizdeki 17 takım icin en hayırlı transferdir.fenerin yarısı gitti bakalım nasıl kapatıcaklar aurelio'nun açığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bjk nin basketbol takımları rezalet durumda. haciz filan gelmiş. hala tek düşünceleri futbol. hayatımda bu kadar kötü yönetim görmedim. milan ve arsenal arasında adebayor için transfer görüşmeleri başlamış. ayrıca milan sheva içinde görüşmeşelere başlıcakmış chelsea ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Biraz geride kaldı ama hakan yakın transferiyle ilgili İmzadan sonra konuşan Hakan Yakın, son derece mutlu olduğunu uzun yıllardır İsviçre dışında futbol oynamayı amaçladığını ve bunu da başardığı için sevinçli olduğunu ifade etti. Mübarek ingiltereye gidiyor sanki havalara bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 adebayor dünyanın en overrated futbolcusudur heralde havalarda bide ayrılmak istiyorum felan demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hakan Yakın cimboma gelip bir sene oynamayıp geri dönmemiş miydi_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kiralık geldi yarım sezon. Onda da 2-3 maç oynadı gitti. Bu arada: said: G.Saray, Baptista için R.Madrid'le anlaştı. Ancak yıldız futbolcu yıllık 6.5 milyon euro talep edince takım içi ücret dengelerini bozmak istemeyen başkan Polat, transferden vazgeçti. Galatasaray, transfer listesinin en tepesinde bulunan Julio Baptista'dan vazgeçerken, ünlü futbolcuyla anlaşılamamasının sebebi de ortaya çıktı. Başkan Adnan Polat, golcü oyuncuya astronomik bir ücret ödeyerek takım içi dengeleri bozmak istemeyince Baptista'yla ipler koptu. İşte son anda gerçekleşmeyen Baptista harekatının öyküsü... Uzun zamandır Baptista'ya hayran olan ve golcü futbolcuya sarı-kırmızılı formayı giydirmeyi hayal eden Adnan Polat, geçtiğimiz hafta Real Madrid'le görüşmek üzere İspanya'ya gitti. Real Madrid kulübünün yetkilileriyle pazarlık masasına oturan tecrübeli yönetici, yıldız oyuncu için talep edilen bonserviste indirim istedi. Çetin pazarlıklar sonucu İspanyol kulübü, 22 milyon euro'dan 15 milyon euro'ya düştü. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla ve sponsorlarla görüşen Polat, paranın yarısının kulüp yarısının da Ülker tarafından karşılanacağı bir formülle Real Madrid'e "Tamamdır. 15 milyon euro'yu veriyoruz" dedi. YILLIK 6.5 MİLYON EURO İSTEDİ Ünlü kulüple tüm pürüzler giderilince, iş, Baptista'yla pazarlık yapmaya kaldı. Brezilyalı futbolcu, Polat'a "Ben burada yıllık 5 milyon euro kazanıyorum.La Liga'dan, Türkiye'ye gelmem için bu paranın 6.5 milyon euro'ya çıkması lazım" dedi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı ise, "Sen bu bahsettiğin rakamın yüzde 45'ini vergi olarak ödüyorsun. Yani eline geçen rakam yıllık 2 milyon 750 bin euro civarı. Benim takımımda en fazla parayı Lincoln alıyor; o da yıllık 2.5 milyon euro kazanıyor. Sana verebileceğimiz rakam ise 1 milyon 800 bin euro peşin ve maç başına 20 bin euro olur. Yani bir aksilik olmazsa cebine 2 milyon 400 bin euro girmiş olur. Primlerle birlikte 3 milyon euro'dan fazla para kazanırsın" şeklinde cevap verdi. RUHU KORUMANIN YOLU DENGE Bu teklif, Baptista'ya yeterli gelmeyince, taraflar birbirlerine teşekkür ederek pazarlık masasından ayrıldı. Polat, böylesine önemli bir yıldızı transfer etmeye bu kadar yaklaşmışken harekattan vazgeçmesinin sebebini ise yönetimdeki arkadaşlarına şöyle açıkladı: "Lincoln'e 2.5 milyon euro veriyoruz, ki bu rakam bile takım ortalamasının üzerinde. Tüm Avrupa'nın peşinden koştuğu Arda, yıllık 375 bin euro alıyor. Şimdi gidip Baptista'ya yıllık net 4-5 milyon euro verirsek, yani Arda gibi başarılı bir oyuncudan bile 10 kat fazla para ödersek olmaz. Birçok kez takım ruhumuzla şampiyon olduk, geçen sezon da bu ruhu herkes bir daha gördü. Ancak takım ruhunu korumanın yolu takım içi dengeleri korumaktan geçiyor." Yani Galatasaray, yıldız bir oyuncu yerine, takıma yatırım yapmayı tercih etti ve transferde rotayı değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Şurda yazana inanamıyorum nedense. Bizim yöneticilerimiz daha o kadar duyarlı olamadılar malesef. Baptista gelse aziz başkan olsun, tüpçü olsun direk OMGWTF! diyerek alırlar yani. Daha yeterince doyamadı Türk futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Rewendor said: GS Itandje ve Neill'i halletmiş anlaşmış diyolar ntvsporda son dakika haberi olarak geçti. itandje iyi kaleci midir? hic duymadim ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 liverpool'da reina'nın yedeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 itandje yi tanımıyorum sadece liverpool yedek kalecisi olarak tanıyoruz ama Neill transferi gerçekse eğer sevindim oldum olası beğeniyordum gerçi ayak kırma olayı biraz soğuttu kendisinden ama yine de iyidir. dipnop:servet neill ortaklığı 1-2 futbolcunun kariyerine ciddi zararlar verebilir işallah dikkatli oynarlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Servet - Neill ortaklığı fddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 neill ile imzalanmis deniyor kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Liverpool'un yedeklerinden bir takım çıkarıcak galatasaray ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 O değilde hiç güleceğim yoktu seviyorum bu spor gazetelerini =) Fred GS yolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Diğer haberler ayrı bomba. Adnan Polat açıkladı "Madrid'le 15'e anlaştık ama Baptista 6,5 istedi. O parayı versek dengeler bozulurdu o sebeple vazgeçtik." diye hala adamlar Baptista'dan vazgeçilecek falan diyorlar. Itandje ile anlaşılmış gerçekten Adnan Sezgin açıkladı. Neill da bitmedi, en azından herhangi bir açıklama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 6.5m euro vericek para varmiymiski yaw gs de bir futbolcuya? ruh filan da iyi hikaye cevir kazı yanmasın dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar