sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ahaha işte şimdi beşiktaş ligde iddialı duruma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Arshavin için chelsea ve zenit 15 milyon Euro'ya el sıkıştı yazıyor milliyet.com.tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi fiyat, güzel transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mis gibi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Chelsea iyi kazıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_220652_song0507280.jpg ehehe, para için yazık etti kendine adam. trabzon'da oynayacak topcu mu bu ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 arshavin chelsea de, premier league de yetersizlikten biter. 28-29 yaşında adam, gerçi chelsea 15 ten az bonservis vermiyo zaten de, olsun değmez yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 27 yaşında. zenit ve rusyanın beyniydi adam iyi bir sezon geçirdi. anelka kadar boş bir transfer değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tabi ki değil, ama arshavin o kadar güçsüz bi adam ki fiziksel olarak, ingilterede savunmacılar onu çiğ çiğ yer, yamyamlar var premier league de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben aynı şeyi deco için düşünüyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Song iyiydi yaw. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 song'u satanı biz de satarız. hakikaten iyiydi de yaşlandığını düşünüyorum ben. artık galatasaray'ın planları dahilinde biri değil ve en mantıklısı da bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ooo bir Türk klübünde nike forma , rep verdim Trabzon'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 forma çok fazla arsenal formasına benzemiyor mu sizcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Olsun ya kıskandım şimdi hep Galatasaray formalarını Nike yapsın isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kocaelispor'un nike'dı 2 sene once, bu sezon da nike giydi hatta ama süper lige cıkınca umbro ile anlasmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Oha güzelmiş,toggie bi körfez forması yollasana o zaman hehe. Ben Nike Gs forması isterim ama ya orası ayrı.Adidas çok kızılay işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 daha once ankaraspor da giydi hatta süper ligde yanlıs hatırlamıyosam. hala giyiyo da olabilir. korfez forması yok malesef bende. bu sene umbro alırım belkim, param olursa :) evet hala giyiyolarmıs. http://www.ankaraspor.com.tr/as/takim.asp?kategoriID=1&dilID=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ankaragücü Kluivert ile ilgileniyormuş. 1.5 milyon euro istemiş Kluivert. Takım fazla bulmuş ve Kluivert'e biraz daha düşün demiş. Kluivert zamana ihtiyacım var demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ayrıca Aragones 5 tane isim sunmuş Aziz'e. Liste başı isim Reyes. Diğerleri de Esquerro, Basinas, Gökhan İnler ve bir yabancı daha. Hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Basinas ne alaka yahu? GS de ilgileniyordu bi ara, iki takımda da yeri yok bence, yası gelmis kaca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Merak etme zaten Fener yabancı felan alamaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Aurelio anlaşmış deniyor Betis ile. Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak. İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Baluu said: Merak etme zaten Fener yabancı felan alamaz : ) Neden almasın, illa ki alacak, Aragones geldi. İstediği adamlar var, mutlaka bir ya da iki tanesi alınır. Ayrıca kulup yalanlamadıgına gore Aurelio da gitmiştir artık. Cok buyuk bir kayıp. Appiah eski Appiah olsa hiç sorun olmazdı ama o da yok artık. Maldonado'ya kaldı fenerin önlibero sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yabancı kontenjanı dolu di mi Fenerbahçenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar