sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mumu said: AHAHAHA burak yılmaz bana berkantı hatırlatıyor bayern münihten gs'ye oradan da yanlış hatırlamıyorsam bize gelmişti. ne uzaar ne kısalır. bi arpa boy katedemez. cl de forma giyen en genç oyuncumuydu neydı o berkant yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 memet topuz -- beşiktaş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kim diyor onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gezerken gördüm. muhtemelen yalan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören bugün yaptığı görüşmede kayserispor'la anlaşma sağladı. Mehmet Topuz'un bir aksilik olmazsa bu hafta içinde kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza atacağı belirtildi. kartalhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 umarım yalan haber değildir ve DAHA ÇOK UMARIM Kİ yd geçen sezon belirttiği gibi saçma bi rakam teklif etmemiştir. bu arada ekşisözlükten alıntıdır : said: genclerbirligi maclarini 19 mayis stadinda duzenlı olarak seyreden birisi olarak konusuyorum. seneler once genclerin defansinda zayif bir halka vardi, her mac bizi kahrederdi, surekli hata yapardi. o simdi besiktasta. (bkz: baki mercimek) yakın zamanda ise defansta bizi kahreden birisi daha vardı, bi de ondan kurtulsak sahane olur diyorduk. o simdi besiktasta (bkz: tuna uzumcu) tuna üzümcü için yazılmış bir yazı. pes diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ooooooof burak yılmaz ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 LOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aziz ciddi çalışıyor bu sene takımı küme düşürmek için. defansa gökhan zan'ı, ortasahaya ümit özat'ı, kaleye de nikopolidis'i transfer etmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gökhan zan kötü mü şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kötü değil rezalet... adama gökhan cam adını koyduk. çin malı laptoplar gibi sürekli bir tarafı kırılıyor çıkıyor adamın. tabi onu yetiştiren antrenörlerde de kabahat var biraz ama adamın yaptığı hatalar da görmezden gelinir gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gökhan rezalet ötesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Galatasaray yönetimi Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandje'yi İstanbul'a getirdi. NTVSPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Oha haber gerçekse güzel bi haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 liverpool'un yedeği diye mi? tanımıyorum ben arkadaşı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben tanıyodum hatta Liverpool alınca şaşırmıştım hani iyi kaleci tamam ama Reina varken de gerek yok yazık demiştim adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Position: Goalkeeper Date of Birth: 02/11/1982 Height: 6'4 Weight: 83 1st team games: 7 1st team goals: 0 International caps: 0 International goals: 0 Former clubs: Red Star 93, RC Lens Birth Place: Bobigny, France iyiymiş gençte hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 umarım gs ye faydalı olur cl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kemal ayrılmış FB'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eagle_dnz said: buymuş Hiç kaleci tipi yok bunda direk golcü tipi var yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 allahtan doğuştan fenerliyim abi ben ayaklarına girmemiş burak yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 7 numarayı kapmış dangalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Abi bu Burak Yılmaz da acaip bir iticilik var, istediği kadar iyi topço olsun kendini geliştirsin, ama bu antipatikliği hiç geçmeyecek. GS'nin aldığı kaleci için ise hiçbişey demiyorum. Eger bu adam Volkan ve Aykut'tan daha iyi değilse alınmasına bir anlam veremiyorum. En azından 26 yaşında olmasına sevinebiliriz, tutturursa dikişi uzun seneler kaleci düşünmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar