Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
turacı oynamamasının sebebinin zico oldugunu dusunuyosa zaten bi zahmet intaar ediversin.

gs, skibbe, yaser yıldız ve ferdi elmas'ı aldı su ana kadar.
fb'de de aragones, emre belozoglu ve burak yılmaz.
Mesaj tarihi:
belçika milli takımında oynadı başka milli takımda oynayamaz. oynamamıs olsa da oynayamaz zaten bizim milli takımda. abarttın artık baluu. kendi takımında oynamayan adamın milli takımda ne isi var?
Mesaj tarihi:
ula önder turacı her haliyle sabriden daha iyi maç çıkarır.

nese konu o değil de, defansda bu kadar sıkıntı vardı felan filan ondan merak ettim, kimse adını anmadı önder'in. oynayabiliyor olsa anarlardı diye düşünüp, acaba oynayamıyor mu sorusunu yönelttim dostum :D
Mesaj tarihi:
onder turacı ne zaman yedekten girdi yahu.
ugur boral bi cok maca ilk 11 cıktı. sampiyonlar ligi maclarında oynadı. kazım daha az sure aldı. ama onder'in ayagına top degmedi sezon boyunca dogru durust. zaten gokhan, edu, lugano oldugu surece oynamaması da gayet normal.
Mesaj tarihi:
ilk inter maçında önder vardı. o zamanlar daha sakatlanmamıştı o yüzden formasını kaptırmamıştı henüz. ondan sonra kadıköy'deki chelsea maçında oynadı. ama yani çok çok az oynadı bu sene toggie haklı. uğur, kazım ve semih ile karşılaştırılmaz aldığı süre.

milli takımda olabilir miydi belçika olmasaydı, bence rahat olması gerekirdi. en azından sağ bek ve stoper olarak kullanılabilen bir oyuncu. ama tabi fenerbahçe'de oynayamaması en büyük sıkıntısı. bu sene içinde çok zor gözüküyor ilk 11 oynaması.
Mesaj tarihi:
forvetlerimiz: guiza, kezman, semih, ilhan, burak.

şimdi guizaya milyon dolarlar verilecek. onu zaten oynatacaksın. yanına da hem fenerbahçedeki hem milli takımdaki performansıyla göz dolduran semihi koyacaksın.

kezman, burak yedek. ilhan'ı da satacaksın, kiralayacaksın.

şimdi guiza-semih arkasına alex dersek, solda uğur, sağda deivid. önliberoda aurelio.. emre nerede oynayacak? devre arasında maldonado'yu aldık o nerede oynayacak? deniz çok iyi oyuncu o ne zaman oynayacak?
Mesaj tarihi:
aurelio gitmez bir yere.

benim söylemek istediğim çok fazla orta saha var. alternatif olması güzel birşey ama gayet bol adam bulunan mevkiiye 5-10 milyon dolar verip, ne yapacağı belli olmayan emreyi getirmek bana çok yanlış geliyor.
Mesaj tarihi:

volkan

gökhan gönül edu lugano roberto carlos

kazım alex aurelio ugur boral

kezman semih

volkan babacan

önder yasin can arat vederson

deivid maldonado deniz emre

burak guiza

iki 11 i koy ligde ikiside ilk 3 e oynar
Mesaj tarihi:
tamam 2 tane 11 çıkarabilmek güzel birşey de şimdi 5-10 milyon euro masraf ettiğin adamın bölgesinde bir adam banko (aurelio). eğer tek ön libero oynarsa forma şansı bulması çok zor. eğer çift orta saha oynarsa devre arasında yine baya para verilen maldonado ne yapıcak? 2 orta saha yaparsan ileride aldığın yabancı forveti oynatmak için bu müthiş semihi nasıl keseceksin gibi gibi.
Mesaj tarihi:
AHAHAHA

burak yılmaz bana berkantı hatırlatıyor bayern münihten gs'ye oradan da yanlış hatırlamıyorsam bize gelmişti. ne uzaar ne kısalır. bi arpa boy katedemez.
Mesaj tarihi:
banko diye bişey yok.hakeden oynar.
cok para veriliyor diye fener adamı ilk 11 oynatmaz.ornek anelka.
ayrıca transfer ucretlerini biz vermiyoruz bunun üzerinden yorum yapmak komik.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...