Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gsliler de arda ve servetten dolayı oldukça mutlulardır herhalde. fenerbahçe den gelip de isim yapan semih hariç kimse olmadı çünkü aurelio zaten isim yapmış bi adamdı. gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben hayatımda ilk defa bir futbolcu hakkında yanıldım veya yanılmadım adam sadece gözümü boyadı benim biraz. O adam Kazım Kazım dır abi. Adam harbi çok değişik ve çok iyi bir topçu , ben çaykur rize de bile oynamaz diyodum ama yanıldım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mumu said: ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gsliler de arda ve servetten dolayı oldukça mutlulardır herhalde. fenerbahçe den gelip de isim yapan semih hariç kimse olmadı çünkü aurelio zaten isim yapmış bi adamdı. gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz. valla ardanın menajeri arda kesin gidicek gibi konuşmuş ama. görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 En çok fenerlilere yaradı bu final. Semih Uğur Kazım acaip isim yaptılar. Yabancı yorumlarının hepsinde bu isimlerden biri var. Güzel olan bunlar daha 21-25-26 yaşlarında CL çeyrek final, Avrupa kupası yarı finali gördüler. Artık fener daha bi 5-6 sene yararlanır bunlarda. Evet fenerliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 arda kesin gitti dgözü ile bakılıyormuş. 15 milyon euro verene satıyorlar. 5-6 gün içinde netlenicekmiş herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mumu said: ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz.allahından bulsun ya. mümkünse sözleşmesi de yenilenmesin ayrıca adam kulübe tribi çekti şimdi masaya oturmuyorum euro2008'den sonra görüşelim diye. şimdi ne hali varsa görsün. yine gelicek rekorunu egale edicek burda bu sefer de 1.60lık adama kafa attırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cemad said: Mumu said: ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz.allahından bulsun ya. mümkünse sözleşmesi de yenilenmesin ayrıca adam kulübe tribi çekti şimdi masaya oturmuyorum euro2008'den sonra görüşelim diye. şimdi ne hali varsa görsün. yine gelicek rekorunu egale edicek burda bu sefer de 1.60lık adama kafa attırır euro2008 de en utanç olaylarından ilk 5 te gökhan zan. 4. sırada. portekiz maçında yaptığı o efsane hareketi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 guiza denen dallama semihi keserse çıldırırım ben. semih 10 gömlek iyi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 valla yunan forumlarına bakınca bu seriç için dalga geçmeyen yok gibi :) ama eleman hırvat milli takımında geçen seneye kadar oynuyordu, 2006 da dunya kupası dahil olmak üzere 3 dunya kupası tecrubesı var ( bilic ile kavga ettiğinden çağrılmıyor milli takıma ) , lazio,parma,brescia,verona deneyimleri var italyada. umarım vardır bir bildiği sinan enginin :) benım dıkkatımı ceken bu 3 yabancıda ; 3 üde italyadan gelme. 100.yıldakı gıbı bı ıtalyan modelımı ızlıycez yoksa ? olursa valla süper olur. alınan oyuncular defans oyuncuları ve italyan patentlıyse iş yapma olasılıgı daha fazla. umarım yanılmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Buyse said: guiza denen dallama semihi keserse çıldırırım ben. semih 10 gömlek iyi ondan. fenerin artık çift forvet oynama zamanı geldi demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BiTcH_oFBaT said: euro2008 de en utanç olaylarından ilk 5 te gökhan zan. 4. sırada. portekiz maçında yaptığı o efsane hareketi ile.ben staddaydım kale arkasında olduğum için hiç bir fikrim yok bu konuda ilk defa duyuyorum. ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 toptan kacıp herifin ayagına tekmeyi yapıstırdı. tekmeyi atan kendisi sakatlanan kendisi. inanılmaz fail bi durum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sanırım simao idi, topa vuracam dıye elemanın ayagına geçirdi, adam kalktı gokhan sakatlandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cemad said: BiTcH_oFBaT said: euro2008 de en utanç olaylarından ilk 5 te gökhan zan. 4. sırada. portekiz maçında yaptığı o efsane hareketi ile.ben staddaydım kale arkasında olduğum için hiç bir fikrim yok bu konuda ilk defa duyuyorum. ne yaptı? EPIC FAIL'ı harfiyen gösterdi bize. topu kaçırdı ağır kaldı üstüne simaonun dizine tekmeyi attı ve sakatlandı. bu arada Thuram--->PSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o çok efsaneydi ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 go home gökhan diyoruz ozaman. evi yurdu neresiyse artık. geri gelmemesini çok istiyorum. ibrahim toramandaki inanılmaz düşüşün de sebebi gökhandır kesin zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 baki >>> ankaraspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çılbır cisse geliyo diyolar fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Fistan said: çılbır cisse geliyo diyolar fenere. eğer gelirse ve topic açılırsa .. ahaha emreyide söyledim 2 saat sonra topic açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 roberto carlos'u golgede bırakacak transferi bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aziz yıldırım öyle bir açıklamam yok demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya hadi gidin lan burda sayfalarca konusuldu aziz yıldırım boyle dedi diye. ben alay ettim dememistir diye hatta, ama bazıları cıkıp inatla dogrulugunu soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fener peleyi alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 burak yılmaz'ı almış fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lampard-inter diyorlar son dakika diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar