Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gsliler de arda ve servetten dolayı oldukça mutlulardır herhalde. fenerbahçe den gelip de isim yapan semih hariç kimse olmadı çünkü aurelio zaten isim yapmış bi adamdı.

gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına. gsliler de arda ve servetten dolayı oldukça mutlulardır herhalde. fenerbahçe den gelip de isim yapan semih hariç kimse olmadı çünkü aurelio zaten isim yapmış bi adamdı.

gökhan zan gelir bizde yine 3.maç sakatlanır 29 hafta oynamaz o açıdan pek güvenemiyorum da gs servet ve ardayı tam olarak kazanmıştır diyebiliriz.

valla ardanın menajeri arda kesin gidicek gibi konuşmuş ama.
görücez :)
Sosyal ağlarda paylaş

En çok fenerlilere yaradı bu final. Semih Uğur Kazım acaip isim yaptılar. Yabancı yorumlarının hepsinde bu isimlerden biri var. Güzel olan bunlar daha 21-25-26 yaşlarında CL çeyrek final, Avrupa kupası yarı finali gördüler. Artık fener daha bi 5-6 sene yararlanır bunlarda.
Evet fenerliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına.

allahından bulsun ya. mümkünse sözleşmesi de yenilenmesin ayrıca

adam kulübe tribi çekti şimdi masaya oturmuyorum euro2008'den sonra görüşelim diye. şimdi ne hali varsa görsün.

yine gelicek rekorunu egale edicek burda bu sefer de 1.60lık adama kafa attırır
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
Mumu said:
ben gökhan zan için sevindim beşiktaş adına.

allahından bulsun ya. mümkünse sözleşmesi de yenilenmesin ayrıca

adam kulübe tribi çekti şimdi masaya oturmuyorum euro2008'den sonra görüşelim diye. şimdi ne hali varsa görsün.

yine gelicek rekorunu egale edicek burda bu sefer de 1.60lık adama kafa attırır

euro2008 de en utanç olaylarından ilk 5 te gökhan zan. 4. sırada. portekiz maçında yaptığı o efsane hareketi ile.
Sosyal ağlarda paylaş

valla yunan forumlarına bakınca bu seriç için dalga geçmeyen yok gibi :) ama eleman hırvat milli takımında geçen seneye kadar oynuyordu, 2006 da dunya kupası dahil olmak üzere 3 dunya kupası tecrubesı var ( bilic ile kavga ettiğinden çağrılmıyor milli takıma ) , lazio,parma,brescia,verona deneyimleri var italyada. umarım vardır bir bildiği sinan enginin :)

benım dıkkatımı ceken bu 3 yabancıda ;

3 üde italyadan gelme. 100.yıldakı gıbı bı ıtalyan modelımı ızlıycez yoksa ? olursa valla süper olur. alınan oyuncular defans oyuncuları ve italyan patentlıyse iş yapma olasılıgı daha fazla. umarım yanılmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
BiTcH_oFBaT said:

euro2008 de en utanç olaylarından ilk 5 te gökhan zan. 4. sırada. portekiz maçında yaptığı o efsane hareketi ile.
ben staddaydım kale arkasında olduğum için hiç bir fikrim yok bu konuda ilk defa duyuyorum. ne yaptı?

EPIC FAIL'ı harfiyen gösterdi bize. topu kaçırdı ağır kaldı üstüne simaonun dizine tekmeyi attı ve sakatlandı.

bu arada Thuram--->PSG
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...