Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o civarda parayı daha faydalı olacak adamlara harcamamız lazım. ki hic zannetmiyorum oyle buyuk bir meblayı tek oyuncuya vereceklerini. yıldız oyuncu almamıza gerek yok basarılı olabilmek için.
Mesaj tarihi:
başarılı olmak için birini almanıza ihtiyaç da yok sizin.

Teknik Direktörsüz felan efsane oynadığınıza göre bi teknik direktör alın, ŞL'yi kazanırsınız. LoL !
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Abi yaşını ne kadar küçültücek? 2 sene küçültmüştür maksimum. 10 sene küçültecek hali yok ya

Ha öyle olmasa bile 1 sene daha rahat oynardı adam gayet iyiydi işte.

emin ol 2 yıl küçültmüştür :)
Mesaj tarihi:
Adriano iyi topçu, İnter aptal bir takım. Juventus'ta olacaktı aahh ah.

Adriano gelmez, gelse de imba olur uzaktan ne vursa yazar.

Nonda'dan iyi değil mi? Fizik var, şut var deli gibi daha ne istiyosunuz anlamadım. Torres mi gelsin??
Mesaj tarihi:
bi forvet daha lazım takıma ümit ve nonda iyi ama bu sene çektiğimiz sakatlıkları düşünürsek 1 adam daha lazım ayrıyetten formsuzluklarda olabilir 3 tanesi yine geçen sene gibi dönüşümlü olarak halledebilir
Mesaj tarihi:
genç biri lazım bence gs ye. ilerki senelerde forvette taşıyacak bir isim. bu sene için bence ümit karan-nonda yeterli fakat ikiside 30 unu geçti. yanlarında genç gelecek vaadeden bir forvet alsak çok iyi olur ki mevcut mali durumla adriano gibi büyük bir yıldız almak zor.
Mesaj tarihi:
khala said:
uzaktan ne vursa yazar nedir ya
pes mi oynuyosun?

Türkiye ligi kalecilerini düşününce...

O değil de hakkaten Adriano'nun kalitesini tartışmak saçma verimli de olur bence gayet. Bi sezonda 20 gol atsa yeter işte almışsındır verimi ki Adriano atar.
Mesaj tarihi:
Song 90 yaşında da olsa bildiğimiz Song gibi oynuyosa kalsın 1 sene daha işte..

Bu arada Adriano GS'ye gelmez tabii kolay kolay.

Ama Adriano'nun kalitesini tartışmak komik :)

Adam son sene batırdı alkoliklik falan ayağına ama öncesinde tek başına İnter'i sırtladı adam tek destek almadan 2 sezon boyunca.
Mesaj tarihi:
ya gelmesin be abi. bu fiyatları adriano'ya vermeye degmez yani. eskiden olsa tamam ama eskiden zaten bu fiyata almak imkansızdı. iyice gozden dusmus bir adam, turkiye'ye futbol oynamaya gecelegini hic zannetmiyorum. gerci bu lige ölüsü yeter ama, o paraya yine de degmez.
Mesaj tarihi:
Beni de kampa arkadaşımı getirdim diye BJK maçı kadrosundan alsa ben de oynamam yatarım paramı da alırken. Haklı adam.

Ki Lincoln'e atılan tekmeleri Smackdown'da atmıyolar yahu.

Gerçi Adriano'ya işlemez sağlam fiziği var adamın :D
Mesaj tarihi:
şımarıklıkla ne alakası var. ben gerçekten gelsin istemiyorum, insallah gelir de oynayıp beni göt eder orası ayrı. adriano'nun adriano oldugu zamanlar geride kaldı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...