Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Menajerin adını unuttum ama aynen öyle yazıyodu ve koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fotomaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 parasi neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Masticore said: diego daha teknik kuvvetsiz bir adam değilmi ya ? Nedved yerine alınmış olamaz. Nedved daha süratli ve kuvvetli bir adamdı. Fıs cıkan tiago yerine almışlardır onu. tiago'yu satarlar artık bildiğim kadarıyla nedved bu sezon futbol hayatını bitirecek onun yerine aldılar biliodum ama sanırım mevkilerini karıştırdım bu durumda transfer gündemi juve için gayet hareketli geçeceğe benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Geçsin zaten, inanılmaz transfere ihtiyacı var Juve'nin. Şike şaibelerinden sonra ligden düştüğünden beri toparlanamadı. İbrahimovic + Zambrotta + Viera falan gibi adamları kaybetti, yerine abuk subuk adamlar oynatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahaha başlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 az önce ntv haberlerinde izledim bilica, mehmet topuz, bekir irtegün haftaya bitebilirmiş anlaşmışız (fb bilmeyenlere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Topuz iyi iş yapar Fener'de. inşallah o adamı da köreltmezsiniz kulübede. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sivasın başkanı tam bir fenerli ya. Gitti çöp oyuncu satın aldı yerine bilica gibi adamı verdi. Bide şampiyon olucaksında sen görücem... o aldiği 2 mi 2.5 milyon euro mudur nedir fenerden aldıgı çöplere verceği yıllık paradan hayli hayli cıkar. Başka takımlardan cok daha yüksek para koparabilirlerdi ama direk sattılar. Ben bi sivaslı olsam sinirlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ertuğrul Sağlam bugun Uludağ Üniversitesinde paneldeydi. Mustafa Sarp hakkında bir öğrencinin sorduğu soruya; "Mustafa Sarp gerçekten kaliteli bir oyuncu. Kendisini gelecek sene kadromuzda tutmak istedik ancak kendisi transfer olmak istediğini belirtti. Gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutmayız. Kendisine Galatasaray'da başarılar dilerim." dedi. :p Sercan ve Volkan Şen'in de önümüzdeki yıl takımda kalacağını belirtti. 2 oyuncunun da ayrılmak istemediğini, zaten sözleşmelerinin bulunduğunu belirtip seneye daha büyük hedeflere oynayacağız, bu 2 oyuncuya ihtiyacımız var, ancak çok astronomik bir teklif gelirse kulübün menfaatleri dogrultusunda düşünülebilir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mustafa Sarp için 76 doğumlu diyolar yaw? 33 34 yaşında adamı napıcaz anlamadım ki Edit:Alala bazı yerlerde 80 bazı yerlerde 76 gözüküyo d.günü. Ekşi sözlükte ve bazı gazete haberlerinde 76, transfermarkt ve türkçe vikipedide 80. 80dir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 28 yaşında olması lazım mustafa sarpın ya en azından fm de öyle 0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bursadaki volkan şeni seyrettim bir kaç maçta, kumaşı iyiye benziyor. gerçi izlediğim maçların hepsinde büyük takımlara karşı oynamıştı, yani çok fazla artı motivasyon dopingi içeriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi kaç maçına denk geldim km bu adam ya falan oldm . baya iyi bi adam. kazımla kapışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Şu Mustafa Sarp dikiş tutarsa, M.Topal'ın yanına ön libero koyduk bir tane daha, eksik Linderoth'u kapatır. Yedekte Ayhan da var. Eh, geriye kale - sağ bek - defans göbeği - (lincoln yerine) 10 numara - forvet kaldı. 5 oyuncu eder. Gerçi seneye Kewell'i ortaya çekmeyi düşünüyorlarmış, o zaman 10 numara değil sağ kanat alırız bir tane. kaleci, sağ bek, defans göbeği kritik olanlar. önce şunları halledelim de gerisi gelir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 defans gobegine neden adam lzim ki? servet var, o genc eleman var, uzun sacli sakat olan var. isimleri hatirlayamiyorum, anlatmaya bak sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Eheh, Servet ve Emre Güngör işte sakat eleman :) Emre Aşık zaten geldi 36 37 yaşına, yedekte dursun, uzun saçlı genç dediğin de Semih Kaya heralde, hala kendisine pek güvenmiyorum ben, daha pişmesi lazım bolca. O arada tecrübeli, defansı çekip toparlayacak bir adam lazım. Sadece 2 düzgün defansımız var Servet-E.Güngör, biri sakatlanırsa (ki ikisinin birden sakat olduğu da çok maç gördük bu sene) yerine Emre Aşık ya da Semih geçiyo, bi tane fazladan adam şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 uzun sacli dedigim gungor, genc dedigim semih. guvenmek lazim bence, sakatliginda artik sebebini inilmesi lazim, bi takimin oyunculari surekli sakatlanmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hah, uzun saçlıyla gençi aynı adam sandım bi an. O bariz bi hata zaten, ya kondisyonerlerde, ya antrenörlerde ya da başka bi yerde mutlaka bir hata var. Takım 14-15 sakatla oynadı dönem dönem. Sakatlardan 11 kursak kalanları yeneceği durumlara düştü :) Yine de hiçbi oyuncu kolay kolay sezonun tüm maçlarında oynayamıyo, servet + emre oynasalar bile bi tanesi aksarsa yerine girecek bi adam şart, o zaman da semihten e.aşık'tan daha iyi alternatif olmalı. Bir de bizim Türklerde defans hakkaten çok eksik. Yani Bülent-Alpay dönemi milli takımından beri defansta kademe anlayışı nedir bilen, sezgisine güvenerek pozisyon engelleyen kaliteli defans yok Türkiye'de, bunları öğretecek, yapabilecek bir adam çok toparlar GS'yi. Yoksa bu seneki hali gördük işte, ligde gol yeme oranımız felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bulent gitmese aslinda, defans antrenoru filan olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 O çok güzel olur işte ama bi kere t.direktörlüğün tadını aldıktan sonra antrenörlüğe dönmez tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hmm 2009 2010'u açma zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar