Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:
Holy said:
Baya hırslı gerçekten.
En basit örneği, Tuncay'ın gollerini hatırlarsınız kaleciyi geçmesine rağmen kaleci elleriyle Tuncay'ın ayağını tutmaya çalışır dengesini bozar, Tuncay düşmemek için kıçını yırtar gene gidip golü atar. Ardaya aynı şey yapılsa ilk anda yere düşmezse alnında öpülmesi gerekir.
izlemediğin belli. son maçta kaleci ardaya tokat attı ona rağmen attı golü eheh kaleci tokadı da küçümsencek bişi deil :p

kaleci ardaya vurmadan topa vurdu diye gördüm ben neyse pekte önemli değil heralde :) ama kaleci ardaya vurduktan sonra kafa vurması biraz zor gibi geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

zenit saçmasapan işler yapıyor, adamlar meirayı aldı 6m euroya. guizaya bile teklif getirmişler!? meira 6m euro ederse daha genç olan servet-lugano nekadar eder merak ediyorum zenit parasıyla?
anladık laundering var tamam ama bukadarda belli etme yani, bizdeki siirtjetpa bile alpayı sergeni falan almıştı
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oldu meira ya kasaya 12,5 trilyon nakit para girdi bu vesileyle, zaten ligde 11 eufada maxımum 7 maçtan 18 maç kaldı oynanabilicek, hakan baltayı stopere çekip volkan serdar kurtuluş falan bekte oynar semih kaya oynar stoperde bazende ligde falan,

Meira'nın çok süper süper yaptığı birşey yoktu satamasaydık 1 sene sonra bedavay gıderdı gıbı gelıyor bana iyi oldu (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Meira' nın satılması çok çok iyi oldu. Hem de kâr etmiş olduk. Adam Emre Aşık gibiydi, çok kritik hatalar yapıyordu. Bu sezon bilmem kaç gol yedik sırf onun yüzünden. Ki söylendiği gibi, 1 sezon daha kalsa zar zor satardık artık.

Tek kötü nokta Hamburg maçı öncesinde satılması oldu. Zor maç olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
kötü değil ki meira. bakın zenitte çatır çatır oynayacaktır. kalitesi vs belli bir adam, zaten portekizde yıllarca oynuyorsa bir bildikleri vardır. sadece tutmadı işte. cl hedefinden sapılması, türkiyeye ısınamaması vs vardır bir sebebi.

kar ederek satılması da ayrı bir başarı :P

Katıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

repe boğdum
said:
altyapinin cocuklaridir onlar; bir konya maci gelir ceza sahasi disindan aydin yilmaz gelir vurur bir tane umutlari yesertir konya'nin bozkirlarinda. sonrasinda alparslan erdem cikar kocaeli deplasmaninda pasini atar asistini yapar, baska gunu gosterir takvimler ugur ucar sivasta otoban insa eder sag kanada, dahasinda arda turan siyrilir kopar tur atlatir, sampiyonluga kosturur, bir kac gun sonra da semih kaya cikar, bir zamanlar yikilmis berlin duvarini hamburg'un sahasinda kalenin onune ceker defansin kralini da yapar.

guven belki de burada dogmadi ama burada yetisti. fernando meira yoksa da belki de ilk en ciddi sinavini verecek semih kaya cikar aslanlar gibi oynar,floryanin cocuklari cevaptir umudugun tukenecegi yerde, gerisi laf u guzaf.
(danisikli dogus, 10.03.2009 14:56 ~ 14:57)
#15694861 :) :O :( /msg ? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...