Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Antep'e bakın yahu, Tabata, Correa falan... Adamlar ciddi ciddi dehşet takım kuracaklar 1-2 sene içinde heralde biraz daha kasarlarsa. BJK'nın yerine 3. büyük bile gelebilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Podolski,Köln'e geri dönmüş bu adam bu kadar mı mutsuzdu Bayern'de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet baya mutsuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 antep hep böyle çıkışlar yapıyo ama devam ettiremiyo. yönetim zaafı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DarKRideR said: Podolski,Köln'e geri dönmüş bu adam bu kadar mı mutsuzdu Bayern'de ya oynayamıyorum diyordu da köln ne abi. ne işi var orda haha bjk ye gelseydi X( bu arada edu sözleşme yenilemek istemiyormuş fener ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Rewendor said: Antep'e bakın yahu, Tabata, Correa falan... Adamlar ciddi ciddi dehşet takım kuracaklar 1-2 sene içinde heralde biraz daha kasarlarsa. BJK'nın yerine 3. büyük bile gelebilirler :P bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya Podolski'nin mutsuzluğunu bende biliyorum da en son bildiğim kadarıyla Real Madrid'de istiyordu onu,23 yaşında önünde birçok seçenek varken gidip Köln'e geri dönmesi bana göre saçma geldi.Tamam seni yetiştiren takım,belki vefa borcun vs. vardır ama yani niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ümit Özat'la futbol yaşamımı sonlandırmak istiyorum demiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yahu anlamıyorum, adam dünya kupasında dehşet saçtı, sol kanat, ofansif ora saha, forvet oynadı aynı anda. Gayet de mükemmeldi. Bu adamı nasıl isteyen büyük takım olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kiralik degilmiydi zaten bayernde suresi bitince kolne geri donmustur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok,10 milyon euro'ya almıştı Bayern yine 10 milyon euroya Köln'e satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ayrıca, Bellamy 4.5 milyon euroya Manchester City'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 city'den gereksiz bir transfer. ne anlamı var da alıyosun ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Delgado'nun tüm hakları BJK tarafından satın alınmış Alex +3,Roberto Carlos'ta opsiyonunu kullanarak +1 yıl anlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 said: Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, ülkesinde yayın yapan Record adlı radyo kanalına konuştu. Maldona, Brezilya'nın önemli spor gazetelerinden Gazeta Esportiva'ya da yansıyan açıklamalarında, "Hakkımda çıkan dedikodulardan artık yoruldum. Fenerbahçe yönetiminin, benim takımdan ayrılmam yönündeki isteğini duyuca şaşırdım. Kulüp ile hala 6 aylık sözleşmem var. Menajerim Juan Figger'in yardımcısı burada görüşmeler yapıyor. Bunun dışında ise birşey söyleyemem" ifadelerini kullandı. Şilili oyuncu, Brezilya'da Palmeiras'ı çalıştıran eski hocası Vanderlei Luxemburgo ile telefonla görüştüğünü kabul ederken bunun transferi ile alakası olmadığını belirtti. Maldonado, Brezilya'ya geri dönmesi durumunda sıkıntı yaşamayacağını, bu ülkede oynanan futbola alışık olduğunu, form tutatarak yeniden Şili Milli takımında oynamak istediğini de vurguladı. ahah şaka mısın be adam, şaşırmış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yanlış hatırlamıyorsam Podolski Köln'e geri dönmeyi çok istediğini söylemiştiaylar önce falan. Adamda özel bir yeri var Köln'ün. ayrıca http://www.futblog.org/2008/11/lukas-podolski-ve-uli-hoeness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DarKRideR said: Ayrıca, Bellamy 4.5 milyon euroya Manchester City'de Ala ala onu mu aldılar tüm oyunculara talip ola ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 podolskiyi alsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hürriyet Delgado'yu 10 milyon euroya mı satacaklar Beşiktaş, dün akşam Arjantinli kaptanı Matias Emilio Delgado'nun tüm haklarını Ülker Grubu'ndan satın aldığını açıkladı. Siyah beyazlı kulübün Delgado için yaptığı anlaşma ise şöyleydi: Cola Turka ile 2010-2011, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarını kapsayan senelik 4 milyon dolardan 12 milyon dolar + KDV tutarında bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Delgado'nun tüm hakları için ise Ülker Grubu'ndan 2010-2013 tarihleri arasında değişen, toplam 7 milyon 750 bin dolar tutarında alınan senetler, geri ödendi. Yani Cola Turka'dan 3 yıl için alınacak olan reklam bedeli yıllık 1.4 milyon dolara düştü... Bunun yanında Ülker Grubu, Delgado'yu bundan 2 buçuk sene önce Temmuz 2006 yılında Basel'den 5 milyon euro karşılığında aldı. Beşiktaş ise Ülker'e Delgado için 7.750 bin dolar yani 6 milyon euro ödedi. ANLAŞMA BU SEZON SONU SONA ERİYORDU Ülker'in Delgado için Beşiktaş'la yaptığı anlaşma bu sezon sonunda sona eriyordu. Şayet Beşiktaş, Delgado'nun haklarını satın almasaydı bu sezon sonunda Ülker Grubu'nun elinde kalacaktı. Bunun yanı sıra Beşiktaş, geçtiğimiz Temmuz ayında da Arjantinli futbolcu ile nikah tazeledi ve kulüple olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. Bu anlaşma ile Delgado'nun yıllık ücreti de 2.1 milyon euroya yükseltildi. HERKES ŞAŞKIN Beşiktaşlı taraftarlar ve kamuoyu Delgado için dün akşam yapılan bu anlaşmayı konuşuyor. Nereden çıktı bu bedel? 6 milyon euro çok değil mi? Delgado'nun 2 buçuk senede Beşiktaş'ta gösterdiği performans ortadayken ve tam da Yusuf Şimşek transfer edilmişken? CELAL KOLOT: 10 MİLYON EUROYA MI SATACAKLAR DA, 6 MİLYON EUROYA ALDILAR Delgado'nun alındığında Beşiktaş'ta yönetici olan Celal Kolot, hurriyet.com.tr'ye konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş yönetimi ve Başkan Yıldırım Demiören'in sağlıklı karar veremediğini belirterek söze başlayan Kolot şöyle konuştu: "Delgado'nun aldığı senelik ücret 1.2 milyon euro iken, yeniden sözleşme imzalandı ve 2.1 milyon euroya çıkarıldı. Bunu sebebi bu oyuncunun satılması durumunda para kazanılması idi. Fakat şimdi 6 milyon euro karşılığında tüm hakları satın alındı. Delgado'nun 5 milyon euro bile etmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Hatta biz bu oyuncuyu alırken, bundan 2 buçuk sene önce Borussia Dortmund, Basel kulübüne 1.7 milyon euro teklif etmişti. O zamandan bu yana Delgado'nun neler yaptığı ortada... Bugün kaç paraya satılacağı da aşikar... Bugün başka bir kulüp Delgado'yu almak istese 10 milyon euro mu verecek?" "HER ZAMANKİ GİBİ" Başkan Demirören'in her zaman yaptığı gibi geleceği ipotek altına aldığını söyleyen Kolot, önümüzdeki 3 seneye de böylece ipotek koyulduğunu belirtti. Kolot sözlerine şöyle devam etti: "Eğer Delgado'nun haklarını satın almasalardı, Delgado sezon sonunda yine bize kalırdı. Hem de Cola Turka'dan aldığımız reklam paraları bize kalırdı. Ama Ülker böylece hem Delgado'dan kar etti, hem de neredeyse bedava sayılabilecek rakamlara (yıllık yaklaşık 1.4 milyon dolar) reklamlarını yapacaklar. Kulübün gelecek senelere yönelik kazanacağı paralar, ucuz rakamlara kırdırılıyor." "AÇIKLASINLAR" Bu konuda Beşiktaş yönetiminin bir açıklama yapması gerektiğini belirten Celal Kolot, Beşiktaş taraftarlarının da aydınlatılması gerektiğini söyledi. "AYDIN HAKLI. BU İŞ KÖLE TİCARETİ GİBİ OLMAZ" Genç oyuncular Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a kiralanması ve Aydın Karabulut'un da Bursaspor'a gönderilmesine de tepki gösteren Celal Kolot, "Aydın bu saatten sonra Bursaspor ve Beşiktaş'ta oynamak istememesinde yüzde yüz haklı. Bu işler köle ticareti gibi olmaz. Aydın bu takıma çok lazımdı. Sol kanatta iyi işler yapabilirdi. Batuhan da parlayabilirdi. Bu oyuncular gönderildi, yerine İsveç'ten Erkan Zengin alındı. Türkçe'yi ve Türkiye'yi bilmiyor. Daha önce de Gordon için söylemiştim ve söylediklerim çıkmıştı, Erkan'dan kimse bişey beklemesin. Ayrıca bir de Semavi alınacakmış. Elinde gençler varken, onları gönderip, bunları almanın ne anlamı var?" ------ beter olsunlar dicem ama diyemiyom yazık ya, gelen vuruyo giden vuruyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Beşiktaş Türk Futbolunun mizah sayfası oldu artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya anlamıyorum,şu yönetimde hiç mi adam kalmadı şu tüpçüye karşı çıkacak,neyse borcu toplayalım aramızda verelim yol alsın artık yeter ya Şu adam takımın başına geçtiği günden beri takımımdan utanıyorum,küme düşsün istiyorum ciddi ciddi artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Demirören ya fenerli ya da galatasaraylı. Beşiktaşlı olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Camiayı yıkmak için özel olarak yetiştirilmiş bir adamdır Demirören,başka mantıklı açıklama düşünemiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aramızda casuslar olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu adamın şirketleri nasıl ayakta duruyor hala bu adam bu kafadayken hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar