unK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 4Ever said: Bence gitmeliydi. Topal ve Güven cok daha iyiler. Ankaragücü macında Güven 2. yarı cok iyi oynadı zamanla oturacaktır. ama o 2.yarının dışında m.güven top bile oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Masquerade said: Azmodai said: Masquerade said: HAHAHAHAHAHAHA azmonun boş boş konuşmaları işte. dikkatli ol, gevrek gevrek gulme evini basar, net kafede oturdugun makinanin numarasina adam yollarim. Masquerade said: bu transfer olursa imzamı süsleyeceksin azmo. :D soylemedigim bir lafi mi? samimiyetimiz yok, ltf civitma, kotu takimin berbat taraftari. senin de kafana koyim toggie, boyle adamlara meydan bosalttin. sdfg. vay ağır abi. ama çok kötü bir futbol takipçisisin yani napayım. kötü yani. iste bu lamerligi yapmayacaktin. takildigin kafeye 2 sahin dolusu adam yolladim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mehmet Yıldız transferi olacak gibi, ntvsporda da yer almış. ntvspor said: Transferin gözde ismi Mehmet Yıldız, Galatasaray yolunda... Sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor’un başarılı golcüsü için 3.5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven’i bonservisiyle, Aydın’ı ise kiralık olarak önerdi. Gereksiz derecede fazla vermişler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 2 3 kişi daha verselermiş ikinci 11 çıkarırdı Sivas o ne abi 3 kişi + 3.5 milyon euro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yalan bu haberler. Aydın ve Mehmet güven Yıldız'dan kat kat daha iyi oyuncular. Adnan Polat Transfer yapmayacaklarını ve şuanki mali krizde kimsenin transfer yapamayacagını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yalan haber.necati ile mehmet güven olabilirde.aydını vermezler :) yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bence fena değil teklif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Red said: yalan haber.necati ile mehmet güven olabilirde.aydını vermezler :) yok öle bişi Sadece Necati verirler Mehmet Güvenide bırakmzlar : ) Güven gelecegin Tugay'ı bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 aslında aydın bi sene kiralık gidip kıvama gelse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Abi necatiyle para karşılığı takas etseler süper olur, aydın da kiralık gidebilir bence. Bir de nondayı hertha berlin in panteliç iyle takas etmeye çalışıyolarmış, olursa o da süper olur bence. Para verilecek ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Öğrendigim yeni bilgiye göre Mehmet Yıldızın sözleşmesi bu sene bitiyormuş. Sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış bir oyuncuya 3.5 milyon euro + 3 futbolcu vermezler. zaten ona degecek bir oyuncu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mehmet güven ve tugay? sanırım ben yanlıs takımı tutuyorum yanlıs maçlar izliyorum.yahu mehmet güven topçu değil.mecbur kalınmadıkçada asla kadroya giremez.yedek durması bile büyük bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Red said: mehmet güven ve tugay? sanırım ben yanlıs takımı tutuyorum yanlıs maçlar izliyorum.yahu mehmet güven topçu değil.mecbur kalınmadıkçada asla kadroya giremez.yedek durması bile büyük bişi bence. O zaman yanlış gözle maç izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bence sen maç diye başka kanalda başka bir program izliyorsun çünkü mehmet güven hakikaten topçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Galatasaraylılar kördür diyorduk işte ispatı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mehmet Yıldız çok kötü bir oyuncu. Galatasaray'a gelmesin. Hele böyle bi anlaşmaya kesinlikle değmeyecek kadar kötü. Galatasaray'da kadroya giremez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mehmet Yıldız Fenerbahce istemezse galatarasaraya gidebilir.(Fenerbahce yonetimi pek istemiyor)... Duyumculardan alınan bilgi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 valla Baros'a bişi olsa , ne Nonda'ya nede Ümit'e güveniyorum. Bence alınırsa güzel olur kadro derinliği açısından. Takas konusunda Necati ile Mehmet için bişi diemem , Aydın'da yarım sezon kiralık olcak zaten ama bütün bunların yanından 3.5m euro biraz fazla gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mehmet güven aşırı başarısız bence. gitmesi lazım. ha illa kalıcak diyosanız ayhan ı yollıyalım ona da razıyım ben lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nonda ve mehmet güven uçmalı bu takımdan. bir forvet alınmalı ümit karan 3. forvet olmalı şu anki gibi. ayrıca tüm gün avea galatasaray servisinden yok mehmet yıldıza şunu teklif ettik yok böyle olacak gibi haberler geldi,hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mehmet guven hasta fenerli bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mehmet güven geleceğin tugayıysa bende peleyim şu takımda en gereksiz adamdır mehmet güven, tez zamanda yollanmalı bu arada ayhan'a laf edilmiş, adam daha napsın tek başına toparlıyor orta sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 skibbe-tanburacı röportajı said: Sizi çok eleştirdiler ama Galatasaray şampiyon olursa omuzlara alınırsınız... Söz! O zaman Ayhan’ı omuzlara alın derim. Çünkü o kaptan. röportajdan alıntı tamamı burda Ayhan bu takım için önemlidir bazen saçmalıyor evet ama son derece gerekli bi insan bence karakter olarak da baya oturdu son zamanlarda eskisinden daha düzgün görünüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 gokhan unal ve fatih tekke'den sonra galatasaray'a gelmesinden en cok korktugum adam su mehmet yıldız. gokhan'ı neyse ki trabzon aldı, tekke ile de ilgilenmiyoruz artık su saatten sonra. umarım mehmet yıldız'ı da alamayız. bence yonetim yine medyayı ters koseye yatırıyo, yabancı bi golcu alacak. ya da hicbisey almayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mehmet Yıldız'ın gelmesini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar