Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mükemmel bi oyuncu oof yok böyle bişi baros trasferini gerisinde bırakcak bi isim... diyemiyorum çünkü bende tanımıyorum sayın aziz yıldırım;
lahn hani xavi alansoyu alıyodun ne oldu alsana şunu lahn para ayırdım formasını alcam ben onun hadi koçum hadi bilmediğim isimlerle gelme böyle karşıma.
Mesaj tarihi:
Senna'nın yedeği , 11 maç oynamış geçen sezon La Liga'da.

Bilgim bu kadar , ama Aragones tanıyordur sonuçta.Maldonado'dan kötü çıkmaz eminim , devre arasına kadar kiralasınlar bari, 4 gün kaldı transferin bitmesine iyi bir yıldız bağlamaları zor zaten.

adamınbiri said:
mükemmel bi oyuncu oof yok böyle bişi baros trasferini gerisinde bırakcak bi isim... diyemiyorum çünkü bende tanımıyorum sayın aziz yıldırım;
lahn hani xavi alansoyu alıyodun ne oldu alsana şunu lahn para ayırdım formasını alcam ben onun hadi koçum hadi bilmediğim isimlerle gelme böyle karşıma.

Xabi'nin maliyeti hem çok fazla , hem Gareth Barry'i alamadı Liverpool o yüzden kalacak gibi takımda şimdilik.
Mesaj tarihi:
josicoya kesin gozle bakiliyor artik. Vay be... o kadar ceyrek final oynamissin, son bir kac sene transferlerle adini duyurmussun, rakiplerin de taninmis iyi oyuncular alarak ligin prestijini arttirmis ve sen hala cekirdek kadro muhtesem diyerek 33 yasinda adam getiriyorsun.

Selcuk varken ne josicosu. :(
Mesaj tarihi:
pele biraz yaşlanmadı mı ya niye almış ki porto peleyi?

saf moderatör.

iyi oldu quaresma. porto büyük güç kaybetti. fenerbahçe'nin işine yarayacak.
Mesaj tarihi:
ankaraspor'da oynuyor özer hurmacı.

bi yere gittiği de yok henüz sanırım.

robinho'nun sözleşmesi tek taraflı feshedilecekmiş. Chelsea'de oynaması kesinleşti gibi. Ayrıca Man Utd. Berbatov'u almış.
Mesaj tarihi:
Rikkie said:
Ricardo Quaresma 20 milyon euro + Pele'ye inter'e transfer olmuş.

Quaresma'nın yıllık ücreti bizim standartların altında, yıllık 2,5 milyon euro alıcakmış.

alamadı inter quaresmayı
Mesaj tarihi:
gs 1m euro mu ne vermesi gerekiyordu, vermedi almadı. zaten gereginden fazla genc oyuncumuz var a takımda oynayabilecek kapasitede. her sene bircogunu kiraya veriyoruz oynatamayacagımız icin, ya da gelismeleri icin. bi de 1m verip özer gibi birini kadroya katmamız sacma olur yani. fenere gider ama, sag kanat yok zaten fenerde.
Mesaj tarihi:
Diego Milito -------> Genoa ( Olivera'da bu kadar ısrar ettik aynı takımdan gül gibi Milito'yu alan olmamış,eski takımına dönmüş.)

Finnan ------> Espanyol

Corluka -----> Tottenham

Berbatov -------> Man. City (Bu kesin değil ama olursa United'a güzel çalım City'den)

Flora -----> Liverpool

Son gün bombaları.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Porto, en önemli oyuncusu Quaresma'yı Inter'e sattı. Inter, mali sıkıntı içindeki Portekiz ekibine Quaresma için 18.6 milyon Euro ve Portekizli futbolcu Pele'yi verdi.

benim anlamadığım porto nasıl maddi sıkıntı içerisinde olabilir ki? son 10 yılda sattıkları adamlardan en az 400 milyon euro falan kazandılar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...