Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

mükemmel bi oyuncu oof yok böyle bişi baros trasferini gerisinde bırakcak bi isim... diyemiyorum çünkü bende tanımıyorum sayın aziz yıldırım;
lahn hani xavi alansoyu alıyodun ne oldu alsana şunu lahn para ayırdım formasını alcam ben onun hadi koçum hadi bilmediğim isimlerle gelme böyle karşıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Senna'nın yedeği , 11 maç oynamış geçen sezon La Liga'da.

Bilgim bu kadar , ama Aragones tanıyordur sonuçta.Maldonado'dan kötü çıkmaz eminim , devre arasına kadar kiralasınlar bari, 4 gün kaldı transferin bitmesine iyi bir yıldız bağlamaları zor zaten.

adamınbiri said:
mükemmel bi oyuncu oof yok böyle bişi baros trasferini gerisinde bırakcak bi isim... diyemiyorum çünkü bende tanımıyorum sayın aziz yıldırım;
lahn hani xavi alansoyu alıyodun ne oldu alsana şunu lahn para ayırdım formasını alcam ben onun hadi koçum hadi bilmediğim isimlerle gelme böyle karşıma.

Xabi'nin maliyeti hem çok fazla , hem Gareth Barry'i alamadı Liverpool o yüzden kalacak gibi takımda şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

gs 1m euro mu ne vermesi gerekiyordu, vermedi almadı. zaten gereginden fazla genc oyuncumuz var a takımda oynayabilecek kapasitede. her sene bircogunu kiraya veriyoruz oynatamayacagımız icin, ya da gelismeleri icin. bi de 1m verip özer gibi birini kadroya katmamız sacma olur yani. fenere gider ama, sag kanat yok zaten fenerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Diego Milito -------> Genoa ( Olivera'da bu kadar ısrar ettik aynı takımdan gül gibi Milito'yu alan olmamış,eski takımına dönmüş.)

Finnan ------> Espanyol

Corluka -----> Tottenham

Berbatov -------> Man. City (Bu kesin değil ama olursa United'a güzel çalım City'den)

Flora -----> Liverpool

Son gün bombaları.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Porto, en önemli oyuncusu Quaresma'yı Inter'e sattı. Inter, mali sıkıntı içindeki Portekiz ekibine Quaresma için 18.6 milyon Euro ve Portekizli futbolcu Pele'yi verdi.

benim anlamadığım porto nasıl maddi sıkıntı içerisinde olabilir ki? son 10 yılda sattıkları adamlardan en az 400 milyon euro falan kazandılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...