nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kullanana ve kullanış şekline göre değişir. Bence zenci siyahiye göre çok daha normal ve dostça bi kelime. Siyahi arkadaşım olsa siyahi demezdim mesela. Ne biliim. Severim ben siyahi insanları sempatim vardır. Yanlış yerlere çekmeyin komik değil de, severim yani onları. Zaten üstün ırklar her açıdan, nesini ezebiliriz ki yani? Onlar bizi ezsin ahahah beyaz seninki küçük diye falan. Çarşı "hepimiz zenciyiz" diye pankart açmazdı o zaman "zenci değil siyahi" falan açardı ne bileyim. Ben o sıfatlara pek aldırmam, amacın onu demek değilse bana hıyar de yada daha ağırlarını de umrum olmaz. Ben bu durumu anlayamam kısaca ama illa kızıypsanız da zenci değil siyahi derim mecbursam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zenci kadar klas bir sözcük daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kimin neyi tercih ettiği değil insanların söylediklerinizi nasıl algıladıklarıdır önemli olan. harleme girip bi siyaha nigger dersen şişlerler gözünden falan mesela. neymiş bu siyah insanlar zenci ve nigger nigga vs gibi kelimelerden hoşlanmıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nigga dersen bişey olmaz. Zenci'yi de iğrenerek zenci demen ayrı normal hatta sempatik bi şekilde zenci demen farklı. Ama dediğim gibi mod olan sensin sen ne dersen o olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bunun modlukla pek ilgisi yok aslında nil ama sen bilirsin tabi =) demeyin abicim zenci . zenci nedir. deri rengine göre isimlendirmekse amaç, siyah dersin. çünkü adam siyah. kahverengi de ne bileyim pembe de ama zenci deme. üzülmesin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 negro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 negro'nun adı nigger'dan geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 trabzon ile ilgili yazdığın futbolcu kevin kempıl :D olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet kevin campbell'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 fener senna mı senda mı ne birini alıyormuş?ispanyol.euro2008'de görmüş duymştum da pek bilmem kimdir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ispanya milli takımında turnuvada baya iyi is yaptı. aurello'nun yerine xabi alonso'dan daha iyi bir transfer olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kezman gitti senna geliyor sanırım çoğu yerde imza hafta içi atılacak falan deniliyor ama bakalım resmi açıklama gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 senna haberi külliyen yalan. fenerbahçe'nin senna'yı getirmesi mümkün de görünmüyor. adam sürekli ayrılmak istemiyorum diye açıklama yapıyor. villarreal'de yüksek bonservis istiyor. hadi bonservisi ödedin senna neden gelmek istesin ki villarreal'i bırakıp? şampiyonlar ligiyse şampiyonlar ligi. büyük takımsa büyük takım. ispanya liginde oynuyor. ispanya milli takımının en önemli 2-3 oyuncusundan birisi. neden gelsin ki? güiza değil ki bu 18 milyon euro bonservis basıp alasın. fm oynuyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 32 yaşında olduğu için gelebilir gelirse. Daha kaç sene oynayacak ispanya milli takımında? Ya da ispanya gibi zorlu ligi bünyesi ne kadar kaldıracak? Bunlar da var. Ha ama 32 yaşında adama o kadar para verilir mi? Orası da fenerin bileceği iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 negro diye bi tane biskuvi yokmu ya siyah boyle adamlar alinmiyomu simdi onu gorunce yada yiyince ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Çaya batırdıklarında alınacaklarını sanmam.Tadı nefistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 senna gelmis diyolar valla hurriyetin yalancisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Senna'da Gs nin Oliviera muhabbeti gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kesinleşene kadar topicini açmayın da oliveira gibi... 1 ay önce açıldı kesin geldi bak diye kilitledik diye laf yedik bi de üstüne hatta, hala yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 senna 32 yasında gelmesın onun yerıne 26 yasındaki diğer ispanyol gelsin ya,en azından üçbeş kurusa satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 26 yaşındaki ispanyol için 12 m euro istiyormuş kulübü, aldıktan sonra pek 3-5 kuruşa satılacağa benzemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 milliyetim heberine göre aziz başkan sennayı almayacağız kulübü 24 milyon euro istiyor demiş başka oyuncu alacaklarmış çok saçma yaa 32 yaşında oyuncu 24 milyon euro edermi ne alıyoruz senna iyi oyuncu olabilirde bu kadarmı iyi anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fb olunca alacak olan fiyat otomatik olarak 2 katına cıkıyor olabilir. zengin kulup ya o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adnan da 20 milyon istediler vazgeçtik dedi adam 6ya transfer oldu misal..yalan yani o laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 baptista satıldığında real madrid van der vaartı almamıstı daha aynı mevkiide oynayan oyuncular bunlar sneijder ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar