Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Kullanana ve kullanış şekline göre değişir. Bence zenci siyahiye göre çok daha normal ve dostça bi kelime. Siyahi arkadaşım olsa siyahi demezdim mesela. Ne biliim. Severim ben siyahi insanları sempatim vardır. Yanlış yerlere çekmeyin komik değil de, severim yani onları.

Zaten üstün ırklar her açıdan, nesini ezebiliriz ki yani? Onlar bizi ezsin ahahah beyaz seninki küçük diye falan.

Çarşı "hepimiz zenciyiz" diye pankart açmazdı o zaman "zenci değil siyahi" falan açardı ne bileyim. Ben o sıfatlara pek aldırmam, amacın onu demek değilse bana hıyar de yada daha ağırlarını de umrum olmaz.

Ben bu durumu anlayamam kısaca ama illa kızıypsanız da zenci değil siyahi derim mecbursam :(
Sosyal ağlarda paylaş

senna haberi külliyen yalan.

fenerbahçe'nin senna'yı getirmesi mümkün de görünmüyor. adam sürekli ayrılmak istemiyorum diye açıklama yapıyor. villarreal'de yüksek bonservis istiyor. hadi bonservisi ödedin senna neden gelmek istesin ki villarreal'i bırakıp?

şampiyonlar ligiyse şampiyonlar ligi. büyük takımsa büyük takım. ispanya liginde oynuyor. ispanya milli takımının en önemli 2-3 oyuncusundan birisi. neden gelsin ki? güiza değil ki bu 18 milyon euro bonservis basıp alasın.

fm oynuyoruz sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...