Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten ben avrupayı sallıyoruz demedim, galatasaray'ın avrupadaki gidişatından endişe duyuyorum tam tersine. ancak fenerbahçede alakasız bir hava var daha dur, istikrarlı ol ondan sonra avrupada kralız de. inşallah olur fenerbahçenin her avrupa maçında tutarım fenerbahçeyi hiç gocunmam, ancak bu desteği bana artistlik olarak geri döndürürse kendimce tepkimi koyarım
Mesaj tarihi:
Maalesef GS'nin Tromsöye elendiğini sadece siz hatırlıyorsunuz.
Fenerbahçenin rezaleti ise şampiyonlar liginde her sene hatırlanıyor hele ki bir takım 0 çekme yolunda ilerlerse hemen sayılan takımlar içinde yerini alıyor bence 0 çekmek olabilicek en rezil durum o yüzden...
eh polemik istemişsin kıyamam sana :)
Mesaj tarihi:
hayır ben de bulucam fb'nin boyle komik takımlara yenildigi macları ama adamlar avrupa'ya daha yeni gitmeye baslamıs bulamıyorum :)

pendik, aydın falan diyelim biz de. polemikse polemik :)
Mesaj tarihi:
toggie said:
Azmodai said:
oha kimse provoke olmadi. burasi medenilesmis :D

burası medenilesmedi seni adam yerine koymuyoruz biz.
gerci bu da bi medenilesme gostergesi ama sdfdsf.

Oh snap!
Mesaj tarihi:
iğrenç espriler dönmüş burda >.<

ben haber gireyim:

lars jacobsen gs yolunda.. sağ bek arıyoduk bonservisi elinde danimarka'nın sağ bekini bulmuşuz, adam gelirim demiş menejerimle görüşün demiş. beklemedeyiz.

not: fm de gayet iyi, yaratıcı değil o kadar.
not2: yabancı kontenjanı ne durumda galatasaray'ın?
(Nonda,Kewell,Lincoln,Meira,De Sanctis,Linderoth,????)
Mesaj tarihi:
toggie said:
hayır ben de bulucam fb'nin boyle komik takımlara yenildigi macları ama adamlar avrupa'ya daha yeni gitmeye baslamıs bulamıyorum :)

pendik, aydın falan diyelim biz de. polemikse polemik :)

dur dur ben hatırlatayım tam ismimidir bilemedim ama
Sigma olomucmuydu neydi sanıyorum bir faciaydı ;)

*Azmo ile polemik fırsatını kaçırmamak lazım*
Mesaj tarihi:
Takım değerleri
http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR1/turkcellsueperlig/uebersicht/startseite.html

Galatasaray
http://www.transfermarkt.de/de/verein/141/galatasarayistanbul/uebersicht/startseite_sort_mw.html

Fenerbahçe
http://www.transfermarkt.de/de/verein/36/fenerbahceistanbul/uebersicht/startseite_sort_mw.html

"hoahah ne lan bu site mi, ben de site kurayım kafama gore deger biceyim herkese o zaman" diyo birisi duydum.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
O kadar sevindim ki kadro değeri olarak GS'nin FB'yi geçmesini. Artık fakir edebiyatı yapamaz GS basını ve bazı yöneticileriniz.

valla galatasaray'ın olmayan parası uzerinden gecinen sizlersiniz. kimsenin fakir edebiyatı yaptıgı yok. gayet paramız var.
Mesaj tarihi:
Deacon said:
neye göre bunlar onu merak ettim? yani mesela bence volkan servettan daha değerlidir. bunlar neye göre belirlemiş? resmi transfer rakamı falan mı?

transfer market var ya işte fifa'da falan =P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...