Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oha kimse provoke olmadi. burasi medenilesmis :D
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zaten ben avrupayı sallıyoruz demedim, galatasaray'ın avrupadaki gidişatından endişe duyuyorum tam tersine. ancak fenerbahçede alakasız bir hava var daha dur, istikrarlı ol ondan sonra avrupada kralız de. inşallah olur fenerbahçenin her avrupa maçında tutarım fenerbahçeyi hiç gocunmam, ancak bu desteği bana artistlik olarak geri döndürürse kendimce tepkimi koyarım
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Azmodai said: oha kimse provoke olmadi. burasi medenilesmis :D Ahahahha :) güzel tespit
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Azmodai said: oha kimse provoke olmadi. burasi medenilesmis :D burası medenilesmedi seni adam yerine koymuyoruz biz. gerci bu da bi medenilesme gostergesi ama sdfdsf.
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Maalesef GS'nin Tromsöye elendiğini sadece siz hatırlıyorsunuz. Fenerbahçenin rezaleti ise şampiyonlar liginde her sene hatırlanıyor hele ki bir takım 0 çekme yolunda ilerlerse hemen sayılan takımlar içinde yerini alıyor bence 0 çekmek olabilicek en rezil durum o yüzden... eh polemik istemişsin kıyamam sana :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hayır ben de bulucam fb'nin boyle komik takımlara yenildigi macları ama adamlar avrupa'ya daha yeni gitmeye baslamıs bulamıyorum :) pendik, aydın falan diyelim biz de. polemikse polemik :)
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 toggie said: Azmodai said: oha kimse provoke olmadi. burasi medenilesmis :D burası medenilesmedi seni adam yerine koymuyoruz biz. gerci bu da bi medenilesme gostergesi ama sdfdsf. Oh snap!
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mtk vardi iste, onlara da koduk gecen gun, ama merak etmeyin, partizana yeniliriz iki kere simdi, bol bol malzeme cikar size de :P
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 partizan'ı bilmem de taraftarı bizimkiler kadar iyi diyolar :D
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 adamların adı partizan bi kere böle isyankar adamlar :P
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne isyanı ya discoo discoo partizaniii lay lay lom :)
unK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 iğrenç espriler dönmüş burda >.< ben haber gireyim: lars jacobsen gs yolunda.. sağ bek arıyoduk bonservisi elinde danimarka'nın sağ bekini bulmuşuz, adam gelirim demiş menejerimle görüşün demiş. beklemedeyiz. not: fm de gayet iyi, yaratıcı değil o kadar. not2: yabancı kontenjanı ne durumda galatasaray'ın? (Nonda,Kewell,Lincoln,Meira,De Sanctis,Linderoth,????)
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 kişilik daha yer var işte 6+2 için...
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 toggie said: hayır ben de bulucam fb'nin boyle komik takımlara yenildigi macları ama adamlar avrupa'ya daha yeni gitmeye baslamıs bulamıyorum :) pendik, aydın falan diyelim biz de. polemikse polemik :) dur dur ben hatırlatayım tam ismimidir bilemedim ama Sigma olomucmuydu neydi sanıyorum bir faciaydı ;) *Azmo ile polemik fırsatını kaçırmamak lazım*
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Transfermarkt.de'ye göre GS FB'yi geçerek kadro değeri olarak Türkiye 1.liğini devralmış B)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Takım değerleri http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR1/turkcellsueperlig/uebersicht/startseite.html Galatasaray http://www.transfermarkt.de/de/verein/141/galatasarayistanbul/uebersicht/startseite_sort_mw.html Fenerbahçe http://www.transfermarkt.de/de/verein/36/fenerbahceistanbul/uebersicht/startseite_sort_mw.html "hoahah ne lan bu site mi, ben de site kurayım kafama gore deger biceyim herkese o zaman" diyo birisi duydum.
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nonda kewell dan daha pahalı asdfasfa
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 O kadar sevindim ki kadro değeri olarak GS'nin FB'yi geçmesini. Artık fakir edebiyatı yapamaz GS basını ve bazı yöneticileriniz.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 neye göre bunlar onu merak ettim? yani mesela bence volkan servettan daha değerlidir. bunlar neye göre belirlemiş? resmi transfer rakamı falan mı?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Smoke said: O kadar sevindim ki kadro değeri olarak GS'nin FB'yi geçmesini. Artık fakir edebiyatı yapamaz GS basını ve bazı yöneticileriniz. valla galatasaray'ın olmayan parası uzerinden gecinen sizlersiniz. kimsenin fakir edebiyatı yaptıgı yok. gayet paramız var.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 cado said: nonda kewell dan daha pahalı asdfasfa Nonda GS'de o kadar gol attı Kewell 2 senedir oynamadı doğru düzgün. Dolayısıyla piyasası düştü iyice. Normal.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ve af geldi :D http://www.ntvspor.net/pages/26494.ASP
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Deacon said: neye göre bunlar onu merak ettim? yani mesela bence volkan servettan daha değerlidir. bunlar neye göre belirlemiş? resmi transfer rakamı falan mı? transfer market var ya işte fifa'da falan =P
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gsnin forvet arayışları ne oldu ? yalan mı oldu biara benficanın paraguaylı forvetinden falan bahsediyordu gazeteler :O
Öne çıkan mesajlar