Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerafetin geldiği son nokta.

mani

Öne çıkan mesajlar

edit: Atatürk ün annesinin taktığı şeyi bütün ninelerimiz takıyor saçları yağlanmasın diye benim annanem de takıyor ama kafasını beynine kan gitmicek oksijen gitmicek şekilde sıkmıyor gayette o güzel geyaz saçları görünüyor

Türban ın simge olmadığını haala savunan arkadaşlar beni yormayın adanadan oralara kadar kendinize bi tokat atın
Sosyal ağlarda paylaş

Pembe elbisesiyle taktığı şey ne öyle yav?, aşmış, türbanı da geçmiş, düzey atlamış kadın. Gören de çölde savaşa hazırlanan bedevi kabile şeyhinin kadın versiyonu falan sanacak. Araptan çok arap olmak buna denir herhalde..Böyle bir deyim var mıydı gerçi bilmiyorum!?? :S
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
onu da geçelim şidmi tarih çalışırken baktım
bu ingilizler balta limanıyla başlamışlar; mondros, sevr derken bizi bir sevmedikleri kalmış, adamlar her fırsatta ne bulurlarsa salmışlar üzerimize, lozan da bile yüzsüzlük yapmışar
önceden olmazdı bende böle duygular ama nfret ediyorum büyük ihitmal geçici bir süreliğine bunlardan

Senin savunduğun adamların çizgisinde olanlar da İngilizlerle işbirliği içinde olup isyan çıkaranlar.

Aynı zamanda mecliste de Amerikan mandasını savunan tipler.

Bu nasıl çelişkidir?

Ayrıca kimseye özendiğim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardesim, din zehir, turbani savunanlarda beyinsiz nokta.

Burda ki akilli ingilizler, ki bu insanlar getto degil, diyor ki: Eger dunyada bir din hakim olacaksa islam olabilir, cunku islamin ozunun FELSEFESI iyi. FAKAT Suan islam, islami carpitanlar tarafindan yonetiliyor. Buna Turkiye'nin basindakiler dahil. Hepsi yalan dolan' hepsi gerici, hepsi iqless."

Budur iste gercek olay. Burda islam, dusuk IQlu, insanligi zaaflariyla yonetmek isteyen insan musvettelerinden olusuyor, bu forumda da bunlari destekleyen zeka yoksunu tipler var.

Budur ozet. Haydi takilin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ataturk`un yaninda kara carsafli birini gostererek kendini hakli cikarmaya calisan zavallilara aciyorum. Cagin gerisindesiniz be gulum. Hala ayni zihniyeti desteklemek. Hala yalan olan bir seyi gercekmis, kabul edilmis gibi gormek zavalliliktan baska bisey degil. GERCEK islam dunyasi sizin gibi zavalli extremistlerden cekiyor. Sirf islam dunyasi degil tum dunya cekiyor sizin geri kalmisliginizdan.

Asin artik bunlari diyecegim asamayacaksiniz, imkansiz asmaniz. Yapinizda yok, zekanizda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

buraya gelip turbanı evirip cevirip modern giyim tarzı olarak yutturmaya calısanlara cidden kaba etimle guluyorum. Turban dediginiz sey bir siyasi simgedir. Sen eger namusunu korumak anlamında sac tellerim gorunmesin diye basını kapıyorsan gidip suratına makyaj yapmazsın. Cunku turban denilen sey bunun en ust noktasıdır. Sen sacının telinin gorunmesiyle karsı cinsi tahrik ettigini dusunuyorsun birde allık ruj vs surunuyorsun. Hadi ordan diyorum. Ozaman neymis turban siyasi simge haline getirilmiş. Sokakta namusu için turban takan ama erkek arkadasıyle el ele kol kola hatta dudak dudaga oturanlar dolasanlar var. Hani nerde ozaman dinin sana emrettigi ahlak-i giyim tarzı hal ve davranışlar ? Birileri turban ı siyasi simge edindi. Sen partine oy toplarken heryerde turbandan bahsediyorsan zaten turbanı siyasi simge yapmıssın demektir.

Ha bide. elin amerikalısı dunyada ülkelerin yerini bilmiyor sen hala rezil olmaktan bahsediyorsun diye konusanlarada ayrı bi acıyorum. Baskasının gormesi degil benim gorup durumdan utanmam onemli olan burda. Ve ben baskalarına rezil oluyoruz diye degil Türkiye'nin geldiği duruma ve türk kadınının nasıl olupta bu hale dustugune acıyorum.

Evet cok yakısıyor kendisine pasparlak kıyafetler.Bulundugu yeri cok guzel temsil ediyor. Ey türk evladı bakta gururlan. Bırak o aptal amerikalılar zaten haritada ülke bulamıyorlar!

Sosyal ağlarda paylaş

Cengiz Abazoğlu: "Kraliçe’nin gece resepsiyonda giydiği emprime desenli elbise, tac, gerdanlık, eldiven, taşlı bilezikler ve yakadaki broşla çok karışık duruyordu. Kraliçe’nin, yaşı ve ölçülerinden dolayı koyu tonları tercih etmesini dilerdim. Hayrünissa Hanım’ın ise renk seçimi güzel. Protokol kuralları gereğince şık ve hoş bir görüntü sergilemiş."

Nedret Taciroğlu: "Kraliçe’nin akşam resepsiyonda giydiği kıyafet, etnik bir kıyafetti. Neden etnik bir tarz giymiş, anlamış değilim? Kraliçe’nin yanında Hayrünissa Hanım daha şıktı. Farklıydı. Ayağındaki gümüş rengi platform topuk ayakkabılar, başını bağlama şekliyle modern bir kadın miajı çiziyordu...

haha yavsak modacilar da napicaklarini sasirdi akp iktidara geldi geleli.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha cemile
valla ben modadan zerre anlamam, kot pantolon üstü tişört insanıyım ve zorla takım giydirildikten sonra da iş yaşamı dışında öyle kalacağım ama;
elizabeth bildiğin annanemden hallice olmuş, elini öp ne şirin teyze lan falan de yani, kraliçe gibin değil. ama şirin göründüğünden bişey de diyemeyeceğim ehue
hayrunnisa SIRITIYOR, çok sırıtıyor fotoğraflarda. parlak parlak böyle ki parlak şeyleri de hiç sevmem, hele giyside tiksinirim. üstüne kirli pembe ve parlıyorsa kusarım ortalığa yani kusura bakmayın.
türbana hiç gelmedim bile, ne diyeyim artık.

dediğim gibi çakmam modadan ama koyu giyinse, bari parlamasa dikkat çekmese, sonradan görmelik saçmasa kısacası güzel olurmuş. hah kısa tanım da buluverdim iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...