IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya en çok ben dua edersem nolacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Senin duan nasılsa kabul olmaz varsayıp şanlı erkeklerden birine vericek karıyı.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sen fasülyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 laurea üniversitesine gidiyorum vantaa'da. helsinki'ye yakın baya. isabella, senin duan kabul olursa taş abiler bulurum elbet sana da diyeceğim de tunca'dan çekiniyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Buraların okan üniversitesi gibi bişeyi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ulan kasarlik yapicaksaniz turkiyede yapsaniza, yurt disina gidip tobe tobe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 senin gibi Türkler oldukça yurtdışına kaçmanın yollarını arıyor olacağız dela. kaşar sensin, yurtdışı da sana...canım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yerli malı yurdun malı (mal derken şair burada dela'ya sesleniyor) herkes onu kullanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yeter git de kurtulalım yahuuu... herkes birbirine girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 utopia said: Lan Ferit, neden az gezeyim, az ye de sen de Erasmusa git gez. pipi şişme durumları var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aşk kuşum, tebriklerimi buradan da iletiyorum(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 AYLE VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 konu çok hit aldı dikkat edin selin intihar etemsin d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla bırakmamış türkçeci. fin karılarıyla iyi eğlenceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kutulu, nianımla biz de bi ayle sayılırız agsfg. sina çok kötü oldu jilet elimdeyken mesajını görmem=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sayılabilirsiniz gidin evinizde ayle olun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 VE UP ZAMANI BU YÜTOPYA KIZINIZ, BUGÜN ÖĞRENDİ Kİ BB ALIP TÜRKÇEDEN GEÇMİŞ. mehehe kelimelerle anlatamam, günlerdir stresten karnıma ağrılar giriyordu, yalvarıp aldığım sınav hakkıyla geçivermişim türkçeyi de. şubatta tekrar uplamak üzere topiği gidiyorum ben sağlıcakla kalın diye ahah d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Özliyciim seni yütop...Git...Mutlu ol.ELVEDA asdsf=)Git kız yürü!Kaşkol al bana ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar