hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Burda tas gibi cikmisin, yuzerken model mi degisiyor? soyununca mi boyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bişey değişmiyo taş gibiyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 GwindonSurion said: boss keseceksin paso mesela field of deathtte biyerde 15mi 13 mü ne boss var dön dolaş onları kes iyi fikir bu bak, perşembe günü aoc'a girince deniym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bayan karakter ss koysanızda daha detayli görsek merak ettim baya gerçekci gözüküyor baslayabilirm bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bir kaç görüntü ama +18 olanlar baksın :) +18 aslında bir sürü var resim ama çoğu ewdeki bilgisayarda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 karı soyunmuş altta tell me about yourself falan yazıyo. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çok güzel ya saolun daha eklerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 3D Aoc Villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 süpperr yaa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 GwindonSurion said: eşya satarak hiç para kasamazsın boss keseceksin paso mesela field of deathtte biyerde 15mi 13 mü ne boss var dön dolaş onları kes pvp de orasi kan golune donuyor, quest mob olduklari icin en dolu pvp alani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Edit: Foruma ilk defa resim linkledigim icin size sorunu asmak anca mumkun oldu.. Bu heykelleri mitra nın kendisi cıkarıyor.5 6 cesit party buff ı atmasını saglıyor bu sekılde ıken.. 120 sta sn de +1000 mana +15 damage gibi secenekler var..Tek sakıncası once stamına bıtınce hp kaybedıyorsunuz olum rıskı yuksek. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bu da ufak bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 maxrep said: aquila said: Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben. Conan başka Arnold başka. Kitaptakine benzemiş gömrüntüsü. Tabi çizerler farklı çizebiliyor. Genel olarak iyi sayılır. Sakallı halide iyi. Bence güzel olmuş. *Birde dün akşam conan çizgi romanlarından birkaçını internetden indirdim .. Aralarında eskiden okuduğum birinide buldum... Başka bulanlarda adres versinler. Artık kitaplarını bulamıyorum eskisi gibi. :( Abi aslinda film sacma olan .. Conan siyah saclidir .. Sapsari sacli adama oynattilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dEaThMooN said: maxrep said: aquila said: Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben. Conan başka Arnold başka. Kitaptakine benzemiş gömrüntüsü. (oyundaki görüntüsü demek istedim) Tabi çizerler farklı çizebiliyor. Genel olarak iyi sayılır. Sakallı halide iyi. Bence güzel olmuş. *Birde dün akşam conan çizgi romanlarından birkaçını internetden indirdim .. Aralarında eskiden okuduğum birinide buldum... Başka bulanlarda adres versinler. Artık kitaplarını bulamıyorum eskisi gibi. :( Abi aslinda film sacma olan .. Conan siyah saclidir .. Sapsari sacli adama oynattilar.. Evet Saçları hariç kitaptaki bazı çizimlerine Arnold benziyor. Bazı çizerler daha ince de çizebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hunty said: Burda tas gibi cikmisin, yuzerken model mi degisiyor? soyununca mi boyle oldu? valla kimeryalı hatunlar zaten taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kolsuz conq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 valla 12 yaşimdan beri frp oynarım yani 20 seneyi geçmiş mazim ilk defa healer ve good bir karakter hoşuma gitti galiba ''light''side ı keşfediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yolunu kendin çizersin oyunda good/bad side yok herkesin kendi doğrusu ve yanlışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kelimelerle anlatma zorunluluğu olduğu için kısa tutmak için genel bir benzetmek yaptım,ewet bu oyunda good yada evil diye bir şey yok ,ama oyunun (conan serisinin) içindeki lore dan yola çıkarsak var set çizgi romanda yılan tanrısı ve -evil- , mitra da herhalde (yanlışım olabilir) conan dünyasındaki tek -good- tanrı belki tam anlanmda good olmayabilir -chaotic good- diyebilriz,ve bu anlamda masaüstü olsun oyunlar olsun ilk oynadığım good tabanlı karaterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 jungle said: bu anlamda masaüstü olsun oyunlar olsun ilk oynadığım good tabanlı karaterim :) hehe ben de masa ustunu yakalayamadan eob2 ile baslamıstım ama ben hicbirzaman sabit olmadım evil tabanlı olmak budur iste duruma gore davranırsın niahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 jungle sen bıraktın galiba necroyu?:) valla ben memnuniyetle devam ediyorum necroma:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 :) ewt oyun oynama sürem baya bi kısaldı,işler çok yoğun şimdilik necro yu kenarı çektim ama işler azalsın necroyu hızlı bir level alma maratonuna sokucam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 thunder river fotd eiglophian mountains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cakeonroof said: thunder river oyunun grafikler gerçekten muhteşem ya... şu ss anlatıyo bütün olayı yani. arka plandaki ağaçlar olmasa, anana babana göstersen şunu gerçek sanarlar şerefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar