Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan Screenshotlar Bölümü

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Edit: Foruma ilk defa resim linkledigim icin size sorunu asmak anca mumkun oldu..

Bu heykelleri mitra nın kendisi cıkarıyor.5 6 cesit party buff ı atmasını saglıyor bu sekılde ıken..
120 sta sn de
+1000 mana
+15 damage gibi secenekler var..Tek sakıncası once stamına bıtınce hp kaybedıyorsunuz olum rıskı yuksek. : )
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:
aquila said:
Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben.

Conan başka Arnold başka. Kitaptakine benzemiş gömrüntüsü.

Tabi çizerler farklı çizebiliyor. Genel olarak iyi sayılır. Sakallı halide iyi. Bence güzel olmuş.

*Birde dün akşam conan çizgi romanlarından birkaçını internetden indirdim .. Aralarında eskiden okuduğum birinide buldum... Başka bulanlarda adres versinler. Artık kitaplarını bulamıyorum eskisi gibi. :(

Abi aslinda film sacma olan .. Conan siyah saclidir .. Sapsari sacli adama oynattilar..
Sosyal ağlarda paylaş

dEaThMooN said:
maxrep said:
aquila said:
Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben.

Conan başka Arnold başka. Kitaptakine benzemiş gömrüntüsü. (oyundaki görüntüsü demek istedim)

Tabi çizerler farklı çizebiliyor. Genel olarak iyi sayılır. Sakallı halide iyi. Bence güzel olmuş.

*Birde dün akşam conan çizgi romanlarından birkaçını internetden indirdim .. Aralarında eskiden okuduğum birinide buldum... Başka bulanlarda adres versinler. Artık kitaplarını bulamıyorum eskisi gibi. :(

Abi aslinda film sacma olan .. Conan siyah saclidir .. Sapsari sacli adama oynattilar..

Evet Saçları hariç kitaptaki bazı çizimlerine Arnold benziyor.

Bazı çizerler daha ince de çizebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kelimelerle anlatma zorunluluğu olduğu için kısa tutmak için genel bir benzetmek yaptım,ewet bu oyunda good yada evil diye bir şey yok ,ama oyunun (conan serisinin) içindeki lore dan yola çıkarsak var set çizgi romanda yılan tanrısı ve -evil- , mitra da herhalde (yanlışım olabilir) conan dünyasındaki tek -good- tanrı belki tam anlanmda good olmayabilir -chaotic good- diyebilriz,ve bu anlamda masaüstü olsun oyunlar olsun ilk oynadığım good tabanlı karaterim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...