Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 lvl artinca farkli mi gorunuyo ki? barbar dediginin bi pipisini orten mendili vardir, bi de sirtinda kilinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Öyleyse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben de merak ettim şimdi ya. Barbarlar hep ilgimi çekmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 conan lvl kac su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 90-100 ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ya Conan kaç yaşında, acaba onu nereden öğrenebiliriz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Asteroth said: Ya Conan kaç yaşında, acaba onu nereden öğrenebiliriz? :S aquila said: 90-100 ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Asteroth said: Ya Conan kaç yaşında, acaba onu nereden öğrenebiliriz? :S conan 70 yaşındayken gemisiyle açık denizlere çıkmış,tahtını büyük oğluna bırakmış..o günden sonra bir daha gören olmamış.. (Gerçek şaka deil .. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 e conan diyo resimdeki adama, kim o o zaman? Conan Jr mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tahtı bırakma ilerde olan mevzular. biz daha oralara gelmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aquila said: Conan hic Arnold'a benzememis yalniz, begenmedim ben. Conan başka Arnold başka. Kitaptakine benzemiş gömrüntüsü. Tabi çizerler farklı çizebiliyor. Genel olarak iyi sayılır. Sakallı halide iyi. Bence güzel olmuş. *Birde dün akşam conan çizgi romanlarından birkaçını internetden indirdim .. Aralarında eskiden okuduğum birinide buldum... Başka bulanlarda adres versinler. Artık kitaplarını bulamıyorum eskisi gibi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bende b sürü varda nereye kaldırdıgımı bulmam lazım çizgi romanları ve conan cizgi romanlardaki gibi baska bi soru conanın ailesi nerde oglu-kızı-karısı oyunda görünüyormu onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kitapda evet. hatta bir oğlu var kumral saçlı ayakları keçi ayağı gibi. Büyü işleriyle uğraştığından.Başka bir oğlu var o da o da conan a benziyor aynı. Kızı da var. Büyük bir aile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 the karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 shewki çok pis canımı çektirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 50. seviyede atı alacak parayı nereden buldun ya? 42'yim şu anda, 60 gümüşüm var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 50de almadım ki 48de aldım heheh kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Para kasma taktiklerini ayrı bir başlıkta yazarsan çok makbule geçer. Görebildiğim tek yöntem milletin mob kestiği yerlerde dolanıp eşyaları toplayıp satmak ve bunu tekrar etmek. Diğeri de ticaret ama ona da uğraşasım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 eşya satarak hiç para kasamazsın boss keseceksin paso mesela field of deathtte biyerde 15mi 13 mü ne boss var dön dolaş onları kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Khitai'dee beş miinareee, beri geel yariim berii geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 maxrep said: kitapda evet. hatta bir oğlu var kumral saçlı ayakları keçi ayağı gibi. Büyü işleriyle uğraştığından.Başka bir oğlu var o da o da conan a benziyor aynı. Kızı da var. Büyük bir aile :) adam damızlık eşşek gibi paso tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar