Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çıplaklar şehri var diyolardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 en kıl olduğum bossdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ACIMAMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Xo said: @ DA2019 eheh bekleseydin belki ilerde düzgün pantsler gelirdi :P ya da female açsaydın en baştan, meme var en azından >:D< Yok abi, ilerki levellarda bile aynıymış. Parmak arası terlikle adam mı öldürülür ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 DA2019 said: Xo said: @ DA2019 eheh bekleseydin belki ilerde düzgün pantsler gelirdi :P ya da female açsaydın en baştan, meme var en azından >:D< Yok abi, ilerki levellarda bile aynıymış. Parmak arası terlikle adam mı öldürülür ya? o terliklere kızlar bitiyo ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 işte bu da ben ::o gerçi arkada kalmışım kendimi bırak ismim bile görünmüyor 80 lvl adamdan :D 80 lvl nası oluo die merak ediyosanız işte.. gayet noob ve basit:D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çıplaklar şehri yok mu yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 arkadaşlar bu da benim karakter barbarian actim en düşük detayda bilgisayar anca kaldirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 buda ben simdi 41 oldum .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu da benim daha 10 ama canavar gibi. PvPde boyle savasıp rakipleri ya darmadağın edicem yada .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 vay meme uclari da varmiş sanki eskiden yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o 7-70 canavar gibi durucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yanliz bişey diycam suratı erkek gibi olmuş travestiye benzio karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Savaşçı kız elbet biraz erkeksi bakacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen bilirsin sonra dalga gecmesinler de vay traverter falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ---Şok Şok Şok--- Şavaş alanlarının ünlü isimlerinden Razz gece alemlerinde yakalandı... Gece boyunca yüzünden gülümseme eksik olmayan Razz'ı bu haliyle gören bayan hayranları hayal kırıklığına uğrayarak yüzlerini başka savaşçılara çevirdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İçkiyi fazla kaçıran Razz abazan kişiliği, mekandaki dansözlerede sarkmayı ihmal etmedi.. cık cık cık.. bunun gibileri tavernalara almamak lazım ayıp yau.. Dansözde telefon numarasını vermiş ama az kaşar deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 razzRaziel said: İçkiyi fazla kaçıran Razz abazan kişiliği, mekandaki dansözlerede sarkmayı ihmal etmedi.. cık cık cık.. bunun gibileri tavernalara almamak lazım ayıp yau.. Dansözde telefon numarasını vermiş ama az kaşar deil.. oha nasıl oyle bir hal aldı karakter :D hangı konfıgırasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lvl 25ken lvl35i haşat edişim :D Edit: tüh adamın kill me yazısı kalmış chatte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 (kimse mezar farmcısı demesin lütfen çünkü o sıra bende ölüydüm) kelle uçurma anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 efektler güzel kalmış ama olayı tam yakalayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 pvp gameden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav ne kadar ss varsa gece çekmişim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ahaha resim supermis =)... ya bu arada kendini nasıl target'ladın, ben beceremedim onu =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar