-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Evet , yeni bir oyun , yeni bir heyecan , paylaşılacak yeni screenshotlar. Bol bol koyalım , çekinmeyelim Print Screen yapmaktan. Malum , daha 2 - 3 haftası olanlar var başlamak için oyuna , biz de gaza gelmiş oluruz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 görünmeyen gölde yüzerken screenshotım vardı çok güzel ama oyunu silince gitmiş heh beğendiğim bi screeni şeyedim: not: bu başlığa screensiz mesaj atılmasın illa bi screen koyulsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Betaya katılamadığımdan kendi çektiğim resimler maalesef yok ama konuyu baltalamamak için koyayım bir tane: Bu arada, GwindonSurion o yolladığın resim yüksek detay ayarlarla mı çekildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Maximum detayda(16xAF 4xAA) old tarantia'nın sol yarısı, Conan efendi işte karakterimin baktığı tarafta oturuyor düşük level olduğum için giremedim tabii. Ayrıca 8800gt ile aldığım fps'e dikkat çekerim gerçi old tarantia'dan daha detaylı yerler var connal's valley gibi yerlerde 20fps'e düşebilir bu. [img=http://img293.imageshack.us/img293/412/oldtarantiadm7.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 nikini niye sansürledin :P:P bu da boss: bu arada deno print screen değil F11 e basıyosun screen için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 şu an beta serverları açık mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 open beta kapalı closed beta açık FATALITY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gwindon soruma cevap versene abicim, o resimler en yüksek kalitede mi? :) Bi de ilk resim iyimiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kaç kişi bakıp asılacak acaba oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 high seviyede ama shadowlar medium edit: ben almadım o screen i öyle deniyodu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 o nası bi kan sacilma olayıdır yaw gerilim-korku oyunumu oynicaz nedir:P yaw beni böle parçalarlarsa oyunda ağrima gider ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 fatality yememek için demonologistle 10 dakika boyunca bi barbariandan kaçtım sonra kafamı kopardı benim canım acıdı burdan valla fatality yemek çok koyuyo insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 necromancerin kafası kopsada yaşamaya devam ediyormuş.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 evet gwidon bencede koyar gibi geliyo. odi keşke öyle olsa:) belki lich formda olabilir daha mantıklı. sonucta undead oluyosun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 lich classını neden kaldırdılar ki.ben kesin lich olacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Barbarım Korgan ve başladığım yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 mirage sistemin ne bide fps falan kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Intel Q6600 2.4GHz işlemci 4GB 800MHz OCZ bellek 8800GT 512MB ekran kartı Vista Business 64 bit SP1 1680x1050 detay seviyesi high, AA kapalı 30-50 fps arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Daha oyunun başında dual wield. Atmosfer harika. Animasyonlar ve savaşlar zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 GwindonSurion said: open beta kapalı closed beta açık bu niye sansürlü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 mirage direk manita yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Sansürsüz hali playboyda var muhtemelen ondandır, telif hakkı vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 üzerinde ufak tefek birşeyler olsaydı sansürsüz olsaydı. ekranın ortasında kocaman iki siyah şerit rezalet. sinirlerim bozuldu oynamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 şu binadaki bulanıklığı gidermek için hangi video option ile oynamalıyım? high seviyede bile binalar bulanık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Video ayarlarındaki texture altında kalan ayarları kurcala. Texture filtering quality ve varsa anisotropic filtering quality'ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar