Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 13'ünde telekız kiraladı Babasının kredi kartını kullanarak motele telekız çağıran 13 yaşındaki çocuk nasıl yakalandı. Teksas'ta 13 yaşındaki Ralph Hardy babasının kredi kartını kullanıp 30 bin dolar harcayarak arkadaşlarıyla birlikte kaldığı motele iki telekız çağırdı. Telekızlarla sevişmek yerine bilgisayar oynamayı teklif eden çocukların foyası sipariş verdikleri cipsi getiren görevlinin polisi aramasıyla ortaya çıktı. Çocuklar ve telekızlar evlerine gönderildikten sonra Hardy'e sahtekarlık suçlamasıyla 3 yıllık kamu hizmeti cezası verildi. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bkz. Xhunaryon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Otaku olduğunun farkında olmayan bir otaku daha... Tanrı tüm Otaku'ları korusun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ismi hardy olandan başka ne beklenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 O.o?!? Çocuk nerd hatun fantazisi yapmak istiyordu o yüzden oyun oynamayı teklif etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 doktorculuk oynayacaktır.. $30k'yı neye harcamış anlamadım. başka kalemlerede para gitmiş olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!!! Evet evet sadece gençleri etkiliyor belli yaşın üstü için herhangi bir yan etkisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben ablalari merak ettim 15bin dolarlik telekizlar nasil oluyor acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 +pse falan istemiştir herhal ^_^ sanırım genç alışveriş falan da yapmış.. o fiyata ulaşmak zor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 13 ya$inda ne cinsel hayati ya? 2 senelik masturbasyon deneyimine cinsel hayat mi deniyor artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 saeros un cinsel hayatı ölmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Esh said: 13 ya$inda ne cinsel hayati ya? 2 senelik masturbasyon deneyimine cinsel hayat mi deniyor artik? onu diyen benim de bold lu yazdığım yere bi gönderme mahiyetinde yazmıştım. hürriyete kız yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hurriyete diyorum zaten. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Dolandırıcılık yapan biri varsa o çocuk değil parayı çekenler, 30 bin dolara telekızlarla LAN party yapılır, iki telekız ne ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bizde halı sahaya kaleci almıştık bi kere hilmi abiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 10 ya$inda ilk bilgisayar 1000€ 11'inde ilk kiz arkada$a dondurma alma 2€ 12'de bir paket condom 7€ 13'unde babanin kartiyla telekizlarla LAN PARTY.. paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ahahah, cocuk tadını cıkaramamış ki, cips alırken yakalanmış garibim ehüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çocuklara bak ya oyun oynamak istemişler. lan oynayın ne oynayacaksanız ama yanlış tarafta değl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 külliyen yalan bir itham, wow'a basladigimdan beri cinsel hayatim bir renklendi bir renklendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 13 yaşında çocuk 30 bin harcıyor ha.. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben 30 bini bi arada görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 arcane said: 30 bin dolara telekızlarla LAN party yapılır, iki telekız ne ya şaka gibi. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bence Playboy Mansion oyununda etkilenip, boyle bir olaya kalkismistir, yarin cikar kokusu soylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 haberin ozetini yazmislar yalniz, tamaminda cocuklar WoWda turnuva kazandiktan sonra kutlamak istemisler, iki tane kiz cagirmislar odaya, sirkte calisan cuceleriz demisler ki kimse cakmasin davayi, sonra kizlarla sevismek yerine xbox oynamak istemisler, ayrica cocugun dogumgunuymus, babasi hediye almadi diye kredi kartini calip yapmis bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Esh said: 12'de bir paket condom 7€ demekki neymis esh hic condom almamis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar