dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oho boyle guzel bi dizinin topici acilmamis. yazik yazik. ATVde her pazartesi 8de basliyor. ilk bölümden beri izliyorum ben, butun oyuncular, konu mukemmel, işleyişi cekilen yer tek kelimeyle on numara. eminim patide de takip edenler vardir benim gibi. bi turk dizisini boyle takip ettigim olmamisti daha once, sanirim beni en cok ceken konuşma şivesi ve yoresellik. resmen 1 hafta bekliyorum pazartesi gelse de izlesek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Türkiye'deyken hiç kaçırmıyordum. Anne tarafından makedonyalı olduğumuz için olabilir. Heyyt attırmayan bre makedon'un kafasını! :D En son savaş çıkmıştı galiba Yunanistan'la sonra ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Büyük bir heyecanla bekledim. Sonra dizi başladı ve oda ne? Dakika bir gol bir! "Damdaki kemancı"dan arak vaziyetleri.Yürü bee! Kusuyodum az daha.Ondan beri sinir oldum izlemiyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yazın izlemeye başladım bir çırpıda 36 bölümü izledim,bugün yeni sezonun ilk bölümüyle bomba gibi döndü :) çok güzel dizi çooook. izleyin,izlettirin. bize naamık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Süper abi. En başından beri başladı mı bizim ailede hemen kanal sabitlenir. Biz de göçmen olunca tabii :) Ve hakkaten, 1. nesilden direkt oradan buraya göçen dedem, anneannem falan gerçekten böyle konuşuyor, o kadar gerçekçi bi dizi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 orada yaşamaya özendim resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 her pazartesi msnde nickinin yanına yazar bu dizinin adını dory =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hehe yazarim elbet hastasiyim cunku dunku bolum de cidden superdi, gülmekten karnim agridi hurilerle konusmasi, süt inecigini gormesi falan cok fena bi yerde bitirdiler acep karsilascaklar mi trende =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karşılaşırsa türk dizisi olmaz :P of süperdi ya deli başladı sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yeni fragman gelmiş fail oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla türkiyede yapılmış en iyi dizi diye bi iddiada bulunayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Buyukanit' in en sevdigi dizi oldugunu biliyorum sadece. Yakalayabilirsem izlicem ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sütçü ramiz benim belime de dokunsun! ps: 2 gündür bel ağrısından yatıom... of mükemmel bölümdü be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bye rumeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi adamlarda yaratıcılık sıfır dimitriyi öldürüp yeni kötü adam getiremeyecek kadar yeto senaristleri var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana da naaaamik gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 annem beni namığa benzetiyor çok (bak işin içine namık ve anne koydum, demekki evlenebilitesi yüksek bir erkek bireyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cok heycanli bugünkü bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Uzun yıllardır türk televizyonlarında yayınlanan en kaliteli ve en keyifle izlenesi dizilerden biri. Hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bu dizinin müziklerinin toplandıgı bi albüm var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Namık oglum desin durmadan yalvarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DeBuffAndHeal said: Bu dizinin müziklerinin toplandıgı bi albüm var mi? var var ya be gördüm nette bi yerlerde mavrovadan aldım sümbül lay lah muzikleri diziden bile güzel o derece keyifli ya topicini ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hayatım boyunca anne-babamın müşterek takip ettiği tek dizi olarak beynimde yer alacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şuan televizyonda ki en kaliteli dizi bence budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar