dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oho boyle guzel bi dizinin topici acilmamis. yazik yazik. ATVde her pazartesi 8de basliyor. ilk bölümden beri izliyorum ben, butun oyuncular, konu mukemmel, işleyişi cekilen yer tek kelimeyle on numara. eminim patide de takip edenler vardir benim gibi. bi turk dizisini boyle takip ettigim olmamisti daha once, sanirim beni en cok ceken konuşma şivesi ve yoresellik. resmen 1 hafta bekliyorum pazartesi gelse de izlesek diye.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Türkiye'deyken hiç kaçırmıyordum. Anne tarafından makedonyalı olduğumuz için olabilir. Heyyt attırmayan bre makedon'un kafasını! :D En son savaş çıkmıştı galiba Yunanistan'la sonra ne oldu bilmiyorum.
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Büyük bir heyecanla bekledim. Sonra dizi başladı ve oda ne? Dakika bir gol bir! "Damdaki kemancı"dan arak vaziyetleri.Yürü bee! Kusuyodum az daha.Ondan beri sinir oldum izlemiyorum :X
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yazın izlemeye başladım bir çırpıda 36 bölümü izledim,bugün yeni sezonun ilk bölümüyle bomba gibi döndü :) çok güzel dizi çooook. izleyin,izlettirin. bize naamık geldi.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Süper abi. En başından beri başladı mı bizim ailede hemen kanal sabitlenir. Biz de göçmen olunca tabii :) Ve hakkaten, 1. nesilden direkt oradan buraya göçen dedem, anneannem falan gerçekten böyle konuşuyor, o kadar gerçekçi bi dizi yani.
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 her pazartesi msnde nickinin yanına yazar bu dizinin adını dory =)
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hehe yazarim elbet hastasiyim cunku dunku bolum de cidden superdi, gülmekten karnim agridi hurilerle konusmasi, süt inecigini gormesi falan cok fena bi yerde bitirdiler acep karsilascaklar mi trende =/
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karşılaşırsa türk dizisi olmaz :P of süperdi ya deli başladı sezon.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla türkiyede yapılmış en iyi dizi diye bi iddiada bulunayım bende
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Buyukanit' in en sevdigi dizi oldugunu biliyorum sadece. Yakalayabilirsem izlicem ben de merak ettim.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sütçü ramiz benim belime de dokunsun! ps: 2 gündür bel ağrısından yatıom... of mükemmel bölümdü be =)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi adamlarda yaratıcılık sıfır dimitriyi öldürüp yeni kötü adam getiremeyecek kadar yeto senaristleri var heralde
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 annem beni namığa benzetiyor çok (bak işin içine namık ve anne koydum, demekki evlenebilitesi yüksek bir erkek bireyim)
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Uzun yıllardır türk televizyonlarında yayınlanan en kaliteli ve en keyifle izlenesi dizilerden biri. Hakkaten.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bu dizinin müziklerinin toplandıgı bi albüm var mi?
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Namık oglum desin durmadan yalvarıyorum.
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DeBuffAndHeal said: Bu dizinin müziklerinin toplandıgı bi albüm var mi? var var ya be gördüm nette bi yerlerde mavrovadan aldım sümbül lay lah muzikleri diziden bile güzel o derece keyifli ya topicini ilk defa gördüm
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hayatım boyunca anne-babamın müşterek takip ettiği tek dizi olarak beynimde yer alacak .
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şuan televizyonda ki en kaliteli dizi bence budur.
Öne çıkan mesajlar