GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Geçen hafta şimdiye kadar düştüğüm durumların en kötüsüne düştüm ayrıntıya girmek istemiyorum 16 aylık sevgilim bişey gördü yanlış anladı ve hayatı boyunca bidaha benimle konuşmicak eminim konuşmayı denedim kaç kere benimle şaka olsun diye bile dalga geçmeyen kız sadece benimle dalga geçe geçe konuştu o derece bi süre yiyemedim uyuyamadım sabah saat 11 ken bi bakıyodum akşam 8 olmuş falan Sonra age of conan oyununu satın aldım ve birden düzeldim ama şuan daha kötü bi duruma düşemezdim ona haala aşığım fakat bu oyunu alınca birdenbire düzeldim oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 GwindonSurion said: Sonra age of conan oyununu satın aldım ve birden düzeldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 girls come and go, epics are soulbound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ne yaptın da kızı dalga geçer hale getirdin sorusu akla gelmiyor değil ama bende benden önceki iki üye gibi saygıyla susup içime atıcam bu soruyu. hayal gücü geniş ne de olsa. edit:hatalı üye sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 canonla işi çözmüşün olum sen dikkat ette gay olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya onu ne siz sorun ne ben söyleyim... Conan da gay olunmaz oyunda nipple bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 demek ki kız sana oyun kadar zevk vermiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 more game more girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 less girl olması lazım değil mi len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok female char açar belki diye dedim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 banana suit içinde odada trambolinle zıplarken turgut özala bakarak meme uçlarını okşuyodun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yoo yani o mu bilgisayar mı deseler onu seçerim ama nebilim ben de anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o mu paticik mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 of hayatımın sorusu oldu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sende bi gariplik var sanırsam. yani ne biliyim ben de oyuna vererek aşmaya calişiyorum bazi şeyleri ama bu sadece o anı gecirtebiliyor nasil desem aramak istedigimde wowda bi bg o anı gecirmemde yardimci oluyor da tamamen unutturmuyor demekki sevmemişsin heh *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kaç:D boş anımı dolduracak bişey buldum diye heralde çnkü zamanım hep onunla ilgili şeylerle geçerdi geliyo arada kriz falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ozman pek bi gariplik yok *araya sivisir* demekki sevmissin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 slickers said: o mu paticik mi :P sorunun cevabını alamadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ya bende kız mevzusu olunca heleki işler götüye gidiyosa oyun oynayasım gelmiyo seninki süper olmuş sallamışsın işte :D banada çare bulun bakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kızları tamamen anlayacak bir erkek tanımıyorum , bana göre de yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 edit:yanlış yere post . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 malik said: kızları tamamen anlayacak bir erkek tanımıyorum , bana göre de yok . bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar