knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 $10 milyon beşiktaş'a deil. ilhan + beşiktaş'a $10m $4m beşiktaş $6m ilhan eer transfer olduysa tabi. böyle olsa gerk..[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Tabii bu durumda 1 transfer daha yapacaklar: Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli, Vissel Kobe takımıyla anlaşan golcü futbolcunun yerine Hamit Altıntop, Zafer Biryol, Mustafa Özkan, Ümit Karan ve Mustafa İzzet'ten birini alacaklarını söyledi. Toplantı yaptılar Beşiktaş'ta Japonya'nın Vissel Kobe takımıyla anlaşmaya varan ve önümüzdeki günlerde Uzakdoğu'ya gitmesi beklenen İlhan Man-sız'ın yerine düşünülen futbolcular belirlendi. Siyah beyazlı kulübün transfer komitesi başkanı Hüsnü Güreli, dün teknik direktör Lucescu ile yaptığı toplantıda, transfer edilmesi düşünülen golcülerin isimlerini belirledi. Siyah beyazlıların listesinde 5 isim bulunuyor. Alacak güçteyiz Hüsnü Güreli, G.Saraylı Ümit Karan, Konyasporlu Zafer Biryol, Schalke 04'ten Hamit Altıntop, G.Birliği'nden Mustafa Özkan ve Leicester City'den Mustafa İz- zet'ten birini transfer edeceklerini belirtti. Güreli, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘‘İlhan Mansız'ın menajeri ile yaptığımız pazarlık olumlu geçiyor. İlhan, büyük bir ihtimalle Japonya'ya gidecek. Alternatifleri hazır. İstediğimiz oyuncuyu alacak güçteyiz. Kaynak:Hürriyet---->İsmail ER İsmail ER'in yaptığı haberler genelde doğru çıkıyor çünkü adam hep takımla beraber...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 03 February 2004 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 lan kolpa sabo neyi yararlı admaın 2 maçta bi kırmızı goruyo zaten okadar poara veriliyosa satılsın gitsin bi ton forvet var alınabilcek bide futboldan cakarım diyosun rezil[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ilhan Kobe ye gıderse Sezon sonu ayrılır o kulupten bak gorun...[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ilhanın takıma katkısı hıc yok bence.Hemen satsınlar. Eskıden 15-20 ıstıyordu bjk yonetımı sımdı 4'e dustu.Gun gelıcek ustune para versenız satılmayacak.Yedı bıtırdı kendını cunku.Futbol dısında hersey var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bence de o adam yurt dışında pek yapamaz gibi geliyor...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: quamor, 01 February 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Japonya nin Becham i olur bi anda :p yava$ olsun[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Saçını kestirdiğine üzülüyordur şimdi kesin... Gitmesi iyi olur bence. "Zaten iş yapmıyordu?" değil yaptığı şey zaten İŞ değildi, kart koleksiyoncusu. Ayrıca ben yeni bir kişinin alınmasına da gerek görmüyorum. İlie, Sinan, A. Hassan. Bence bu üçlü sırtlamaya yeter. Tabi İlie nin göstereceği performans da çok önemli.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ilhan gitmiyecegini acikladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İlhan gitsin bence. Eskisi gibi değil. Televizyon başında resmen saçlarımızı yiyoruz. Onun yerine Ahmed Hassan Sinan Ilie yeter. Hele Sinan 21 yaşında müthiş bir yetenek bana göre. Onu oynatsın hemde geleceğe yatırım olur. Birde yanına Hamit altıntop'u alırsa bence çok iyi olur. İlie yi zaten çok güzel oynayacağa benziyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 gitmedi mi o yaww sanki bugün gastede öle bişiler okudum falan gibi geldi ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Gittiiiiiiiiii bana inanın Ankaragücü maçının 18 kişilik kadrosuna dahi alınmamış...Bence inanılmaz bir olay oldu saolun be salak Japonlar.Dünyada İlhan gibi binlercesi var(Tabii karizma olarak yok...). Bi Lig tv muhabiri vardı eğer bu taransfer gerçekleşirse bjk acayip rahatlayacak sezon sonu transfer bütçesini fazlalaştıracak;Transfer listesinde bulunan Hamit Altıntop vs vs'yi daha rahat alabilecek dedi... Çokta iyi oldu ama BJK birkaç bin kız taraftar kitlesini kaybedecek gibi geliyor... :D[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 5 milyon dolara gitti galiba yani gitti de parası galiba fiz son yıllara göre iyi para artık eskisi gibi para harcamıyor kimse. yani harcıyor da çok genç ve süper adamlara harcanıyor onun dışında mali olarak iyi olur ama ilhanın yeri dolmaz. ı ıh yani tek forvet oynicak ilhanın yaptıklarını yapabilcek adam bilmiyoruym bizde yok. zafer biryol alınsa bari sadece gol yemek değil ilhanın formasını koyuyorsun sahaya rakip ona göre defans anlayışı yapıyor. mücadele ediyor koşuyor defansı yoruyor ki bizim takımda ortasahanın çok gol atmasına büyük katkısı var ilhanın offf of neyse bilmiyorum sinana kaldık galiba lol şimdi en sıkı adamları ilhanı değil orta sahayı tutacak zaten kosmuo kimse oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ilhan gitti ama heralde hayatınıda kurtardı, orda zaten en popüler futbolcu olarak yaşıyacak üstüne yılda 3 milyon dolar para alıcak, 5 senelik kontrat imzalamış, yani 33-34 yaşı falanda garanti 3 milyon geliri var daha ne ister be adam, üstüne üstlük beşiktaş'a 4.5 milyon dolar para getirdi adrian illie'de, ilhan'dan 10 kat daha fazla iş yapar, aha buraya yazıyorum[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 meph ben olsam ben de giderdim doğal olarak gitmemesi salaklık ehehe ilie çok işe yarayacak bence son maçta da süperdi ama ilhanla aynı işi yapamaz. yani sistemle hafif oynaması lazım lucenin. ki bence ilhan yerine ilie değil sinanla oynicak luce. ilie sonradan girip(yabancı kontenjanı sux) ek kuvvet fln olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sinan illie'nin yerine oynayacak adam değil bu kadroda ancak fiziği vs. yerine gelene kadar opsiyon olarak kullanır lucescu ama illie kat kat daha teknik ve çalışan bir adam sinan'dan orta sahaya gelip top alıyor birkere adam, hem soğukkanlı hem teknik böylece ceza sahası içinde üst üste çalımlar atabilir, ayağının dümeni var ilhanda olmadığı gibi, yani istediği yere vurur topu sisteme uymama şansı yok bana kalırsa çünkü sabit santrafor değil, yani forvet bu adam, hemde çok hareketli fovet, öyle 2 defansın onu kitleyebiliceği bir oyuncu değil, öyle olsa bile adam eksiltmiş olur tümer, sergen a.hassan falan atar golleri yani illie'yi oturtursa takımın kadrosuna lucescu, hiç eksikliğini çekmez beşiktaş ilhan'ın[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3 mılyon dolar deılmı ? Suan kı Durum Artabılır tabım[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 5 mılyon dolara gıtmıs bugun takım arkları ıle vedalasmıs fln gıdıo yanı kesen yaza doner hıc meraklanmayın o orda hayatını surduremez orda Laıla yok bı kerem :)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ohhh beee ... adam gibi bir forvet ile oynaya bileceğiz ....... yaşasin kurtulduk !!![signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sevindirici :) artık düzgün genç bir oyuncu alırlar umarım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hıa Hadı gorcez[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kesin gitmis sanirim shubuo bile ole msj gonderdigine gore gitmistir nese hayirlisi iyi birini alalim artik[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Gıttı gıttı tv'de ızledım bende[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Gitti de hayırlımı oldu simdi besiktas forwette Sinan ve ilienin iyileşmesine baglı... Tmm sinan ii adam ama tek forwet oynucak kapasitede bi adam deil yanına hızlı kosan onun gibi uzerine defans ceken adam lazım ilienin de 60dk. uzerinde oynayabilmesi ne zmn gerceklesebilecek hiç bilmiyorum... 2 yıl ilk 11 oynamamıs bir adam cot die de konamaz bence... Asıl benim en korktugum Eksedansları Lucescu(Kazım Kanat tabiri) acaba tek forwette sinanı veya ilieyi deneyip bitirecemi forwetlerimizi yoksa yeni adam olarak umit karanı alıp besiktaslıları kansermi edecek??? Bu arada bu adamlar neden hiç fatih tekkeyi falan dusunmuyor... Umarım yeni alacagımız forwet TURK olur we insallah gokdeniz, fatih tekke, zafer biryol, hamit altıntop dan biri olur... Bu arada geride bir yerde transfer edilebilecek isimlerin arasında mustafa izzet de wardı sanırım anca ALLAH YAZDIYSA BOZSUN diebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kobeyi kutlarım, çok garip oldu bianda durumlar[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar