ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 guildde tankımız yeteri kadar threat üretemiyor. tankta max threat nasıl üretilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 heroic strike, devastate, shield slam, revenge. bunları spamlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 devastate, shield slam, revenge cooldownda iken heroic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Prot Warrior ise Shield Slam'i çocuğu gibi sevecek. Ondan sonra revengi ile arasını iyi tutacak ve devastiate'i bu ikisi yokkken akşam yemeğine çıkartcak. Arada bir yandan da Heroic Strike'a mesaj atıp onu ayırtmaya çalışcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ssj4songoku said: Prot Warrior ise Shield Slam'i çocuğu gibi sevecek. Ondan sonra revengi ile arasını iyi tutacak ve devastiate'i bu ikisi yokkken akşam yemeğine çıkartcak. Arada bir yandan da Heroic Strike'a mesaj atıp onu ayırtmaya çalışcak. puhaha super bi anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 /gquit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ohyeah said: guildde tankımız yeteri kadar threat üretemiyor. tankta max threat nasıl üretilir? dana gibi abanız moonkinler gibi aggro alıyo olmayasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ya tank değiştirin ya da threatmeter yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mulgear6 said: ohyeah said: guildde tankımız yeteri kadar threat üretemiyor. tankta max threat nasıl üretilir? dana gibi abanız moonkinler gibi aggro alıyo olmayasınız? abanız? Delacrimosa said: Ya tank değiştirin ya da threatmeter yükleyin. Threatmeterlar yüklü. Tankı değiştirmek gibi bi durumumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abanıP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ilk olarak hızlı bi silahı oldugundan emin olun, 2.0 speedden altı idare eder. talent treesine bakın bi yamukluk olmasın, cruelty 5/5 falan yoksa mesela sakat, sonrası kendi oyunculuguna kalıyo zaten, slam ve devastate spam, rage varsa fazlasan hs spam bu 2sinin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hayır adam pek tank oynamayı bilmiyor. en azından şunu yap diyebileceğimiz bi setup olursa elimizde güzel olur diye düşündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bossfight video ları izlesin yardımcı olabilir azda olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=LV0cZVZ0EtoI0dcxst kalan 4 talentı istediginiz gibi dagıtın sonra bloodrage+charge+def stance+shield slam-devestate-shield block-revenge-shield slam-revenge (cd doldukca shield block+revenge spam) (surekli heroic spam) yeri geldikçe shield slam (Cd dolcukca bu da :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 tankın rage'i 70'in altına inmiyorsa uzun bir süre bilinki o tank ability'lerini kullanmıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben bunu dah mantıklı buluyorum ackcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 1.6 (mumkunse 1.5) silah, yeterli dodge yoksa tankta mongoose, varsa executioner enchant, bol block value (shield slam dmg icin) Cooldown biter bitmez Shield Slam ve Revenge vurulacak ilk olarak. Combat basinda slamlik rage olmayabilir, 1-2 devastate iyi gider mal gibi aggro kacirmamak icin. Arada thunder clap, iyi aggro uretiyor artik ve hayvan gibi dmg mitigation. Sonuc olarak: her cd bitisinde shield slam ve revege, ve ayni anda devastate ve heroic strike spam. Normal ataklari heroic vuracak, bi yandan da devastate yapacak, fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Cuce said: ben bunu dah mantıklı buluyorum ackcası.improved sunder olmamasi problem di mi cucecim, 6% spell dmgdansa onu tercih ettim ornegin ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tankın sürekli gcd izlemesi lazım max threat istiyosa. boss fightlarda heroic strike spamlemek için mouse'un yan tuşuna falan bindlarsa kolaylık olur, dier abilityleri kaçırmaz. genelde de slam, revenge, 2x devastate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Fin said: /gquit bu guzel oneriymis eger arkadas guildi degilse eheh =] bir de eger aggroyu dps aliyorsa dpsin sucu, healer aliyorsa tankin sucu mantigini oturtun o zaman. illa o tankla progress sartsa bir zahmet trinketlari cdlari acip abanmasin dpsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mulgear6 said: http://www.wowhead.com/?talent=LV0cZVZ0EtoI0dcxst kalan 4 talentı istediginiz gibi dagıtın sonra bloodrage+charge+def stance+shield slam-devestate-shield block-revenge-shield slam-revenge (cd doldukca shield block+revenge spam) (surekli heroic spam) yeri geldikçe shield slam (Cd dolcukca bu da :D ) Charge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ThreatMEter'da ortalama kaç TPS yapıyor ve hangi raid'leri yapıyorsunuz. T4 seviyesi bir tanktan 1k TPS istiyorsanız döverim vallahi. Sonuçta genel olarak raid'in gear levelide önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 endgame MT buildi, bence budur hoyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 main hand we shield onemli (gear ın kalan kısıda tabiki onemli), bazı itemlar var alınması must olan tanklar icin bi gear ına baksın, skilleri tektek secerek kullanmıyordur umarım, /castrandom Shieldslam,revenge,devastate /cast Shield Block gibi bi makroyu (makrodan tam emin degilim)spamlaması lazım, SS vurur o Cd de ise Revenge oda up degilse devastate diye gider her press de Sheild block acar, pekcok warrior sheild blockla acar olayı Crushing yememek icin sonrasındada demo shout falan (eger warrior OT/DPS yoksa) o yuzden initial threat az olur kimiside sallamaz crushing i acılısta kafadan Shield slam le girer guzelde threat cıkar. ^^ dendigi gibi raid gear da onemli, not : yukardaki buildde endless rage gereksiz, imp thunderclap MT skill degil,weapon spec 5/5 olmalı, mobların hemen hemen hepsi Taunt immune oldugu icin Taunt a skill vermek gereksiz (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Güzel build ama ben senin yerinde olsam ımproved sunder ve anger menagement yerine improved shield wall ve bloodrage'e verirdim. Çünkü MT olan adam Boss tankladığı için rage sorunu çekmez. Gelen rage'inin büyük bir kısmını zaten yediği hasarlardan alır ve bu rage kazanımı ani ve yüksek rakamlar ile olur. Ha improved shield wall ve bloodrage daha iyi talentlar mıdır. Pek sayılmaz, sadece MT için bence daha uygun. Imp Bloodrage combat'a Shield Slam ile başlamanı sağlar ki bu, bir anda yüksek TPS'den başlayıp direk Shield Slam, Revenger, Dev, Dev rotation'ınına girmeni sağlar. Improved Shield Wall'da verdiği ekstra 5sn ile wipe engelliyebiliyor. Fakat çok harika talentlar değiller. Off-tank olsam herhalde, onlar yerine senin gibi imp sunder ve anger menagement'a verirdim. Ana konuya geri dönecek olursak, konuyu açan arkadaşların KZ'yi bitirmiş SSC ve TK'da toplamda 3-4 boss kestiklerini varsayarak cevaplıycam. Zaten en son gelen badge reward ile birlikte filan tankınızın söyliyeceğim statlara ulaşması gayet kolay, ki ben oyunu bıraktığımda bu statler ile 800 TPS'den aşşağı inmiyordum(Ben oyunu Eylül ayında bıraktım bu arada). Armor 16k HP 14.5K unbuffed Crit %14 Unbuffed(%16 mooongose ile ) Dodge %21 (moongose ile %24 Parry %22 Block Value 550(bu çok önemli çünkü senin en çok threat veren özelliğin shield slam'in hasarı buna bağlı) Tank'ın kullanması gereken skill rotation'ı şöyle bak: Shield slam -> Revenge -> Devastate -> Devastate -> repeat Ha diyorsun ki, bizim tank ben ne desem ciddiye almıyor. İngilizcesi varsa : http://elitistjerks.com/f31/t18771-protection_warrior_guide/ http://www.tankspot.com Bu iki adrese biraz baksın. İkiside epey yardımcı olacaktır. Edik: IMP TC çok güzel MT skill'idir çünkü hiçbir DPS warrior berserker stance'den çıkıp senin için TC atıp rotation'ınını bozmaz. mitigation için harikadır, rage'i azdır, Multi-Mob tanking için nerdeyse her adama birer sunder atmış gibi threat verir. Bu devirde Imp TC olmayan warrior'a gülerler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar