Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan 12 ay hapis cezasına çarptırıldı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
malik said:
hayır türkiye'de tek hapse girip de kahraman olamayacak insan da bu adamdır hehe, çok yazık .

hapis yatıp da kahraman olamamış tayyip var, daha ne olsun

tayyip bu ülkenin %30 insanın kahramanı malasefki. %30 diyorum, çıkar için oy verenleri çıkarıyorum %47lik dilimden.

herşeyin olduğu bu ülkede bu da doğal. arkadaşlar iyiler bu dünyada kazanamaz. tüm filmlerin sonunda iyiler bu yüzden kazanır. pembe gözlüklerle bakalım diye. yok öyle birşey. hangi iyi kazanmışta.
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
he hakaret ediyor ve tüm millet susuyor mu buna ?
kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz hepsi o

tuncay özkan "X" derse, dava açılır ceza yer.
Ancak tayyip erdoğan aynı "X"i derse, "ben onu kastetmemiştim" diyip sıyrılır.

Örnek göstermeme gerek yok, her ay Tayyip Erdoğan'ın başka bir vukuatı çıkıyor zaten.

Ancak malik, becool, horizon vs gibi tuhaf adamların ne kadar körü körüne (eminim bunu kabul etmiyeceklerdir gene) AKP'ye saplanıp kaldığının en güzel kanıtıdır bu topic.
kelle küfür değildir, ama kafatasçı küfürdür diyorlar.
Yok devenin nalı.
Kafatasçı kelimesini küfürler arasında sayan tek bir kaynak gösterin (zaman, vakit, türkiye ve bugün tarzı medyalar dışında), o zaman dediklerinizi kabul edecem.

Şehitlere kelle demekle, başbakana kafatasçı demek, etik olarak aynı seviyededir.
Ancak başbakan kelle diyince yırtmış kurtarmıştır, bir gazeteci kafatasçı diyince hükümetin elinin altındaki adalet bakanlığının gücü ile ceza yemiştir.

Böyle bir ikiyüzlülük vardır. Alenen faşizm uygulanmaktadır.
Ancak Radikal/Mehmet Barlas okuru liberal ve Vakit/Zaman okuru dindar insanlar bu faşizmi görmemektedir.
Demokrasi ardına sığınıp "iktidar yaparsa faşizm olmaz" zihniyeti sergileyerek ne kadar bilgisiz ve umursamaz olduklarını kanıtlamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
malik said:
he hakaret ediyor ve tüm millet susuyor mu buna ?
kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz hepsi o

tuncay özkan "X" derse, dava açılır ceza yer.
Ancak tayyip erdoğan aynı "X"i derse, "ben onu kastetmemiştim" diyip sıyrılır.

Örnek göstermeme gerek yok, her ay Tayyip Erdoğan'ın başka bir vukuatı çıkıyor zaten.

Ancak malik, becool, horizon vs gibi tuhaf adamların ne kadar körü körüne (eminim bunu kabul etmiyeceklerdir gene) AKP'ye saplanıp kaldığının en güzel kanıtıdır bu topic.
Yok devenin nalı.
Kafatasçı kelimesini küfürler arasında sayan tek bir kaynak gösterin (zaman, vakit, türkiye ve bugün tarzı medyalar dışında), o zaman dediklerinizi kabul edecem.

Şehitlere kelle demekle, başbakana kafatasçı demek, etik olarak aynı seviyededir.
Ancak başbakan kelle diyince yırtmış kurtarmıştır, bir gazeteci kafatasçı diyince hükümetin elinin altındaki adalet bakanlığının gücü ile ceza yemiştir.

Böyle bir ikiyüzlülük vardır. Alenen faşizm uygulanmaktadır.
Ancak Radikal/Mehmet Barlas okuru liberal ve Vakit/Zaman okuru dindar insanlar bu faşizmi görmemektedir.
Demokrasi ardına sığınıp "iktidar yaparsa faşizm olmaz" zihniyeti sergileyerek ne kadar bilgisiz ve umursamaz olduklarını kanıtlamaktadır.

tayyip paşa , baykal'a cibiliyetsiz demiştir. direkman olarak.
ayrıca belirtmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
işte bunu seviyorum, parti kapatma davası açılsın "yaşasın yargı, hukuka saygı", hakaret davası açılıp tuncay özkan mahkum edilsin "omg fascism!".

Yargı davanın gereksiz olduğuna karar verir, yaşasın yargı deriz, sonra adalet bakanının "emri" ile yargılanmak durumunda bırakılır ve ceza yer. Faşizmdir bunun adı da. Kıvırmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

peki. tuncay özkan için özel madde de eklediler mi bu sırada anayasaya? şöyle sağlama almak için falan..

ha ayrıca, ben tuncay özkanın davasıyla ilgili bişey söylemedim, keşke iki dava da açılmamış olsaydı. çünkü bi örnekte yargıya siyasetin bulaştığını, diğerinde de ifade özgürlüğünün kısıtlandığını söyleyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
peki. tuncay özkan için özel madde de eklediler mi bu sırada anayasaya? şöyle sağlama almak için falan..

ha ayrıca, ben tuncay özkanın davasıyla ilgili bişey söylemedim, keşke iki dava da açılmamış olsaydı. çünkü bi örnekte yargıya siyasetin bulaştığını, diğerinde de ifade özgürlüğünün kısıtlandığını söyleyebiliriz.

Eee tayyip özel maddeyle başbakan oldu di mi..
Sosyal ağlarda paylaş

bone said:
Yok devenin nalı.

Bu adam asla genelleme yapmayı ögrenemeyecek.nedeni belli.

beyni bireysel olarak çalışamıyor.ayrıntıları,insanları ayıramıyor.

7 siyah 3 gri insana bakıyor.
bunlar siyah diyor.aynıp hesap.

ayrıca bu çocuk bariz sorunlu.vs vs gibi tuhaf adamların diyor.çünkü foruma ben nolifer degilim,yok şöyle degilim,bana bonec diyorlar,yapmayın baboliler diyen başka adam.
bir yandanda iftira atiyor.
ben ne zaman "kafatascı" lafı küfür demişim.

hiç olmazsa lathspell falan hakaret ediyorda,savunmamıza gerek kalmıyor.
bir daha asla insanları bir kalıba koyup genelleme yapmıyacam.! lafını her akşam 10 kere tekrarla daha mutlu biri olucaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
sir said:
işte bunu seviyorum, parti kapatma davası açılsın "yaşasın yargı, hukuka saygı", hakaret davası açılıp tuncay özkan mahkum edilsin "omg fascism!".

Yargı davanın gereksiz olduğuna karar verir, yaşasın yargı deriz, sonra adalet bakanının "emri" ile yargılanmak durumunda bırakılır ve ceza yer. Faşizmdir bunun adı da. Kıvırmayın..

sanirim olayin ozeti bu..

Aptal aptal konusup buyuk laflar etmeye calisan 2-3 kisinin o buyuk laflar ile bir bok anlatamadigini gorduk.. Haa bana sorarsaniz yerdeki boku tasvir edebilecek kapasiteniz bile yok ama en azindan guzel tarzinizla okutmayi beceriyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

olay aynen boyle geli$ti.. bilmeyenler ogrenebilirler.

davanin gereksiz olduguna karar verme: hukukta suc unsurlari olu$mama tanimina girer.
Sosyal ağlarda paylaş

birine ananıda al git lan denmez, bana yüzüme dese biri eskitirim onu oracıkta , diğer yandan da bir ülkenin başbakaına kafatascı da denmez..
Baykal Uygun uslupla sabahtan akşa kadar en sert şekilde eleltiriyor RTE yi, ama kendisi bile çıkıp televizyonda kafatascı demez herlade, Başbakana Cumhurbaşkanına istediğin gibi sövemezsin hakaret edemzsin..Bizim anayasamız ve demokrasi geleneklerimiz buna izin vermz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...