Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 said: Koza Davetiye, Bugün Gazetesi ve Bergama altın madeninin sahibi Akın İpek'in Kanaltürk'ü satın aldığı açıklandı. http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=542829 Haberi pek anlayamadım, kafam karıştı. Şimdi Bugün gazetenin Zaman'ın alternatifi olduğunu hepimiz biliyoruz. KanalTürk'te hükümet yanlısı basına savaş açmış durumda neden böyle birşey yapsınlar. Haber pek açıklayıcı değil yada ben anlayamadım. Daha ayrıntılı bilgisi olan var mıdır? Aydınlatsın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kırpacaklar Kanaltürk'üde bu kadar basit. Alan arkadaş "istikrar"dan yanaymış. E bunun ne demek olduğunu hepimiz anladık sanırım? Milliyette yer alan haber ve açıklamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tuncay Özkan maliyecilerden kurtulmak için elinden çıkarmıştır. Başka bi kanalla geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Geçen gün yayın yasağı vardı zaten saçma sapan şeyler yayınlamak zorunda kaldılar belki onlada ilgisi olabilir. Sıfırdan bir kanal yaratacaklar belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kaç kişiydi kanaltürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İnlginç bir durum. Yukarda bi arkadaşın dediği gibi maliye ile ilgili birşeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 nasıl yani, parayı bastırıp şop diye istediğin kanalı alabiliyor musun da, bugün gazetesi elini kolunu sallıya sallıya kanaltürk'ü almış. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ulusalcılığın onuru zedelenmiştir, aym derhal kanaltürk'ü kapatmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bone said: nasıl yani, parayı bastırıp şop diye istediğin kanalı alabiliyor musun da, bugün gazetesi elini kolunu sallıya sallıya kanaltürk'ü almış. üzüldüm. yeterli parayi verirsen alamiyacağin şeyin olmadığını düşünüyorum :D (zaman, ölüm falan hariç tabi gerçi yakında o da gerçek olur :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İşin içinde yeşil sermaye de olabilir, doğrudan Tuncay Özkan da. Tuncay Özkan'ın bir noktada siyasete atılacağını tahmin ediyorum, bu olay da başlangıcı olabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 siyasete atılırsa bu sefer önümüzdeki ilk seçimlerin gecesini çıkarmayacağındandır yegane endişem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 'İndiroğlu' of the year award goes to...............Tuncay Özkan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Maliyenin 4 5 milyon YTL borç çıkardığı bir kanal Kanaltürk. Bu borcu Tuncay Özkan ödeyemezdi ve onu köşeye sıkıştırdılar oda satmak zorunda kaldı. Bekleyelım bakalım neler acıklanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hic hos bir is degil bu yapilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 her türlü anlam çıkabilir bu işten. tuncay siyasete atılmak için para biriktirmeye başlamışsa: kanaltürk'ü hükümet yanlılarına satıp; yarın meydanlarda "ben düşmanın kaynaklarını düşmana karşı kullanacak kadar sun tzu okudum, strateji o biçim. yarın da K.Irak'a girip Riyad'tan çıkacağım" diyebilir. bugün'ün sahibi yarın bir gün gazetelere demeç verirse: "kaç para koçum, al şu parayı da bi dırdır etme kafamızı dinleyelim" dedim diyebilir, bir başka kesimin gönlünü feth eder. bir ihtimal bu ikisi de olur, ikisi birden gönüllerin şampiyonu olur. aslında bunlardan hiç birisi değildir, ben çok fena yazıyorumdur. kesin olan tek şey: akıllı olanlarımız, "en azından doğan'a gitmedi" diye kendini avutabilir ya da "acaba vatan gazetesi kaç paradır ki?" diye kendine sorabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 adamlar da çok teknik çalışıyor canım. önce vergi dairesinde falan örgütlendiler. şimdi de önceki hükümetlerde imtiyazla yürüyen vergi borçlarının vs. nin üstüne çöküyorlar. Daha önceki hükümetler sistemin arkasından dolanıp bir şekilde kanaltürkü kullanarak propaganda vs. yapıp bu tarz borçları görmezden gelebilecekken akp üstlerine çöküyor. Aslında hukuk devleti açısından bence gayet pozitif bir olay. Not: Oww dinci yea yea şubap dubap roxxor estel imana gelmiş şekilnde salyalar akıtmadan önce bunun sadece hukuk devleti açısından doğru olduğunu ama laik kesimin de dezavantajına olduğunu görüyorum. O yüzden üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 himm kanalturk'e kesilmis herhangi bir vergi borcu var mi bilmiyorum. olsa vakitvari gazeteler bagira cagira ilan ederlerdi. sadece her daim her daireden mufettisler tarafindan kontrol edildiklerini biliyorum. bundan sonra o mufettisler kapisini bile calmaz kanalin. bunun hukuk devleti acisindan bir arti oldugunu dusunuyprsan ve iyilesme diyorsan bana on bin ytl borc versene diyorum ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 borç verme ve hukuk devleti ilişkisini çözemedim ama eğer ki o vergi müfettişleri kanaldan içeri giremez dersen de hukuk devleti o vergi müfettişlerini de icabında oraya sokar derim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 huun said: bugün'ün sahibi yarın bir gün gazetelere demeç verirse: "kaç para koçum, al şu parayı da bi dırdır etme kafamızı dinleyelim" dedim diyebilir, bir başka kesimin gönlünü feth eder. Epey güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu ürünü alanlar bunları da aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ŞAMİL BAŞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yeni kanal yolda diye mesaj atmi$ telefona tuncay ozkan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çaldır geri :P avea yi kabul etmiyorlardı en son 1220 ydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 huun said: her türlü anlam çıkabilir bu işten. tuncay siyasete atılmak için para biriktirmeye başlamışsa: kanaltürk'ü hükümet yanlılarına satıp; yarın meydanlarda "ben düşmanın kaynaklarını düşmana karşı kullanacak kadar sun tzu okudum, strateji o biçim. yarın da K.Irak'a girip Riyad'tan çıkacağım" diyebilir. bugün'ün sahibi yarın bir gün gazetelere demeç verirse: "kaç para koçum, al şu parayı da bi dırdır etme kafamızı dinleyelim" dedim diyebilir, bir başka kesimin gönlünü feth eder. insan gosu olunca işte böyle stratejiler kurabiliyor. tebrik ediyorum seni huun ve alnından öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar