Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün'ün sahibi Kanaltürk'ü satın aldı

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

said:
Koza Davetiye, Bugün Gazetesi ve Bergama altın madeninin sahibi Akın İpek'in Kanaltürk'ü satın aldığı açıklandı.

http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=542829

Haberi pek anlayamadım, kafam karıştı. Şimdi Bugün gazetenin Zaman'ın alternatifi olduğunu hepimiz biliyoruz. KanalTürk'te hükümet yanlısı basına savaş açmış durumda neden böyle birşey yapsınlar. Haber pek açıklayıcı değil yada ben anlayamadım. Daha ayrıntılı bilgisi olan var mıdır? Aydınlatsın bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
nasıl yani, parayı bastırıp şop diye istediğin kanalı alabiliyor musun da, bugün gazetesi elini kolunu sallıya sallıya kanaltürk'ü almış.
üzüldüm.

yeterli parayi verirsen alamiyacağin şeyin olmadığını düşünüyorum :D (zaman, ölüm falan hariç tabi gerçi yakında o da gerçek olur :D )
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü anlam çıkabilir bu işten.

tuncay siyasete atılmak için para biriktirmeye başlamışsa: kanaltürk'ü hükümet yanlılarına satıp; yarın meydanlarda "ben düşmanın kaynaklarını düşmana karşı kullanacak kadar sun tzu okudum, strateji o biçim. yarın da K.Irak'a girip Riyad'tan çıkacağım" diyebilir.

bugün'ün sahibi yarın bir gün gazetelere demeç verirse: "kaç para koçum, al şu parayı da bi dırdır etme kafamızı dinleyelim" dedim diyebilir, bir başka kesimin gönlünü feth eder.

bir ihtimal bu ikisi de olur, ikisi birden gönüllerin şampiyonu olur. aslında bunlardan hiç birisi değildir, ben çok fena yazıyorumdur.

kesin olan tek şey: akıllı olanlarımız, "en azından doğan'a gitmedi" diye kendini avutabilir ya da "acaba vatan gazetesi kaç paradır ki?" diye kendine sorabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar da çok teknik çalışıyor canım.

önce vergi dairesinde falan örgütlendiler. şimdi de önceki hükümetlerde imtiyazla yürüyen vergi borçlarının vs. nin üstüne çöküyorlar. Daha önceki hükümetler sistemin arkasından dolanıp bir şekilde kanaltürkü kullanarak propaganda vs. yapıp bu tarz borçları görmezden gelebilecekken akp üstlerine çöküyor. Aslında hukuk devleti açısından bence gayet pozitif bir olay.

Not: Oww dinci yea yea şubap dubap roxxor estel imana gelmiş şekilnde salyalar akıtmadan önce bunun sadece hukuk devleti açısından doğru olduğunu ama laik kesimin de dezavantajına olduğunu görüyorum. O yüzden üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

himm kanalturk'e kesilmis herhangi bir vergi borcu var mi bilmiyorum. olsa vakitvari gazeteler bagira cagira ilan ederlerdi. sadece her daim her daireden mufettisler tarafindan kontrol edildiklerini biliyorum. bundan sonra o mufettisler kapisini bile calmaz kanalin. bunun hukuk devleti acisindan bir arti oldugunu dusunuyprsan ve iyilesme diyorsan bana on bin ytl borc versene diyorum ben de?
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
her türlü anlam çıkabilir bu işten.

tuncay siyasete atılmak için para biriktirmeye başlamışsa: kanaltürk'ü hükümet yanlılarına satıp; yarın meydanlarda "ben düşmanın kaynaklarını düşmana karşı kullanacak kadar sun tzu okudum, strateji o biçim. yarın da K.Irak'a girip Riyad'tan çıkacağım" diyebilir.

bugün'ün sahibi yarın bir gün gazetelere demeç verirse: "kaç para koçum, al şu parayı da bi dırdır etme kafamızı dinleyelim" dedim diyebilir, bir başka kesimin gönlünü feth eder.

insan gosu olunca işte böyle stratejiler kurabiliyor.
tebrik ediyorum seni huun ve alnından öpüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...