bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Türkiye nin yaklaşık 1 aydır ilgilendiği yegane konu Türkiye nin tarihinde ilk defa birinci olduğu Uluslararası bir organizasyonda bizi temsil edicek şarkıya 200bin oy aynı gün yayınlanan Popstar seçimine 1m oy gelen yarışma programı Türkiye Popstar birincisi sizce kim olucak? Aaaabidin mi? yoksa Firdevs mi? Yoksa Türk Müziği kazansın yeterlimi diyorsunuz? bu kadar önemli bir konu paticik te olmalıydı diye düşündüm :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ıkısıde olmasın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Llama'ya katılıyorum..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 türkiye zaten star kaynıyo.. firdevs olsun illa 2 sinden biri olucaksa..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 turkcell kazancak kim olcak başka[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAABİdin bence[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abidin oldu bile[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aBİDİN Oldu rüyalarım gerçek oldu allahım nasıl mutluyum AAaabidin oldu yauwww kasetini alcam korsan ama :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Conspirator gerçek galibi söyledi kesinlikle katılıyorum..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: blackchaos, 07 February 2004 22:26 tarihinde demiş ki: kasetini alcam korsan ama :) budur...[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 murat saygı & fatih aksoyun altına imza attığı en başarılı en kazançlı proje.. inanılmaz bi para döndü ortada.. murat saygı koltuğunu daha da sağlamlaştırdı[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ağbidin olmuş. allahim sinir oluyorum şu yumuşak gorunumlu insana.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sms geliri en az 5trilyon flmdır Kanal D köşe oldu Med Yapım Köşe oldu Finale kalan 25 yarışmacıda köşe oldu e biz bi mok olamadık ne anladım bu işten bea.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ABIDIN ALLAH SENI GYY EYLEYE EMİ... NEFRET EDİYORUM LAN BU HERİFDEN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hımm abidin olmuş... amaan banane=? bana ne faydası var? isterse saddam olsun....[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: -xception-, 07 February 2004 22:25 tarihinde demiş ki: türkiye zaten star kaynıyo.. firdevs olsun illa 2 sinden biri olucaksa.. tarkan ajda pekkan sezen aksu müzeyyen senar vb starlar gibileriyle mi kaynıo?? yanlışın war sanırım..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 blackchaos, 07 February 2004 22:26 tarihinde demiş ki: kasetini alcam korsan ama :) Valla bu cümlede türkiyedeki sanatçılara,yorumculara,starlara verilen değeri ve bu yarışmada harcanan emeklerin müzik adına hiç birşey olmadığını anlıyoruz[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hmm abidin.. tarkanımsı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yaw bunlarda bbg tarık gibi olurlar. adam ilk kasette muthişti gorduk 2. kasedi ne oldu. sesi soolugu cikmiyo bilene.2. popstar yarismasindaki birinci cikinca bunlar unutulcaklar ne zannediyolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Abicim sakin olun yauww korsan kaset almadım almamda zaten. Madem sanatçılara bu kadar destek çıkmak istiyorsunuz. Türk Filmlerine gidelim sinemamız gelişsin körü körüne eleştirmiyelim bir Türk Filmi diye çıktığı gün afaroz etmeyelim. Değilmi?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abıdın olmus pop star[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bence arka sokaktaki urfalı Kaazım olsun çok iyi türkü çığırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bu halleriyle unutulurlar. gidip adam gibi müzik eğitimi alırlarsa ki 1. alacak, gayet iyi olurlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ahanda abidin oldu bıle[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bence hepsi star zaten 25 adayında kaseti çıkıcak boşuna kasıyolar kendilerini Bu ülkede tv de kıçını açana bile kaset yapıldıktan sonra bunlara hayli hayli yaparlar.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar