Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yarın inşallah güzel bi rakı sofrası üstüne ameliyat masası off ne güzel yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 valla oooy rakı içmeyeli de bayaa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PrudenT said: ulan hepinizin iç organlarını eline vericem yeter lan. ben de senin eline vericem lan bi tak ulan beni bi kere lan 1 bir bir pm attım msn spami yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 neyse alkolle uyuşunca sorun yok kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 böbrek,ciğer,alkol,meme dedi biriside. benide arayın yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: taksim ii diil ya ben kadıköyü seviorum Kadıköy iyi değil ya. Caddebostan sahil falan ölürüm de, kadıköy sevmiyorum. Çok tinerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Harbi lan İstanbul'a gelin. Ben de gelirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: de be abi herkez azına geleni soleıd zaten :P yanlış anlaşılcaksa deme boşver :P vazgectim Koy götüne diyecektim ya, sana bişey olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ama işte neyin götüne koyacaksın o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Spastik_Serce said: böbrek,ciğer,alkol,meme dedi biriside. benide arayın yarın. e geel aramaya gerk yok yarın 3 bçktan önce bi ara bilkentte ol buluşun lex le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aaa walla 3 günde ankarayı keşfedersin %100 güven lan ankrdaki patilerden bicoğuda harika insanlar ben 3tanesiyle tanışabildm ve hala görüşüyorum bi ara gitsem diye aklımdan geçiriyorum hala. n-c hanım zaten çok güzel gezdirir seni, ayagına getittirir o ayrı ama eglenirsn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tarikatı toparlıyoruz yavaş yavaş .. genç kurban quibble bakalım neler yaşayacak .. kana susayan antipati tarikatı çılgın sex şovları ve rakı sofrasıyla neler yapacak hepsi yarın.. bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Saat 4 de cepada ol spastik kerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lexius said: ben sadece satıyorum alıcılar utansın hıh ben çalmam hiçbşi bikerem hıh bak lex ne işlemlerle ilgilendini çatırmandan inceden vurdumuş mesajda ona göre Quibble lex yaparmı yapar valla :P sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben çıkıyorum.. otobüse yetişiyorum. yarın görüşürüz ozmn çoğunuzla =) feda olsun patiye böbreklerim.. olmasada olur. acıyın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 olm organ işini bu kadar ortaya dökmeyin. deşifre etmeyin semihi. kaç aydır kurban bulamıyor bizzat şahidim. baluu vururum lan şişeylen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tellos said: aaa walla 3 günde ankarayı keşfedersin %100 güven lan ankrdaki patilerden bicoğuda harika insanlar ben 3tanesiyle tanışabildm ve hala görüşüyorum bi ara gitsem diye aklımdan geçiriyorum hala. n-c hanım zaten çok güzel gezdirir seni, ayagına getittirir o ayrı ama eglenirsn:D ah canımsın talatcııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hadi bakalım iyi yolculuklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 talat allahını seversen söle abicim ben mi deniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iyi yolculuklar yiğiiiiiittt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yolda ölürsen haber ver lan boşa buluşmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 molada çişini yap da böbrekler temiz gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar