Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sdfsdfsd sina napıyorsun abi aklımı bulandırıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu arada sen niye geliyorsun kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: ah merci baluu (:P) ya bu fransızcada merci den sonra bisi daha deniodu tesekkur ederım anlamında. , ne denıodu? "boku" gıbı bısıydı sanırım :S baska anlamı varmı bılmıyorum da:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne bileyim yahu anlasam matematikçi olurdum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baluu said: bu arada sen niye geliyorsun kuzum ? çağrıldım =) işim gücüm yok. bende geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: N-c said: ah merci baluu (:P) ya bu fransızcada merci den sonra bisi daha deniodu tesekkur ederım anlamında. , ne denıodu? "boku" gıbı bısıydı sanırım :S baska anlamı varmı bılmıyorum da:Pbeaucoup, çok demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ii ii ne zaman geliyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 merci beaucoup (mersi boku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 boku diolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu gece 12 de otobusum yarın ordayım işte =) "merci boku yedim" çok çocukca dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aa süpriz buymuş demek kiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ஐ- dnzinjik -ஐ benim annem süperanne N-c ..şafak 23..: ya oluum çaırdım çocuu böbreklerini kesicem ஐ- dnzinjik -ஐ benim annem süperanne N-c ..şafak 23..: 60k dan gidiyomuş tanesi bu ara Lexius: vay be ciğerlerini de ben alayım bari karaciğerde sorun var benim ஐ- dnzinjik -ஐ benim annem süperanne N-c ..şafak 23..: tamam canıms sana vereyim ciğerleri Lexius: oooh ziyafet var desene.. olm yandın sen yandın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 mantı mı var bu olayda? mantı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ginaly said: aa süpriz buymuş demek kiiii Nooldu lan, amcana deniz böbrek mi bulmuş.. Ha utku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne dion semih ya =) noluyor :S:S deniz ?? aloooo.. shht. 60k mı ? ozmn sen benden kork Deniz =) sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 huzhuhua balu a +rep.. olum utku desene kız iidir die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ardeth said: mantı mı var bu olayda? mantı nerde? ginaly said: aa süpriz buymuş demek kiiii karıştırmasanıza arkadaşım farklı bi konu bu.. =) hayır böbrekler gidiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 güvenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ei.. yrn brunch yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 quibble problemlerin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PRU SENİ KESİCEM BEN DE MSN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PrudenT said: quibble problemlerin var peki abicim. sen öle diyosan öledir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baluu said: ei.. yrn brunch yapalım ? oğlum neden benden aldığın bilgileri başkasına satıon? sdjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pru olm esas sorunlu olan sensin lan bence.. Yani bu konuda ciddiyim abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar