Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün baktığım kız nişanlıymış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SON_SAVASCI said:
suratıma abaza demediğiniz kalmış

e herseyi devletten beklememek lazim.

ehu saka da düşünce tarzin yanlis.
en ufacik bi bakisi anlamak istedigi gibi anlayip yorumladigi icin ortalik kalbi kırık genclerle dolu. ya da katil nişanlılarla :P

ne diyim azizim, ben gülümsemeyi seven bi insanim, yan masamda biri bana baksa boyle, bi kafa selami verip gülümsemek isterim insanlik adina, ama bu tur düşüncelerin ve düşünenlerin varligi insanlari buzdolabı olmaya itiyor.
Mesaj tarihi:
bana bakan öyle dalıp kalan kızlar da gördük ama onlara ahan da seviyor aşık şöyle böyle demedim.

veya suratıma bakmak isteyen arkadaş ça kızlar da var onlara da ahan da bana sürekli bakmak istiyor işte kız aslında beni seviyor falan da demedim. kzı ın acayip derece de baktığını ve bunun yukardaki nedenlerden olmadığını sezdim

yani var bir durum. bir de bulunduğum ortam nice evliliklerin çıktığı bir ortam ki yaşlı başlı okul müdürleri bizleri bu konuya aynen şu sözlerle sevk ediyor.
"üniversite sonrası eş durumları için görüp göreceğiniz en iyi yer buralardır" "sizlere verirdik kitapları ve sınav yapardık ama buraya çağırmamızda ki amaç birbirlerinizle kaynaşmanız "

neyse toplumdan farklı olanlar her zaman dışlanmışlardır. demekki ben de belli maskeler takmak zorundayım. bir kız asla sana bakmaz baktırsa arkadaş niyetiyle bakmıştır. sen de bakmayacaksın ve yatak ta çıplak ta olsan siz sadece arkadaşsınız. ta arkadaşsınız ya sapıksın. kabul et.
Mesaj tarihi:
erkek erkek , kız kız kalmaya asırlar boyu sürdürmüş ve böyle de devam edecektir.

psikolojiciler'in sorunu da meseleleri analiz edebilmeleridir.
çözümden acizler.
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...