dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SON_SAVASCI said: suratıma abaza demediğiniz kalmış e herseyi devletten beklememek lazim. ehu saka da düşünce tarzin yanlis. en ufacik bi bakisi anlamak istedigi gibi anlayip yorumladigi icin ortalik kalbi kırık genclerle dolu. ya da katil nişanlılarla :P ne diyim azizim, ben gülümsemeyi seven bi insanim, yan masamda biri bana baksa boyle, bi kafa selami verip gülümsemek isterim insanlik adina, ama bu tur düşüncelerin ve düşünenlerin varligi insanlari buzdolabı olmaya itiyor.
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 tamam kızlara çok laf söylemeyin de konu kilitlenmesin
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lol kitlenmez rahat ol ;) gerekli mudahale yapilir ama o konuda soz veremem :P
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 slickers said: tamam kızlara çok laf söylemeyin de konu kilitlenmesin +235
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bana bakan öyle dalıp kalan kızlar da gördük ama onlara ahan da seviyor aşık şöyle böyle demedim. veya suratıma bakmak isteyen arkadaş ça kızlar da var onlara da ahan da bana sürekli bakmak istiyor işte kız aslında beni seviyor falan da demedim. kzı ın acayip derece de baktığını ve bunun yukardaki nedenlerden olmadığını sezdim yani var bir durum. bir de bulunduğum ortam nice evliliklerin çıktığı bir ortam ki yaşlı başlı okul müdürleri bizleri bu konuya aynen şu sözlerle sevk ediyor. "üniversite sonrası eş durumları için görüp göreceğiniz en iyi yer buralardır" "sizlere verirdik kitapları ve sınav yapardık ama buraya çağırmamızda ki amaç birbirlerinizle kaynaşmanız " neyse toplumdan farklı olanlar her zaman dışlanmışlardır. demekki ben de belli maskeler takmak zorundayım. bir kız asla sana bakmaz baktırsa arkadaş niyetiyle bakmıştır. sen de bakmayacaksın ve yatak ta çıplak ta olsan siz sadece arkadaşsınız. ta arkadaşsınız ya sapıksın. kabul et.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 erkek erkek , kız kız kalmaya asırlar boyu sürdürmüş ve böyle de devam edecektir. psikolojiciler'in sorunu da meseleleri analiz edebilmeleridir. çözümden acizler.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 benim de bugün baktığım kız şişmanmış.. halbusi ne güzel yüzü vardı.. bir kalktı veeeeEEEOOOHHHHAAA!! hilmi yargılar, 19, muslukçu
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kesişmenin adabını kacırmıssın sende zaten. günlerce kesersen hatunu nişanlı olmasada bayardı senden. :D
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 malik said: psikolojiciler'in sorunu da meseleleri analiz edebilmeleridir. çözümden acizler. Hiç huyum değil ama, QFT.
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bakmaya devam edeceksin o zaman yapacak bisi yok
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hiç mi hırsızın suçu yok demiş nasrettin hoca aynı o gibi hiç kızda da ı suç yok. pes kızlar yüce varlıktırlar hiçbir zaman bakmazlar insana eğer baktı dersen sen suçlusun.
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Sana bakan her erkege de `ay benden hoslandi, kesiyor.` diyor musun? Ya da sana hicbir erkek donup bakmiyor mu?
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 her kesiştiginle şey etceksen ohooo işin var dimektir ::o
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ferrero said: o hobi, iş değil. sdfsdf !! yalnız her kesiştiğim şey etcekse iş olarakda yapabilirim sorun değil =) şey = vermek
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yarın tekrar bak.. belki nişanı atmıştır :D
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yüzüklerin efendisi olmuşsun sen anacıım :D
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 baktğım kız sevgilim oldu nabeeeerrr:D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 makineyi aliyolar saniyodum redlightda foto cekince eheh iyi basari +rep
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu mesafeden nereye alıyolar :) kapının dibinden çekersen sakat göstere göstere. ben onu da yaptım ama arkadaşta foto hehe
Öne çıkan mesajlar