Joker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 param var biraz ama beni mutlu etmek için çok para lazım. ufak şeylerle mutlu olabilen bi insan değilim galba.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 eet banada fazlası lazım gerçi bu ay bi sürrü hediye zımbırtısı çktı normal düzeyde bile kalmadı para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 para/parasızlık değil de huzur/huzursuzluk ikilemi sıkıntı verior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Llama said: oturduk evde film üstüne film izliyoruz olcak iş bu bakkaldan cola alcak para bile yok hey gidi sefelat yapıştın gırtlagımıza iş'demi yok 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 param yavaş yavaş bitiyo..kullanmadığım eşya ve kıyafetleri satmaya başlicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 iş varda para yok sözde maaş beşinde yatıcaktı pegghh özel sektör işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 paraparaparaparaparaparapara o zaman oturup film izleyeceğinize nasıl paramız olur diye düşünün mesela belki bulursunuz bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dasaaa said: para/parasızlık değil de huzur/huzursuzluk ikilemi sıkıntı verior. aynen katılıyorum. Ne kadar param olursa olsun, huzurum hep aynı kalsın istiyorum. (Benim de param yok bu arada =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cebimde şuanda 6 ytl var birazdan su gelcek ona 5 ytl vercem bana kalcak 1 ytl ve benim bu 1ytl ile çarşambaya kadar idare etmem gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 saç saç paraları adlı reklamı armağan ediyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 parasızlık hikayelerimi anlatsam roman olur :) son 1.5 senedir varoşum.varoş bile değilim daha da kötüyüm.hani diolar ya açlık snırı fakirlik sınırı bilmem kaç para die.ben hem aç hem fakir oluyorum o derece yani :) bu duruma düşmem sebebimi hala bilmiyorum.1.5 sene once haftalık net karımız 200bin dolarlarda gezerken bu hale düştük. deli gibi borçlarım var.hiç bi bok yapamıorum.cogu arkadaşımla arama mesafe koydum.cunku artık yetişemiyorum kmseye.tek sosyal aktivitem bi 20 ytl bulup nargile ve çay başka bişi yok 20 senelik düzen 1.5 senedir yk.allah yardımcımız olsun.tüm parasızların ve bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 o zaman size marcus miller - bruce lee şarkısını armagan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 varya bu parasızlık harbi böle insanı delirtiyo..şimdi düşün paran olsa naparsın..dimi..yani böle bissürü imkan dahilinde olan şeyler sayesinde..para lazım..süper loto oynadım 5 milyon verip..zati 10 lira vardı cebimde..e bunun kirası var doğalgazı,suyu,elektiriği..tutturamadık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 parasızlık kötü de, borç daha da beter. allah yardımsı olsun tüm borçluların ne diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 borç yiğidin kamçısıdır, pes etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 borcu olan adam sadisttir diyebilir miyiz peki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Llama said: oturduk evde film üstüne film izliyoruz olcak iş bu bakkaldan cola alcak para bile yok hey gidi sefelat yapıştın gırtlagımıza ogrencimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bu senenin ilk başlarında parasız kalıyordum da şimdi olayı çözdüm pek parasız kalmıyorum. çok kötü parasız kalmak. cebimde 50 kuruş oluyordu dershaneye giderken kenkart yükletiordum dönerken arkadaşlardan geçiniordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 canının sağlığı olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 para olmadan canının sağlığı da olmuyor artık :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 nutella yerim said: ogrencimisin? yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ogrenci hayatı yasıyo gibi yakınmıssın da o yuzaden şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ama öyle yaa farkım yok.. bi tek pazar alışverişim yok evet aile sağ olsun ev masrafları ona gidiyor ama yine yetmiyor bu para yetmiyor kardeşim valla billa yetmiyor 500 gelse yetmiyor 700 gelse yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 askere git rahatlarsın =) hem bol bol dışarı da çıkarsın paraya da ihtiyacın olmaz ehheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dory said: param var yapcak bişeyim yok bu daha kotu değil mi? =( peki param yok yapacak şeyler çok,sence hangisi daha kötü? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar