Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 haha deniz yoksa aşk da yok diyosunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Simdi aciklama geregi duyuyorum ilki simdiki durum sebebiyle atilmis bir mesaj ikincisi ise dayanamayp atmak gerektigini dusundugum bi mesaj bir icgudusel davranis ozetle. Ama cok gerekliydi o mesaj ozur dilerim n-c cim. Bu arada bu ikinci mesaja muhtac olmamak cok entresan bi duyguymus ya ahahahayt. Emegi gecen herkese tesekkurler. said: April 5 Berkay edited Looking For and Interested In in his profile. 11:39am Berkay is no longer listed as single. 11:39am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ankara'da aşk, İzmir'de buluşma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ne warsa istanbulda war miirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 koç festteki kızları gördükten sonra istanbulda çok güzel kızlar varmış dedim ama nerde bu kızlar şu an =( neyse konu dağılmasın sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 SUfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yalan, külliyen yalan. Al işte İstanbul'dayım ve sapım. Burçları kim bulduysa zaman makinem olduğunda öldüreceğim ilk kişi yani. İkizler olduğumu söyleyince kızlar kaçıyor. Oysa benim kadar vefalı dost veya sevgili bulunmaz yani. Ama haberleri yok işte, kilit kelimeyi duyup kaçıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-Hayvan cim o kizlar koc unideler. Duruyolar yane ben gittim 5 6 ez gorum walla kantinde yemek felan yiyolar. Gittim bole parmakla dokundum lan bunnar gercekmi diye. Gercekler. Konusuyolar durum felan yiyolar olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel said: Yalan, külliyen yalan. Al işte İstanbul'dayım ve sapım. Burçları kim bulduysa zaman makinem olduğunda öldüreceğim ilk kişi yani. İkizler olduğumu söyleyince kızlar kaçıyor. Oysa benim kadar vefalı dost veya sevgili bulunmaz yani. Ama haberleri yok işte, kilit kelimeyi duyup kaçıyorlar :( kilit kelime erkek olman kiz olsan hemen bulurduk sana bi cift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Öss sonrasına bak sen salla kızı şimdi. Bizim okulda havuz başı aşkı yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Xaenin said: SUfest. su festteki karilar mokar suda hep emodur alternodur kari war koc yeditepe bilgidir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yok lan bizde emo falan, hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sen varsın hehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 emokaan demokan auhauhahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 :) Giremeyeceğim galiba Sabancı'ya zaten uuff :( Başka bahara artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Pantolonlarım dizel hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 koç > su her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Default emosun, pantolon kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-One said: koç > su her türlü. Ağlama sonra izin almadınız bana diye sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bilkent > koç = su. dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hayat okulu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bilkent > the others x 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: bilentte kim kimi sevmiş ki adam gibi de beni sevsin? millet ünümü gün edim yanımdakileri cebimdekileri kalbimdekileri harciim derdinde Bilkent sux =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Xaenin said: Sly-One said: koç > su her türlü. Ağlama sonra izin almadınız bana diye sdfg. ayrıca koçlu arkadaşlarım izin alamayacak kadar kifayetsiz değil. bu da dediğime kanıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bilkent sux ayrıca ewet süper bi okul olsa bile bi kere memur şehrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar