bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nie lan ben 2 kere öss yi kaybettim burda =) kalkıpta topic açmadım. Kazandım yine açmadım.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 BBu durumda ÖSS Sınavı (hehe) nı kazanınca veya kaybedince topic açmak kişinin kendi bilinçaltında yerleşmiş öne çıkma ve tanınma duygusu ile ilgili olabilir diyorsunuz.
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 unac said: bide öss sınavını kazandım denmesine kılım ben. onun açılımı zaten öğrenci seçme sınavı değilmi. Ozaman öğrenci seçme sınavı sınavını kazandım demiş olmuyo muyuz? öyle demeyelim aslında öss de bir sınav yani öss sınavı diyebiliriz :P
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hayır aslında ÖS bir sınavdır. Öğrenci Seçme sınavı. Ama ÖSS sınavı dersek yanlış olur.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hepinize öss ye kafam girsin şarkısı gelsin öyle miydi lan ?
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 roket adam said: hayır aslında ÖS bir sınavdır. Öğrenci Seçme sınavı. Ama ÖSS sınavı dersek yanlış olur. ÖS=öğrenci seçme, öğrenci seçme bir sınav mıdır? hayır olaydır. öğrenci seçme sınavı bir sınavdır. nasıl sınavdır? çoktan seçmeli bir sınavdır :P
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ösym götümü ye http://www.youtube.com/watch?v=zIUMgk1VbQA
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ÖSYM'ye hakaret var bu adam banlansın!
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aslında öğrenci seçme sınavı,kazanmıyoruz seçiliyoruz. Öss'de seçildim güzel öbek olur =]
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Burax said: roket adam said: hayır aslında ÖS bir sınavdır. Öğrenci Seçme sınavı. Ama ÖSS sınavı dersek yanlış olur. ÖS=öğrenci seçme, öğrenci seçme bir sınav mıdır? hayır olaydır. öğrenci seçme sınavı bir sınavdır. nasıl sınavdır? çoktan seçmeli bir sınavdır :P, hımm evet, o önemli noktayı atlamışım. teşekkürler. rep.
KORKUYORUM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM ÇOCUKLAR. ANCAK ŞUNU ASLA UNUTMAYIN ÖSS BİR SON DEĞİL, BİR BAŞLANGIÇTIR.
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 cunku ossnin amaci kaybetmek degil kazanmak. eger amacina ulasamadiysan bunu saklarsin insanlardan, kotu bi olay sonucta. mesela isten ciktin eve gidiyorsun. amac ne burda? eve sag salim ulasmak. peki sana tecavuz etseler sokakta, eve gidince "ya sokakta tecavuz ettiler bana =[" mi diyeceksin? yoksa amacini gerceklestiremedigin gercegini hayatinin sonuna kadar saklayacakmisin? ha? HA? KACMA GEL DAHA PATLICAN DENEYECEKTIK RÖRÖRÖRÖRÖRÖ (umarsizca delirdim.)
Öne çıkan mesajlar