maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 BulletRide said: Cannavaro sakatlanmış ,yerine Fiorentina'nın stoper çağrılmış.Nesta'sız ve Cannavaro'suz İtalya ölüm grubunda geriye düşebilir.ben de onu haber vericektim tam. italyanın işi biraz zorlaştı. ama şampiyon bile olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ronaldo, serveti sakatlamazsa iyi. bi çalımla belni falan kırar aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 servet ronaldo karşısında ezilmicek bence ha tabi çalım yicek adam alıp gitcek durdurcak biri yok ztn o adamı da yine de çok aciz durumlara düşmez diyorum inanarak diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Darqainu said: Rewendor said: Olmaz!! Servet sakatlicak onu, futbol hayatını bitiricek, oynaması lazım bizim maçta :) ben de kılım ronaldoya futbol hayatı bitse çok mutlu olabilirim :) şu an Ronaldo dünya futbolundaki en büyük yetenek belki... Milyonların oturup zevkle izlediği genç bir futbolcu hakkında böyle konuşmak çok kötü bence... Ben şahsen ronaldoyu izlemekten zevk alıyorum.Sadece bizim maçta oynamamasını sağlıyacak küçük bi sakatlık beni de mutlu edebilir tabi,ama genel anlamda dünya futbolunun futbolu güzelleştiren bu tür yıldızlara ihtiyacı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu arada tümerin ne işi var demişsiniz onu bi basın toplantısında fatih terim sölemişti. takımda sol ayaklı oyuncu yok adam gibi diye. bencede ne olursa olsun takımda olmasa daha iyi ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Atma fatih hoca din kardeşiyiz diyorum. Emre solak, arda solak, hatta mevlüt de solakmış galiba. Tümer bu haliyle muhtemelen turnuva boyunca yedekte oturmak dışında bir halt yapmıcak, daha hala solak diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ardayla mevlüt solak diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 uğur solak işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hem hatırlatayım dedim, hem topic üstlere çıksın.. neticede 2 gün kaldı başlamasına euro 2008 e.. atv ve ligtv 31 maçın hepsini canlı yayınlayacak. atv turnuva için trt nin spikerlerini kiralamış sadece maçlar için.. euro2008 deki bütün maçları da buradan tartışırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Portekiz maçında çok feci patlıcaz gibi bir his var içimde. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abi patlayalım farketmez , 2 yazda bir oluyor bu büyük turnuvalar ve şahsım adına konuşmak gerekirse yazın girişinde olup resmen renk katıyor.Tek sayılı seneleri sevemiyorum bu şampiyonaların tadı bir başka,umarım başarılı da oluruz ama böyle maçlar izleyecek olmak bile bir keyif.Polyanna gibi adamım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 trt nin spikeri nasıl bilmiyorum ama ben ligtv de izlemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cado said: trt nin spikeri nasıl bilmiyorum ama ben ligtv de izlemeyi düşünüyorum trt? atv vermiyor mu şampiyonayı? heralde ligtv de izlenir maçlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Luinir said: atv ve ligtv 31 maçın hepsini canlı yayınlayacak. atv turnuva için trt nin spikerlerini kiralamış sadece maçlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cado said: Luinir said: atv ve ligtv 31 maçın hepsini canlı yayınlayacak. atv turnuva için trt nin spikerlerini kiralamış sadece maçlar için.. okumamış olabilirim neden kızıyosun ki :( kiralasın zaten. kendi spikerleri çok başarısız. ben sadece türkiye maçlarını verir sanıyordum. geri kalanını kanal1 mi a mı ne o verir diyodum. hayret. atv yayın akışını mı değiştiricek. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İlker yasinle ertem şeneri almasınlar da kimi alırlarsa alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tüm maçlar kanal 1 de verilsin bizim evin halleri kaldırılsın bak ozaman cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ligtv hd verecek macları ancak bunun için plus decoder'ı gerekiyor mu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Lig tv yok benim pakette,sadece 1 aylık üye olma gibi bir şansım var mı yaza özel veya bu kupaya özel bir münasebet ilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 arda solak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 toggie said: ligtv hd verecek macları ancak bunun için plus decoder'ı gerekiyor mu bilen var mı?evet gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sinema paketim var benim digiturk , Lig Tv paketimdee yok ama böyle bazı programlar şifresiz oluyor bazı saatler...HD kanalından bahsetmiyorum normal kanal 77 yani Lig Tv için paket bedeli ödemem gerekli mi yoksa Digiturk'ümün olması yetiyor mu? Atv Yalçın'ı falan getirmiş spiker TRT'den ama Atv'nin görüntüsü itici o havayı veremez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 spor pakedi, süper paket ya da üzeri paket yoksa ligtv'yi izleyemiyorsun. cado said: toggie said: ligtv hd verecek macları ancak bunun için plus decoder'ı gerekiyor mu bilen var mı?evet gerektiriyor emin misin bundan? hiçbiyerde bilgi bulamadım bununla ilgili. plus uyeligi ile ligtv her zaman zaman hd yayın yapıyor ama avrupa sampiyonası için normal uyelere de kıyak geciyorlar diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benim bildiğim ligtv vericek maçları. hd decoder olması şart değil. yani reklamlarında hiç öyle özellikle bir ibra görmedim. burda yayın akışı var ve maçlar gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kaç para bu Lig tv 1 aylık ya, kampanya falan yapsa keşke yaza özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar