GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 BİR OYUNUN PVP si BU KADAR MI GÜZEL ZEVKLİ OLUR!!!!!! Yarım saattir cimmeria dışında biriyle sanki duello ediyorum o ranger ben conqueror o hiding i fullemiş beni kıyıda köşede yakalamaya çalışıyo ben de detect e verdim tamyakınımdan sinsice kafama ok atacakken sprinte abanıp kafasına geçiriyorum falan off çok acayip zevkli çok! kendimi Teras kasi ile Pistoleer kovalıyo gibi hissettim aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 türkiyedeki bağlantıyla bu tarz atraksiyonlara girebileceksek süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 screenshot ister bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 malis at bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ss isterük =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ss istiyriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ss olsa harika olur =)çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 pvp FFA zevkli de release'de nasil level atlayacagim benim icin bi merak konusu. saatlerdir oynuyorum 1 mob kesmedim sürekli PK takiliyorum. 3-5 kisi dolasmadan quest yapmak cok zor. onun icin toplasmak lazim bi an önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende baglanti nedeniyle kaygiliydim. ama amerikada olan open beta serverlarinda bile 150-200 ms civari aliyorum. baya bi umutluyum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bağlantı çok kasarsa FD kullnırız ne olcak aylık 5 ytl falen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 AoC'da freedom ayarları belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 GwindonSurion said: kendimi Teras kasi ile Pistoleer kovalıyo gibi hissettim aynı hehehe. Bounty hunter değil miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bi professionda durmadım ben hep değiştim:p en çok doktor ve bounty hunterda kaldım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 betada kimseye olanak vermediler ki,oyuncular oturup araştırsın sistemleri.hani bir yandan da tırsıyorum böyle göstermediler acaba ileri aşaması çokmu dengesiz vs. diye. aynısı vanguardda başıma gelmişti.everquest takımı hazırlıyor çok sükse yapacak diye cidden oyuna ilk başladığında eğlenceli geliyordu betanın son bir haftasında herkesi en üst levela çıkardılar keşfetsinler diye ve oyunun rezilliği ortaya çıktı koşa koşa preorderlarını iptal etmeye çalıştı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Apache said: betada kimseye olanak vermediler ki,oyuncular oturup araştırsın sistemleri.hani bir yandan da tırsıyorum böyle göstermediler acaba ileri aşaması çokmu dengesiz vs. diye. aynısı vanguardda başıma gelmişti.everquest takımı hazırlıyor çok sükse yapacak diye cidden oyuna ilk başladığında eğlenceli geliyordu betanın son bir haftasında herkesi en üst levela çıkardılar keşfetsinler diye ve oyunun rezilliği ortaya çıktı koşa koşa preorderlarını iptal etmeye çalıştı insanlar. Nedeni neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 burda beta sadece bir gün sürdü diye de vanguarddakini ben de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 muhtemelen cevreyle alakali content olmali. bende release'den sonra vanguard'a basladim. cok beklemistim hatta. oyunda bos zonelar vardi. yani soyle, bir ormanda kosuyorsunuz hatta baya bir kosuyorsunuz in cin top oynuyo etrafta. hic bir canli yok. bu olay release'den 2 ay sonrada boleydi. 6 ay sonrada rastladim. bir daha denemedim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sanmıyorum öyle bir durumun olacağını belli olmaz ama, content eksikliği durumunda en hızlı şekilde patch gelir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Şahsen end contentlere düzenleme yapmaları için vakit olduğunu kanaatindeyim. Zira bayağı bir insan en üst seviyeye bayağı bir geç ulaşacak, buda FC ye düzeltme için vakit verir. En çok düzeltmeyi client tutarlılığı üstüne yapmaları gerekecek yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pvp de bayrak kapma olayı bence hiç güzel değil. oyun (+18)yetişkinlere göre oldğundan biraz çocukca geliyor. Kale savunması. bari conan da yapmasalardı... Komik geliyor bu şekilde ki pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o pvp olarak değil ki mini game diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar