Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Conan'da PvP

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

BİR OYUNUN PVP si BU KADAR MI GÜZEL ZEVKLİ OLUR!!!!!!

Yarım saattir cimmeria dışında biriyle sanki duello ediyorum o ranger ben conqueror o hiding i fullemiş beni kıyıda köşede yakalamaya çalışıyo ben de detect e verdim tamyakınımdan sinsice kafama ok atacakken sprinte abanıp kafasına geçiriyorum falan off çok acayip zevkli çok!

kendimi Teras kasi ile Pistoleer kovalıyo gibi hissettim aynı
Sosyal ağlarda paylaş

betada kimseye olanak vermediler ki,oyuncular oturup araştırsın sistemleri.hani bir yandan da tırsıyorum böyle göstermediler acaba ileri aşaması çokmu dengesiz vs. diye.

aynısı vanguardda başıma gelmişti.everquest takımı hazırlıyor çok sükse yapacak diye cidden oyuna ilk başladığında eğlenceli geliyordu betanın son bir haftasında herkesi en üst levela çıkardılar keşfetsinler diye ve oyunun rezilliği ortaya çıktı koşa koşa preorderlarını iptal etmeye çalıştı insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
betada kimseye olanak vermediler ki,oyuncular oturup araştırsın sistemleri.hani bir yandan da tırsıyorum böyle göstermediler acaba ileri aşaması çokmu dengesiz vs. diye.

aynısı vanguardda başıma gelmişti.everquest takımı hazırlıyor çok sükse yapacak diye cidden oyuna ilk başladığında eğlenceli geliyordu betanın son bir haftasında herkesi en üst levela çıkardılar keşfetsinler diye ve oyunun rezilliği ortaya çıktı koşa koşa preorderlarını iptal etmeye çalıştı insanlar.

Nedeni neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen cevreyle alakali content olmali. bende release'den sonra vanguard'a basladim. cok beklemistim hatta. oyunda bos zonelar vardi. yani soyle, bir ormanda kosuyorsunuz hatta baya bir kosuyorsunuz in cin top oynuyo etrafta. hic bir canli yok. bu olay release'den 2 ay sonrada boleydi. 6 ay sonrada rastladim. bir daha denemedim acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...