senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 arkadaşlar oyundaki en kral dps'si hangi tip hunter verebilir? ben mm'diye biliyordum ama bazı forumlarda bm daha fazla dps verir diyorlar. raid'lere bm şeklinde mi gitmek lazım yani dps için? birde pve için en uygun pet hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 BM dps icin cok daha iyi. ama raidde 2 hunter birisi survival birisi BM olursa dadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla ben raptor aldım pet olarak fena degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 raiddeki hunterlar bm 40/21 gibi bişi heralde tam bakmadım hiç wind serpent ve ravager kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 MM'nin dpssi biraz zayıf kalıyor. BM raid içi dps performansı için Talent build Pet ortalama t4-t5 dengi gear için ravager t6 dengi gear için wind serpent basitçe 1.8k ap 25 crit üzerine çıktınmı Windserpent'in dpsi geçmeye başlıyor Focus damping yapabildiği için (lb 50 focus) ravager harcayabileceğinden fazla focus kazandığından wind serpente göre dps kaybi oluyor ama fark ahım şahım değil. Dps makroları; /castsequence Steady Shot, !Auto Shot /cast [exists, target=pettarget] Kill Command /script UIErrorsFrame:Clear() /cast !Auto Shot /cast [exists, target=pettarget] Kill Command /cast Steady Shot /script UIErrorsFrame:Clear() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 /cast !Auto Shot /cast [exists, target=pettarget] Kill Command /cast Steady Shot /script UIErrorsFrame:Clear() 3:2 bir macrodur lagdan aha az etkilenir ayrıca haste efektleri altındayken daha iyi çalışır castingsquence makrosunu salla o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 1. makro 2.90 ve üzeri silahlarda süper performans veriyor 2. makro özellikle 2.80 vb silahlar için nefis oluyor ve dediğin gibi lagdan daha az etklienior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o macro bi kitlenicek ortada sonra crit vurana kadar gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2. Macroyu kullanıyordum gayet efektif. (prince bow'la) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arachnoid Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hem PvP de hem PvE de BM. Tüm endgame guildler BM kullanıyor raidlerde. Buff için survival da olabilir ama BM kadar dps yapamıo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 eet o macrolarda bı sorun var bazı zamanlarda bende 1 ıncısı kullanıyorum sanırım takılıyor kill command da ve auto shota gecmıor anca arcane cart curt a basınca atıyor e buda delı mana kaybı demek oluyor. Char ole salak salak bakıor kill command ı kaldırmıstım ben macrodan duzeldı takılmıor artık gordukce kendım basıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Raptor atmaya çalışırken attack düşürüp macroya basarsanız çalışmaz macro takılır hemen t ye basıp tekrar attack verin yada steady felan basin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 classa bak ya :D macro ile dps yapıyorlar :o ben kasardım yok snd yok rupture. ohoo. nerf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben her ikisinide denedim (MM,BM) BM Pve de eğer mob yada boss un aoe vurma özelliği yok ise yani pet in hayatta kalırsa verdiği buffla ve verdiği dmg le MM yi solda sıfır bırakıyor.Raid de gear bakımında aynı olduğum mage lerin ardından geliyorum damagedone da(peti de hesaplarsak).PvP de ise BM çok daha akıcı.Stun,killcommand gibi skillerle tam bi baş belası title ı alabilirsin.Benim görüşüm BM imba talent... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar