Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bıktım hep iyilerin kazanmasından. Var mı şöyle kötü tarafın kazandığı filmler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 no country for old men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sonunu öğreniceksin abi topicte filmin. kötü kazanıcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 12 Monkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 böyle spoiler konu olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Goosebumps diye bi dizi vardi kucukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 visitors (v -vii diye okuyoruz hani o visitors. yoksa v=5 değil) kötü son ile mi bitiyordu. çocukken çok korkardım ben bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 revenge of the sith de sayılabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 harbiden kötünün kazancağını bile bile filmi izlersen pek bir zevk almazsin filmden heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Penthesilea said: Goosebumps diye bi dizi vardi kucukken ben bayılırdım ona ya. keşke yeniden yayınlasalar. ama sanırım kötüler kazanmıyodu onda yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 invasion of the body snatchers, nicole kidmanla yeni james bond'un ayni konseptteki filmi, galiba invasiondi onun da adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Spoiler topiği lan direk. Uçur mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Güncel örnek olsun, No Country for Old men,yani bir bakış açısı bu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 zenci filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 köstebek iyi kötü hepsi kaybediyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sherbeth said: Penthesilea said: Goosebumps diye bi dizi vardi kucukken ben bayılırdım ona ya. keşke yeniden yayınlasalar. ama sanırım kötüler kazanmıyodu onda yaw. pawır rencıstan önce mi ne yayınlanıyodu şovda bide eeri indiyana vardı o süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Se7en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 usual suspects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 SturmVogel said: cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. ????bende anlamamışım demek ki ozmn o konsey niye Bruce Willis i gönderiyor kurtarsın diye ? kime show yapıor bak biz kurtarmaya çalıştık diye ? niye yapıyor? bunlar yer altı dünyasını yönetiyorsa ne diye kurcalıyorlar olayı? bak seyirciye bizim yaptığımızı göstermemiz gerek mi diyorlar?? ben anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quibble said: SturmVogel said: cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. ????bende anlamamışım demek ki ozmn o konsey niye Bruce Willis i gönderiyor kurtarsın diye ? kime show yapıor bak biz kurtarmaya çalıştık diye ? niye yapıyor? bunlar yer altı dünyasını yönetiyorsa ne diye kurcalıyorlar olayı? bak seyirciye bizim yaptığımızı göstermemiz gerek mi diyorlar?? ben anlamadım :P edit: Dalga geçmek için neden arayan okumasın spoiler kendi egemenliklerinin devamı için tabii... en azından bu şekilde egemenliklerinin sarsılmasını önlemiş oldular bir süre daha. edit: kanıt 1: konsey John Cole'u madem öldürmek istemedi neden 1. Dünya Savaşı'nın tam ortasına telepport ettilero nu o zaman? kanıt 2: madem John Cole'u seviyorlardı konsey neden tam 1999da olay günü havalalanı'na silahlı adamlar yolladı iş geri teperse onu vurmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 SturmVogel said: cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. oha harbiden anlamamışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 double k.o. ile biten filmleri de bu kategoriye sayarsak Alien 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar